4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,0

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden over deze verkoper! Het zwembad was precies zoals omschreven, netjes verpakt en snel geleverd. De communicatie verliep prettig en vriendelijk. Betrouwbare verkoper, zeker een aanrader. Bedankt!

17. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service !

Goede service! Wij zijn blij met onze eerste aankoop van een Doughboy Zwembad Formaat 730 x 400 , veel hulp en veel uitleg tijdens de bouw. Extra blij was ik met de App mogelijkheid / verkeer wat bij deze site mogelijk is en de foto's tijdens het bouwen kon delen met meneer Ruud

19. kesäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik had een liner en een manometer voor…

Ik had een liner en een manometer voor ons zwembad besteld. De liner was een interessante prijs. Deze was perfect. De manometer was niet zoals beschreven op de site(verkeerde diameter en koppelstuk ontbrak)hiervoor mail gestuurd maar geen reactie!

30. toukokuuta 2025

Zelfde ervaring als Marianna helaas

Zelfde ervaring als Marianna helaas. Op het moment dat je wat wilt kopen reageert de heer R de Waard snel. Toen bleek dat het het onderdeel niet correct was, werd het in eerste instantie stil en op een gegeven moment kortaf reactie.
Nadat ik hem gewezen had op de mijn consumenten rechten, gaf hij uiteindelijk toe en toch nog mijn geld terug gekregen. Mede door de hulp van zijn leverancier welke ik op de hoogte had gesteld van de situatie.
De heer R de Waard is zeker niet een vriendelijk persoon. Zijn woonadres is vaat om een reden geblurd op maps. Het feit dat hij grezwembaden niet heeft geclaimd op Trustpilot zegt ook wel wat.

10. kesäkuuta 2024

Hier niks kopen!

Ik kocht twee onderdelen voor mijn zwembad die toch niet nodig waren en volgde helemaal de richtlijnen en voorwaarden van zijn retour. Ik had ze niet in de uitverkoop en het mocht dus terug. Ik had ook foto’s gemaakt van de producten op zijn website op de dag van aanschaf waarop je kan zien dat ze niet in de uitverkoop waren. Ik mail hem en wat zie ik hij verandert snel zijn website zodat het wel lijkt alsof ik het in de uitverkoop heb gekocht. En dan mag je niet retourneren! Het gaat om 35 euro! Blijkbaar heeft hij het geld hard nodig. Hij laat niks horen. Ik hoor een nummer te krijgen om het terug te zenden. Maar na een week reageert hij alleen met heb geduld lees de voorwaarden. Bestel hier niks! Wat een gedoe voor die 35 euro. Ik hoop dat niemand hier ooit meer iets bestelt. Waar kan ik nog meer een klacht indienen? Dan doe ik het.

22. kesäkuuta 2023

Blijf erbij vandaan

Blijf erbij vandaan, doe je zelf een plezier en zoek verder dan dit waardeloze bedrijf.
communicatie van een hork R de Waard heeft een hele kleine woordenschat en alles lijkt hem teveel.

29. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin