Jeg har fået lavet lidt forskellige beregninger. De første beregninger modtog jeg inden for tidsfristen. Efterfølgende ønskede jeg at opdatere to af beregninger- meget ligetil og blot en opdatering. N... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Anvend IKKE dette firma! Jeg er blevet snydt og svindlet af dem. Kan kontaktes for nærmere information
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Gratisbyggetilbud.dk er formidlere af bygge- og anlægsopgaver med en grundlæggende tilgang til mottoet "Trust is key." Vores daglige mission indeholder tre elementer: Tryghed: Vi arbejder for dig og kan kun overleve, hvis du accepterer de tilbud, vi indhenter. Ensartethed: Vores indhentede tilbud er fri for håndværkernes personlige hypoteser, og derfor er de sammenlignelige. Tidsbesparende: Du bruger kun 30 minutter sammen med os, frem for timer på Google, telefonopkald og besigtigelser. Hele processen er gratis for dig, såfremt du ikke synes, de indhentede tilbud matcher dit budget eller af en anden årsag ikke vil gennemføre projektet i samarbejde med os. Vi har håndværkerne, du har opgaven, og sammen får vi styr på dit projekt. Mange hilsner, Michael Team Gratisbyggetilbud.dk
Yhteystiedot
Theilgaards Allé 7, 4600, Køge, Tanska
- kontakt@gbt.dk
- www.gratisbyggetilbud.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Den hurtige og effektive reaktion
Jeg havde svært ved selv at finde kontakt til en håndværker, som kunne påtage sig et arbejd. Da jeg først fik kontaktet Gratisbyg, reagerede de hurtigt og i løbet af 2 dage havde jeg en en rigtig god aftale med en håndværker.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Hel vild god service og meget kompetent…
Hel vild god service og meget kompetent hjælp og rådgivning. Meget betryggende at man gennemgår sit projekt med en fagperson, så man får lavet det rigtige tilbud. Processen foregik meget hurtig. 3 hverdage og vi havde nået at gennemgå projektet med en rådgiver og modtaget 3 tilbud. Samme dag som jeg godkendte tilbud, havde jeg håndværkeren i telefonen for at aftale møde. De starter så en 1-2 uger senere på arbejdet. Glæder mig til at se hvordan arbejdet skrider frem. Vil bestemt bruge dem igen.

Seriøs og tryghedsskabende
Jeg har bedt om tilbud på at få lagt nyt overtag på sommerhuset, og bliver efterfølgende ringet op. Seriøs samtale med kyndig rådgiver som hurtigt deducerer mit behov og hvilke udfordringer det indebærer.
Får efterfølgende tre tilbud som varierer meget i pris. Da jeg efterfølgende ringer, får jeg en grundig gennemgang af de videresendte tilbud som samtidig i vidt omfang forklarer den forskellige prissætning.
God oplevelse for en kunde som ikke selv har nogen viden. Jeg har i hvert fald truffet beslutning på et noget mere oplyst grundlag end jeg selv kunne levere.
Næste gang jeg har et større projekt, tager jeg fat i selskabet igen.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Helt utrolig god og professionel…
Helt utrolig god og professionel service! Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og fået en uovertruffen vejledning af de rareste mennesker. I
Kæmpe anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Professionel og kompetent vejledning i…
Professionel og kompetent vejledning i alle faser i forbindelse med nyt tag på mit hus.
Jeg følte mig hørt, vejledt og forstået på meget professionel vis.

Byggeprojekt
Jeg har brugt GratisByggetilbud til at indhente tilbud til mit byggeprojekt. Platformen er enkel at bruge, og de fandt et relevante tilbud til en rimelig pris. Jeg er tilfreds med tjenesten og vil bruge den igen.

SUPER GUIDNING!!
VIRKELIG super guidning ved Ronnie. God snak om asbest, numre, fjernelse, priser, opbevaring, etc. Blev SÅ meget klogere på hele processen. Følte mig rigtig godt behandlet og ikke mindst hjulpet. Af hjertet kæmpe TAK!

Den varmeste anbefaling
Tak for jeres fantastiske service og rådgivning i forbindelse med opstart af min køkkenrenovering. Det første online møde med Ronnie og den efterfølgende samtale med Michael har været med til at jeg jeg fundet den helt rigtige håndværker til mit projekt. De varmeste anbefalinger fra mig. :)

Holder en aftale
Efter dialog med Ronnie og efterfølgende en opfølgende mail, var serviceniveauet i høj klasse. Både rådgivning og indsigt i hvordan min udfordring bedst kunne hånderes.
Et pålideligt firma som holder en aftale

Installering af vaskemaskine
Den mand som jeg snakkede med i telefonen, var bare så sød og venlig.
Istedet for at give mig et tilbud på opgaven (installation af vaskemaskine), som normalt er dyrt, hvis du skal have en vvs er ud.
Så gav han en dejlig vejledning i hvordan man gjorde det selv
Og sparede os for mange penge, i en tid hvor vores penge er lidt små.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Hurtigt svar ved henvendelse og sat sig…
Hurtigt svar ved henvendelse og sat sig hurtigt ind til den ønskede projekt. Virker meget professionelt og nemt at snakke med.

Yderst tilfreds kunde.
Jeg har haft løbende kontakt med Ronnie fra Gratis Byggetilbud, og jeg er yderst tilfreds med den måde han har håndteret sagen på. Jeg fik tre tilbud, og har accepteret det jeg synes bedst om. Ronnie og GB har mine varmeste anbefalinger. Mvh. John Grevy

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Super fin personlig rådgivning omkring…
Super fin personlig rådgivning omkring processen og hele tilbudsdelen. Det kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Er først lige startet op med…
Er først lige startet op med Gratisbyggetilbud.. super god service

Der var hurtig respons
Der var hurtig respons og god opfølgning.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
Havde en behagelige samtale med 3…
Havde en behagelige samtale med 3 byggetilbud, problemet er blot, at man umuligt - i løbet af så forholdsvos få dage - kan indhente den bedste pris. Dog skal det næves, at det er tydeligt, at det er kompetente personer hos Gratis Byggetilbud, som har faglig viden.

Vastaus yritykseltä Gratisbyggetilbud.dk
God service og link til mange leverandører
God service og link til mange leverandører.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.