Grando Keukens | Badkamers Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Grando Uden denkt goed met je mee, verder dan de standaard indelingen. Van ontwerp fase, inmeting, planning, bezorging tot plaatsing alleen maar met vakmensen te maken gehad die passie hebben voor hun... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

In de zomer van 2022 contact opgenomen. De keuken werd medio september 2022 geplaatst met daarna nog wat nazorg. Bij het plaatsen werd de radiator verwijderd. Er was een plint verwarming bedacht te wo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren op zoek naar een specifiek badmeubel die we alleen kon vinden in Hazerswoude dorp. Wij zijn met ons badmeubel super geholpen door Roderick. Wij moesten 2,5 uur rijden en werden hartelijk ont... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heel vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel. Nemen alle tijd voor je en komen met goede ideeën. Meer dan tevreden met het eindresultaat

Yritys on vastannut

1. Keittiökalusteet
  2. ja myös
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Kylpyhuoneen remontointi
  5. Kylpyhuonetarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten

Erinomainen

Kaikki arvostelut

204 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies bij ontwerp van de toilet

Goed advies bij ontwerp van de toilet, fijn contact. Aannemer via Grando, RRS Bouw heeft mooi werk afgeleverd. Fijne aannemer, werkt netjes en geeft goed advies.

10. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het ontwerp en het contact met ons! Ook mooi dat de samenwerking met RRS Bouw zo goed is bevallen. We geven uw complimenten over het nette werk en de goede adviezen zeker door. Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw vernieuwde toilet!

Saanut 5/5 tähteä

Een groot plan, 2 badkamers en meer.

Wij hadden een groot plan; verbouwen van de eerste verdieping door het plaatsen van een grotere badkamer op een ander plek, en het anders indelen van een inloopkast, slaapkamer en werkkamer. Plus op zolder in de net geplaatste dakkapel een extra badkamer, plus extra logeerkamer en een vliering. Wij naar Grando Hoofddorp of zij ons hiermee konden helpen. Zelf hadden we al veel voorwerk gedaan en konden al onze wensen dus goed overbrengen. Omdat we veel uit handen gaven is de aannemer, Berend van Walsum, langsgekomen voor een inventarisatie. Daar hadden wij direct een goed gevoel bij. Vervolgens hebben wij de knoop doorgehakt en Grando h
Hoofddorp de opdracht gegund. Dit nadat wij alle badkamer zaken hadden uitgezocht; bad, douches, kranen, tegels, kasten, enz, enz. De hele verbouwing van twee badkamers, omgooien van de indeling, aftimmeren zolder, extra logeerkamer, vliering en meer, heeft slechts iets meer dan twee maanden geduurd. Elke dag hadden wij Berend van Walsum met Jack over de vloer en hebben we onze wensen over elk detail steeds kunnen overbrengen en dacht Berend steeds met ons mee. Wat een vakman en harde werker is dat. Het resultaat is echt prachtig en wij genieten nog elke dag van onze verbouwde woning wat voelt als een nieuwe woning. En natuurlijk zijn er bij zo'n grote verbouwing een paar puntjes die nazorg behoeven, maar ook dat is door Grando en Berend naar tevredenheid opgelost.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Van een compleet nieuwe indeling van de eerste verdieping tot twee prachtige badkamers, een extra logeerkamer en vliering: een project van deze omvang vraagt om een goede voorbereiding, vakmanschap en vooral een goede samenwerking. Wat mooi om te lezen dat jullie vanaf het eerste gesprek bij Grando Hoofddorp vertrouwen hadden in de aanpak van Berend van Walsum en zijn team.

Jullie hadden zelf al veel voorwerk gedaan en een duidelijk beeld van jullie wensen. Dat Berend vervolgens zo goed heeft meegedacht en oog had voor de details, heeft duidelijk bijgedragen aan het prachtige eindresultaat. Ook het compliment over zijn inzet en vakmanschap geven we uiteraard graag aan hem door!

Een verbouwing van deze omvang brengt altijd veel werkzaamheden en soms ook een paar punten voor de nazorg met zich mee. Fijn dat ook die zaken naar jullie tevredenheid zijn opgelost.

Het mooiste compliment vinden we dat jullie iedere dag genieten van het resultaat en dat jullie woning voor jullie als een compleet nieuwe woning voelt. Daar doen we het voor!

Heel veel woonplezier gewenst in jullie prachtig verbouwde woning en hartelijk dank voor het vertrouwen in Grando Hoofddorp!

Grando ervaring

Werd goed geholpen Zelfs toen ik nog wat wilde veranderen aan het ontwerp de mensen van Grando hebben meegedacht. Hoefde ook niet zo lang te wachten voordat ze de badkamer gingen doen. Is heel mooi geworden,
De badkamer is zorgvuldig en snel geplaatst ondanks het hele warme weer.

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat er goed met u is meegedacht, ook toen u het ontwerp nog wilde aanpassen. 😊 Het resultaat mag er zeker zijn! Extra mooi om te lezen dat de badkamer ondanks het warme weer zorgvuldig én vlot is geplaatst. Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe badkamer! 🛁

Saanut 5/5 tähteä

Er werd geluisterd naar onze wensen

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat er goed naar uw wensen is geluisterd en dat we samen tot een keuken zijn gekomen waar u uitermate tevreden over bent. Ook al verliep de bestelling niet helemaal zonder hobbels, we zijn blij dat alles uiteindelijk uitstekend is opgelost en dat het eindresultaat volledig naar wens is.

Mooi om te horen dat u zo positief bent over de strakke inbouw en onze mensen. Uiteindelijk draait het om een zorgeloos gevoel en jarenlang plezier van de keuken. Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling!

Fijne familiezaak in HHW

Fijne familiezaak in HHW. Geen slap geouwehoer, duidelijke communicatie over wat wel/niet kan. Niet t idee dat je iets aangesmeerd wordt maar gewoon een helder verhaal, goeie prijs kwaliteit verhouding, nauwkeurig in afspraken. Hier kun je prima een keuken kopen

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Wat een mooie en vooral eerlijke beoordeling, dank jullie wel! 😊 Fijn om te horen dat jullie onze persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken zo waarderen. Geen verkooppraatjes, maar gewoon een helder en eerlijk verhaal, daar staan we graag voor.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze familiezaak in Heerhugowaard. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken! 🍽️

Topkwaliteit

1. Goed advies en overleg
2. Goede planning
3. Perfecte uitvoering en plaatsing
4. Ware kunstenaar voor het Corian werkblad van het kookeiland.

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het hele traject naar wens is verlopen: van het eerste advies en de planning tot en met de uitvoering en plaatsing.

En wat een prachtig compliment voor onze vakman die het Corian werkblad heeft gemaakt! Een ‘ware kunstenaar’ is er één om trots op te zijn. 😊

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met jullie prachtige keuken en kookeiland!

ruime keuze

ruime keuze, veel mogelijkheden qua badkamers en goed advies op maat

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Fijn om te horen dat jullie onze ruime keuze en de vele mogelijkheden voor badkamers zo waarderen. 😊 Goed advies op maat vinden we erg belangrijk, zodat iedere badkamer echt aansluit bij de wensen en persoonlijke stijl van de klant.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend tevreden over onze…

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Grando Verwijst Keukens in Uden. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering zijn we fantastisch geholpen door Ivo. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en wist onze wensen perfect te vertalen naar een prachtige keuken.

Het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt: stijlvol, kwalitatief en tot in de puntjes afgewerkt. De service, het persoonlijke contact en de professionele begeleiding maakten het hele traject erg prettig.

Dank je wel, Ivo, voor de geweldige begeleiding en het prachtige resultaat. Wij raden Grando Verwijst Keukens Uden van harte aan!

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie het hele traject bij Grando Verwijst Keukens in Uden als zo prettig hebben ervaren.

We geven jullie complimenten uiteraard graag door aan Ivo. Geweldig dat hij jullie wensen zo goed heeft weten te vertalen naar een keuken die precies aansluit bij wat jullie voor ogen hadden. Daar doen we het voor!

Geniet volop van jullie prachtige nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen en de enthousiaste aanbeveling. Heel veel kookplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Kapotte inductiekookplaat op zeer korte…

Kapotte inductiekookplaat op zeer korte termijn vervangen en mocht tijdelijk 2 pits inductiekookplaat
lenen. Chapeau

1. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat we de kapotte inductiekookplaat snel voor jullie konden vervangen en dat de tijdelijke 2-pits inductiekookplaat uitkomst bood. Zo proberen we ervoor te zorgen dat jullie zo min mogelijk hinder ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie complimenten. Veel plezier met jullie nieuwe inductiekookplaat!

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service, dank Brahim!

Enorm goed geholpen door Brahim van Grando Keukens(Breda)! Wat heeft hij goed meegedacht in het samenstellen van onze keuken. Prachtige tekening waardoor we goed konden beslissen wat we het mooist zouden vinden. Levering, montage en herstel van een kastdeur verlopen volgens tijdspad en zonder problemen. Elke keer hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast ook tips ontvangen voor het gebruiken en schoonmaken van de keuken. Echt een aanrader!

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Brahim van Grando Keukens Breda. Geweldig dat hij met jullie heeft meegedacht en de mogelijkheden zo duidelijk heeft kunnen visualiseren, zodat jullie vol vertrouwen de juiste keuzes konden maken.

Ook mooi om te horen dat de levering, montage en het herstel van de kastdeur soepel en volgens planning zijn verlopen. Dat de communicatie daarbij snel en prettig was en jullie ook nog praktische tips hebben gekregen voor het gebruik en onderhoud van de keuken, maakt het helemaal compleet.

We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken en bedanken jullie voor de aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Grando " grandioze" keuken.

Grando keuken.

Onze keuken is één woord prachtig!
Het kookeiland met Corianblad is echt een blikvanger.

Een zee van ruimte in de kastjes. Een fijne koffiehoek( corner)
Boven het eiland een verfijnde lamp die dimbaar is.
Wanneer we aan ons kookeiland werken of zitten hebben we een grandioos uitzicht op de Westerschelde.

We werden goed geadviseerd door Michel. Hij dacht goed mee en dacht in oplossingen. Geen vraag was voor hem teveel.
Dank je wel, Michel!

Over de levering en plaatsing van de keuken zijn we uiterst tevreden. In één dag werd de keuken geplaatst door R&D De Visser Montage
Het blad werd door een specialist vakkundig aangebrach. Met zijn prachtige afronding is het blad een knap staaltje van binnenhuisarchitectuur.

Het eindresultaat is ronduit verbluffend. Iedere dag genieten we met volle teugen van onze keuken.De apparatuur is fijn om mee te werken, dat geldt voor zowel de Bora kookplaat, koelvriescombinatie, oven als de vaatwasser.
Of we nu koken, bakken of samen bijpraten onder het genot van een bakje koffie.

Eigenlijk overtreft de keuken onze verwachtingen en is nog mooier dan ooit gedacht.

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Wat een fantastische en uitgebreide review, hartelijk dank! Wat geweldig om te lezen dat uw keuken niet alleen prachtig is geworden, maar uw verwachtingen zelfs heeft overtroffen. Het Corianblad met de mooie afronding, het kookeiland, de koffiecorner en de bijzondere verlichting klinken als echte blikvangers. En dan ook nog eens zo’n schitterend uitzicht op de Westerschelde – een prachtige plek om iedere dag van uw keuken te genieten!

Fijn om te horen dat Michel u zo goed heeft begeleid en steeds met u heeft meegedacht in oplossingen. Dat geen vraag te veel was en uw wensen centraal stonden, is precies de service die we willen bieden.

Ook mooi om te lezen dat de levering en montage zo soepel zijn verlopen en dat u zo tevreden bent over het werk van R&D De Visser Montage en de specialist die het werkblad heeft geplaatst. Een keuken kan nog zo mooi ontworpen zijn, maar de montage en afwerking maken uiteindelijk het verschil.

Namens het hele team: ontzettend bedankt voor het vertrouwen en voor deze prachtige beoordeling. We wensen u heel veel kook-, koffie- en genietmomenten toe in uw schitterende keuken!

Saanut 1/5 tähteä

AEG inbouw koelkast.

AEG inbouw koelkast.
Zeer teleurstellende en weinig klantvriendelijke afhandeling door Grando Keukens, Grando Retail en AEG/Electrolux.
In 2023 hebben wij bij Grando roestvorming aan een scharnier van onze AEG-koelkast gemeld. Ongeveer 2 jaar na plaatsing van de keuken. Naar aanleiding daarvan zijn via Electrolux vervangende scharnieren geleverd. Daarmee was bekend dat er een probleem met het scharnier bestond, maar er is nooit onderzocht waardoor de roest was ontstaan of sprake kon zijn van een achterliggend technisch of constructief probleem.
Toen in 2026 vergevorderde corrosie werd vastgesteld aan de koelkast zelf en herstel niet meer mogelijk bleek, kregen wij te horen dat achteraf niet meer kon worden vastgesteld wat de oorzaak was. Juist het ontbreken van eerder onderzoek wordt nu tegen ons gebruikt, terwijl wij de klacht destijds tijdig en te goeder trouw hebben gemeld. Naar onze mening had het op de weg van Grando en/of Electrolux gelegen om toen nader onderzoek te laten uitvoeren.
Ook de communicatie verliep onbevredigend. Eerst werd gesteld dat Electrolux geen melding van Grando had ontvangen, terwijl later bleek dat er wel degelijk correspondentie was en vervangende scharnieren waren geleverd. Daarnaast lijkt relevante informatie naar een onjuist of ongeschikt e-mailadres te zijn gestuurd.
In plaats van de technische oorzaak serieus te onderzoeken, beroepen Grando en Electrolux zich vooral op formele en juridische argumenten. Daarmee lijkt vooral geprobeerd het eigen straatje schoon te vegen. De aangeboden vervangende koelkast werd bovendien alleen verstrekt tegen betaling van een eigen bijdrage.
Wij voelen ons hierdoor onvoldoende serieus genomen. Van een gerenommeerd keukenbedrijf en een groot merk als AEG/Electrolux hadden wij meer verantwoordelijkheid, betrokkenheid en coulance verwacht. Onze ervaring met beide organisaties is daarom negatief.

D.D. 14-08-2026 een reactie ontvangen van Grando. Vervolgens heb ik deze reactie daarop, maar de review zal waarschijnlijk in een welles-nietes discussie eindigen. Helaas zal dit mijn negatieve ervaring verder niet beïnvloeden betreffende Grando en Elektrolux.

"Dank voor uw reactie. Die geeft echter een onvolledig beeld van de situatie.

De koelkast is niet door ons vervangen en afgevoerd, maar door AEG/Electrolux zelf. Juist daardoor is nader technisch onderzoek achteraf niet meer mogelijk geweest. De gevolgtrekking dat onderzoek niet meer kon plaatsvinden, kan daarom niet aan ons worden tegengeworpen, maar is het directe gevolg van de wijze waarop de vervanging door AEG/Electrolux is georganiseerd.

Daarnaast is het onjuist om te suggereren dat de aanwezigheid van corrosie op zichzelf al bewijst dat geen sprake kan zijn van een technisch of constructief gebrek. Juist daarom had het in de rede gelegen om destijds nader onderzoek te laten uitvoeren, toen de klacht nog tijdig was gemeld en het toestel nog beschikbaar was.

Wij hebben de melding destijds te goeder trouw en binnen redelijke termijn gedaan. Dat vervolgens is volstaan met een beperkte vervanging, zonder de oorzaak van de roestvorming of corrosie te onderzoeken, nemen wij AEG/Electrolux kwalijk.

De aangeboden vervangingsregeling zonder verder inhoudelijk onderzoek ervaren wij daarom niet als passend of zorgvuldig."

