Købte en knivblok, flot design, og utrolig lav pris, opdagede samtidig, der store program i køkkenudstyr. Det er ikke sidste gang jeg bruger GrydeGuru
Jeg bestilte tre stegepander hos dem, men den ene var desværre den forkerte model. Jeg opdagede det først, efter at den allerede var blevet taget i brug. Jeg kontaktede kundeservice, og de svarede h... Näytä lisää
Fik endelig fat i sukkerskålen fra Lyngby Porcelæns Rhombe-serie. Den er udsolgt flere steder, selv om der reklameres med den. Sukkerskålen er meget smuk i sig selv, og det finurlige " loop" på top... Näytä lisää
Jeg vil bare sige mange tak for pakken som jeg har bestilt hos jer, alt var som det skulle være og super hurtig levering. Havde min pakken dagen efter bestillingen. Glæder mig til at tage Zwilling... Näytä lisää
- Laitteistojen lisävarusteet
- Keittiötarvikkeet
- Lahjatavaraliike
- Leivontatarvikemyymälä
- Rautakauppa
- Yrityslahjat
Vi elsker godt køkkengrej, og vi elsker at lave lækker mad i køkkenet. Den passion vil du mærke, både når du besøger vores webshop - men også i vores fysiske butik på Japanvej 26, 4200 Slagelse. Vi har samlet alt indenfor køkkenting såsom gryder, stegepander, køkkenredskaber, køkkenmaskiner, bestik, tallerkner, glas - ja, kort sagt alt du skal bruge. Faktisk er netop gryder, stegepander, køkkenredskaber og udstyr til madlavning det som står vores madøre aller nærmest. Vi elsker at lave god mad, med gode produkter fra de kendte leverandører - og de ukendte, så længe kvalitet og pris er god. Samtidig har vi også samlet alt det som kan pynte hjemme, både udendørs og indendørs. Det betyder at du hos GrydeGuru.dk finder alt indenfor vaser, lysestager og LED lys, figurer fra Kay Bojesen og Disney, sengetøj, belysning og meget andet. Som en ægte isenkram butik har vi naturligvis også masser af spændende gaveideer til både fødselsdag, jul, påske og alle andre højtider. Hos os får du altid gode priser og finder altid mere end 500 gode tilbud på isenkram varer i vores kæmpe outlet. Du har alle de kendte brands indenfor køkkenudstyr såsom Eva Trio, Scanpan, Tefal, Jamie Oliver, Morsø, Global og mange flere. Når du skal hygge og pynte op i stuen eller på spisebordet, så tilbyder vi f.eks. mærker som Frederik Bagger, Eva Solo, Holmegaard, Bitz, Georg Jensen, Rosendahl, Stelton, Uyuni og mange flere. Har du spørgsmål til produkter, så tag endelig kontakt til en af vores uddannede isenkræmmere før, under eller efter køb. I vores 1000 kvm butik GrydeGuru Slagelse, finder du langt de fleste varer udstillet, du kan hente dine varer med det samme - og du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Husk at GrydeGuru er en del af Din Isenkræmmer kæden, med over 30 butikken i Danmark - og her kan du ombytte enhver vare købt i kædens butikker. Velkommen til GrydeGuru - Din Isenkræmmer online og i Slagelse.
Japanvej 26, 4200, Slagelse, Tanska
- info@grydeguru.dk
- www.grydeguru.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Meget hurtig behandling, ved manglende vare i pakken.
Havde bestilt 2 Morsø pander, men der var kun en i pakken. Jeg kontaktede GrydeGuru, lige et øjeblik blev der sagt, og et øjeblik efter fik jeg at vide "vi har sendt en pande, og du vil have den i morgen" og det var den. Mange tak for god behandling.
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg havde købt en varmepude der desværre gik i stykker, men der var ingen problemer med at få pengene retur! Kan varmt anbefale GrydeGuru, har snart købt mange ting der, altid god service.
Fantastisk kundeservice
Nem og overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg til gode priser. Hurtig levering og fantastisk god kundeservice! Jeg købte en stavblender til min veninde i fødselsdagsgave, der desværre ikke virkede efter få måneder. Jeg fik hurtigt svar tilbage, og der er nu en ny på vej. Jeg har kun godt at sige, og vil helt sikkert handle hos dem igen.
God service alt ok
Fuld tilfredshed
Nem bestilling, god information om forløbet mht pakning, forsendelsen og afhentnings tid og sted.
Exceptionel service og lynhurtig levering!
Jeg fik simpelthen den allerfineste service fra GrydeGuru. En bestilt vare var i restordre og blev tilbudt eftersendt - og i den forbindelse så jeg mit snit til at få lidt ekstra varer med i efterforsendelsen (dvs. fragtfrit). Der var kun venlighed og 'smil' fra GrydeGuru, lynhurtig levering og som altid perfekte varer. Hold dig ikke tilbage - du kan roligt handle hos GrydeGuru. Rigtig god fornøjelse.
alt var perfekt
Der var hurtigt levering
Der var hurtigt levering, og god service, desværre måtte jeg returnere varen,da det var et forkert køb,.👍
En fornøjelse
Det var en fornøjelse at handle ved GrydeGuru, det bliver ikke sidste gang. Overskuelig hjemmeside og hurtig ekspedition.
Effektivt og godt produkt
Ingen problemer, alt leveret som forventet
Købte to lækre pander for en billig…
Købte to lækre pander for en billig penge. Kvalitet er i top. Var et lille ups med forsendelsen, men ikke noget der er vigtigt. Dejlig hjemmeside som er overskuelig. Alt i alt 5 ud af 5. 😁
Dansk ejet
God webshop - stort udvalg og skarpe priser og DANSK ejet.
Hurtig levering. Alt i orden+++++
DET ER SVINDEL!
Frygteligt sted. Lad være med, at handle der. Jeg modtog en defekt vare, og GrydeGuru forsøger forsat at slippe for at bytte den eller give mig pengene tilbage, som de jo skal i følge lovgivningen.
Jeg bliver hele tiden bedt om at fremsende ny dokumentation i form af foto’s. Det gør jeg så, men hver gang jeg tror, at jeg er færdig, forlanger forretningen flere ny foto’s.
Tydeligvis i et ynkeligt forsøg på at omgå loven, køre mig træt og ‘slide mig op’ så jeg opgiver at få erstattet den defekte varer (en Sodastream)
Jeg opgiver ikke, og har besluttet at overdrage sagen til min advokat.
Ikke på grund af beløbet - som er overskueligt - men fordi jeg ikke vil snydes af GrydeGuru.
Glad about ordering fiskars knifeset
I ordered fiskars knifeset from and the knives are perfect and arrived on time without any hassle. Very glad about the purchase.
Varerne er perfekte og blev leveret…
Varerne er perfekte og blev leveret hurtigt.
Super sted at handle 😁👍⭐⭐⭐⭐⭐