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

De koelkast was al door u vervangen en afgevoerd. Hierdoor was het helaas niet meer mogelijk om technisch onderzoek te doen naar de oorzaak van het vocht of de corrosie. Ook betekent de aanwezigheid van corrosie niet automatisch dat sprake was van een fout in de productie of het materiaal.

De aangeboden vervangingsregeling is gebaseerd op de leeftijd en het gebruik van de koelkast en is uitgevoerd volgens de geldende voorwaarden. Wij zijn daarom van mening dat wij u hiermee een passende oplossing hebben aangeboden.

Saanut 5/5 tähteä

We hebben alleen maar goede ervaringen…

We hebben alleen maar goede ervaringen zowel wat betreft het meedenken als de planning van alle werkzaamheden.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie en positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zulke goede ervaringen met ons heeft gehad. Vooral het meedenken en de planning van alle werkzaamheden zijn belangrijke onderdelen van een geslaagd traject, dus het doet ons goed dat u juist hierover zo tevreden bent.

We vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren, actief mee te denken en ervoor te zorgen dat de verschillende werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Een duidelijke planning en goede afstemming dragen daar natuurlijk sterk aan bij.

Dank voor het vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We wensen u heel veel plezier met het eindresultaat en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte plaatsing van onze keuken.

Monteur Nojyar heeft onze keuken geplaatst; een vakman die keurig werkt en luistert naar de wensen van ons als klant. Wij zijn heel erg tevreden.

27. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat Nojyar de keuken vakkundig en netjes heeft geplaatst en daarbij goed heeft geluisterd naar jullie wensen. We zullen jullie compliment zeker aan hem doorgeven. Heel veel plezier met de nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in Grando!

Saanut 1/5 tähteä

Installatie keuken duurde verschillende maanden

Na de 1e plaatsing heeft het uiteindelijk nog een half jaar geduurd vooraleer onze keuken volledig afgewerkt was...

De keuken is geplaatst als onderdeel van een groter renovatieproject. Helaas is het traject voor ons geen positieve ervaring geweest. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de installatie liepen er verschillende zaken mis en hadden we vaak het gevoel dat we zelf zeer actief moesten opvolgen om fouten te vermijden.

In het ontwerp waren er onder meer problemen met de lengte van het eiland, ongevraagde keuzes zoals push-to-open-kasten, onduidelijkheid over het type werkblad en onvoldoende transparantie over bepaalde duurdere elementen in de offerte. Aanpassingen namen vaak meerdere weken in beslag en sommige fouten bleven terugkomen, ook nadat we extra opvolging hadden gevraagd. We begrijpen dat ons project niet eenvoudig was door de complexiteit en bevestigen ook zeker dat wij langs onze kant, tijdens het proces, nog wijzigingen hebben toegebracht aan het ontwerp. De medewerker van Grando Aartselaar sloeg er naar ons gevoel niet in om de nodige structuur in ons project te brengen en ons op een efficiënte manier te begeleiden.

Na herhaaldelijke foute aanpassingen in het ontwerp en de offerte hebben wij aan de zaakvoerder gevraagd om het dossier bij hem te nemen. Helaas hebben wij snel van de zaakvoerder het gevoel gekregen dat wij zeer onredelijk waren en dat het probleem zogezegd bij ons lag waarna het dossier terug bij de medewerker belandde. Hierdoor zijn er jammer genoeg toch nog ongevraagde punten in het ontwerp geslopen, die we op deze manier wilden vermijden.

Ook bij de plaatsing waren er meerdere problemen: verkeerde grepen, ontbrekende of slecht aansluitende plinten, foutieve paslatten, een beschadigd front, ontbrekende stopcontacten, initieel geen voorziene afvoer voor de dampkap, een boorgat in een uitspringende wang en een foutieve kast die onder het kookvuur werd geplaatst. Hierdoor moest Grando Aartselaar in totaal vier keer langskomen. De plaatsing gebeurde in februari 2026, de keuken was pas in augustus 2026 volledig afgewerkt, 5 maanden later.

Dit heeft ertoe geleid dat wij dit proces naar afronding en opvolging toe zeer vermoeiend hebben ervaren, wat uiteindelijk tot grote frustraties heeft geleid. We schrijven deze review niet om nodeloos negatief te zijn, maar om onze ervaring op een correcte en eerlijke manier te delen. Voor ons was dit geen zorgeloos traject en wij zouden op basis van deze ervaring niet meer opnieuw voor Grando Aartselaar kiezen.

11. elokuuta 2026

Beste familie Verbraeken,

Bedankt voor uw review. We betreuren dit te moeten lezen, maar hebben intussen vernomen dat de zaakvoerder reeds contact heeft gehad met u naar aanleiding van de mail die u ook rechtstreeks naar hen heeft gestuurd.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie showroom en uitstekende service.

In de mooie showroom inspiratie opgedaan en onze wensen besproken. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen, had goede ideeen en had een goede kennis van technische installaties en mogelijkheden. Hij nam echt de tijd voor ons en gaf goed advies. We kregen een mooie deal wat de apparaten betreft. Heel tevreden met onze droomkeuken.
Levering en montage ook prima volgens afspraak.

8. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u zich vanaf het eerste bezoek aan onze showroom goed geholpen voelde. We vinden het belangrijk om écht de tijd te nemen, mee te denken en een keuken te ontwerpen die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten.

Geweldig dat u zo tevreden bent over het advies, de technische kennis, de aantrekkelijke deal én dat ook de levering en montage volledig volgens afspraak zijn verlopen. We wensen u heel veel kookplezier en jarenlang plezier van uw prachtige droomkeuken. Bedankt voor uw vertrouwen in Grando!

Saanut 5/5 tähteä

Dit was onze tweede keuken bij Grando

Dit was onze tweede keuken bij Grando, samengesteld met Cindy, ze denk mee en luisterde naar onze wensen.. weer een top keuken geworden...we zijn blij met onze keuken... Grando team gedankt monteurs waren ook top....

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen dat u opnieuw in Grando heeft gesteld. Wat fijn om te lezen dat Cindy goed met u heeft meegedacht en naar uw wensen heeft geluisterd, zodat ook deze tweede keuken helemaal naar wens is geworden.

Geweldig om te horen dat u zo blij bent met het eindresultaat en dat ook onze monteurs een compliment verdienen. Wij geven uw mooie woorden graag door aan Cindy en het hele team.

Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! 🍽️😊

Grando Uden is een aanrader

Grando Uden is een aanrader! Zeer prettig geholpen met de aankoop van onze keuken. Alles volgens afspraak uitgevoerd, duidelijke communicatie. Montage door nette monteurs die zeer zorgvuldig werkten en alles opruimden.

21. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw mooie review en de aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat u bij Grando Uden zo prettig bent geholpen en dat het hele traject, van aankoop tot montage, naar wens is verlopen.

Geweldig dat onze duidelijke communicatie, het nakomen van de afspraken en de zorgvuldige werkwijze van de monteurs zo gewaardeerd worden. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen!

Saanut 4/5 tähteä

Contact met adviseur en later degene…

Contact met adviseur en later degene die over de plaatsing ging was prima
Contact aannemer en Grando ook goed.
Fijne mensen om mee te werken!

3. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zowel met onze adviseur als met de aannemer en de collega's van Grando zo'n prettige ervaring heeft gehad. We geven uw complimenten graag door. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend blij met de service…

Wij zijn ontzettend blij met de service van Dave S. tijdens het verkooptraject bij Grando Keukens in Tilburg. Hij dacht goed met ons mee, nam de tijd voor onze wensen en begeleidde ons prettig en professioneel. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader!

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de begeleiding van Dave tijdens het verkooptraject bij Grando Tilburg. Het is mooi om te horen dat hij de tijd heeft genomen om mee te denken en samen met u een keuken te realiseren die volledig aan uw wensen voldoet.

Dat het eindresultaat zelfs het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk heeft gemaakt, is een prachtig compliment. We geven uw mooie woorden dan ook graag door aan Dave.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedanken u voor de aanbeveling!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin