Gouda Rejseforsikring Arvostelua

1 418
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har rejst i rigtig mange år. Har altid brugt gouda som min rejseforsikring I år blev jeg desværre syg, og måtte afmelde min rejse. Fik rejsens pris tilbage hos gouda. Vil altid bruge gouda ,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

For the first time in my life, I have experienced an insurance company that truly understands what a holiday means. Gouda not only covered our expenses, but also compensated us for the loss o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professionel og omsorgsfuld behandling, selv om de har travlt pga verdenssituationen. Jeg har afbestilling- og rejseforsikring hos Gouda igennem Sygeforsikring Danmark. Har gudskelov aldrig haft brug... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkavakuutukset
  2. ja myös
  3. Vakuutustoimisto

Yrityksen kirjoittama

Gouda er specialister i rejseforsikring. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter samt en personlig og grundig rådgivning til privat- og erhvervsrejsende. Gouda har eksisteret i Danmark siden 1994 og har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring ASA, Norge. Gouda indgår som en del af Gjensidiges danske filial. På Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at yde kunderne kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab. Gouda Rejseforsikring ser det, som sin fornemste opgave at skabe tryghed og yde kunderne sikkerhed ud over alle grænser – døgnet rundt, året rundt og verden rundt.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 418)

167 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lynhurtig sagsbehandling.

Meget smidig, seriøs og hurtig sagsbehandling.
Tak for det 🙏🏻

30. heinäkuuta 2026

Hej Anne

Mange tak for din rosende anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har leveret en professionel og problemfri service uden ventetid.

Hurtig og venlig service

28. heinäkuuta 2026

Hej

Mange tak for din positive feedback.

Vi sætter pris på at vide, at din kontakt med os har været effektiv og imødekommende.

Behagelig korrespondance

Behagelig korrespondance - var der når man skulle bruge hjælpen. Ordentlighed, service og medmenneskelige.

28. heinäkuuta 2026

Hej Nina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en imødekommende dialog og følt dig godt hjulpet hele vejen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

service

service. Effektivitet.Hurtighed👍

24. heinäkuuta 2026

Hej Solveig

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været effektiv og smidig.

Det var befriende nemt

Da vi fik brug for vores rejseforsikring, var vi ærligt talt urolige for, hvor besværlig processen ville være. Heldigvis viste det sig at være helt uproblematisk. Skaden blev behandlet hurtigt og professionelt, og vi oplevede ingen unødige spørgsmål eller forsinkelser.

Det var nemt at anmelde skaden, kommunikationen var god, og erstatningen blev håndteret præcis som forventet. Når man står i en uheldig situation på en rejse, betyder det meget, at forsikringen bare fungerer.

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Gouda og kan varmt anbefale dem.

24. heinäkuuta 2026

Hej Mikkel

Mange tak for jeres rosende anmeldelse og anbefalingen, begge dele sætter i den grad smil på vores læber.

Det glæder os at høre, at vi har leveret en problemfri og imødekommende service uden ventetid. Vi vil naturligvis viderebringe rosen til rette sted, ingen tvivl om at den også der vil blive værdsat.

Saanut 5/5 tähteä

Super service og hjæp fra agent igennem…

Super service og hjæp fra agent igennem hele forløbet

23. heinäkuuta 2026

Hej Tom

Mange tak for dine venlige ord.

Vi er glade for at høre, at du har modtaget en imødekommende og hjælpsom service.

Super god service

Super god service. Kan varmt anbefales 🫶
Da jeg havde brug for hjælp, blev jeg mødt hurtigt og professionelt. Sagen blev behandlet med det samme, og jeg følte mig både hørt og godt hjulpet hele vejen. Det betyder rigtig meget, når man står i en svær situation.

16. heinäkuuta 2026

Hej Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling, begge dele er meget værdsat.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hurtig og professionel hjælp, og at du følte dig både hørt og godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi ved, at det kan være en svær situation at stå i, og derfor er det vigtigt for os at møde vores kunder med nærvær, forståelse og handlekraft.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og venlig behandling af skade.

Hurtig og venlig behandling af skade.

22. heinäkuuta 2026

Hej Karin

Mange tak for din positive tilbagemelding til os, dejligt du valgte at give dig tid til at skrive.

Vi sætter pris på at vide, at vi har hjulpet dig med en effektiv og imødekommende behandling af din sag.

Saanut 1/5 tähteä

Havde tegnet en enkelt rejseforsikring

Havde tegnet en enkelt rejseforsikring. Regnede med at den også ville dække kompensation hvis flyet blev forsinket. Det gjorde den på hjemrejsen - 9 timer, men de giver ingenting, trods deres høje pris på forsikringen. Veninde havde en anden forsikring og de dækkede. Hvis man ikke kan gennemskue har jeg så lært ikke at skrive under selvom der er gode anmeldser og høje pris. Klart jeg ikke anbefaler deres rejseforsikring.

21. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Bruno

Tak for din anmeldelse og for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at vores rejseforsikring ikke har levet op til dine forventninger i denne situation. Vi har fuld forståelse for, at det kan være skuffende, når en rejse ikke forløber som planlagt.

Vi forstår også godt, at det kan være frustrerende, hvis ens forventninger til dækningen ikke stemmer overens med forsikringsbetingelserne. Vores rejseforsikring dækker desværre ikke kompensation ved flyforsinkelser. I sådanne tilfælde er det flyselskabet, der skal kontaktes, da passagerers rettigheder til kompensation følger de gældende regler for flyselskaber.

Vi takker endnu en gang for den tid du har brugt på at skrive til os.

God kundeservice oplevelse

God kundeservice oplevelse

20. heinäkuuta 2026

Hej Victor

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været imødekommende. Vi vil viderebringe din ros til rette sted.

Saanut 5/5 tähteä

Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi…

Manden kom på sygehus i Tyrkiet hvor vi måtte betale et større beløb, men da vi kom hjem var der ingen problemer med at få penge fra Gauda rejseforsikring. De var så søde og hjælpsomme, så det er bestemt ikke sidste gang vi vælger dem.

20. heinäkuuta 2026

Hej Ulla

Mange tak for de fine ord, som vi straks vil sørge for at viderebringe til rette sted - det er altid dejligt bekræftende og motiverende at modtage så positiv en anmeldelse.

Vi ser frem til at hjælpe jer i forbindelse med jeres fremtidige rejser.

Saanut 4/5 tähteä

Det virker godt når man endelig får…

Det virker godt når man endelig får kontakt hvis man har brug for rejseforsikringen. Der er mange medarbejdere der prøver at hjælpe men ikke læser tidligere mails, men deres læger jeg har talt med er helt i top. Og også deres sagsbehandlere i Danmark
Var der en ting jeg syntes de kunne gøre væsentligt bedre, var at læse samtlige tidligere mails i sagen

27. toukokuuta 2026

Hej Jack

Vi sætter stor pris på din feedback. Vi beklager, at du har oplevet, at ikke alle tidligere mails i din sag er blevet læst. Vi er enige i, at det er vigtigt for et godt sagsforløb, at kommunikationen er sammenhængende, og vi tager din kommentar med i vores arbejde med løbende at forbedre vores service.

Samtidig er vi meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores læger og vores sagsbehandlere i Danmark. Det betyder meget for os, at du oplevede at få den hjælp, du havde brug for.

Tak igen for din konstruktive feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre.

God assistance på rejsemålet

God assistance på rejsemålet, og god service efter hjemkomst.

16. heinäkuuta 2026

Hej Henrik

Mange tak fordi du valgte at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du oplevede god hjælp på rejsemålet og også tilfredsstillende service efter hjemkomsten.

Hurtig og god behandling

15. heinäkuuta 2026

Hej

Mange tak for din positive tilbagemelding til os.

Vi sætter pris på at vide, at vi har hjulpet dig med en effektiv og tilfredsstillende behandling af din sag.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig afgørelse og hurtig refundering af udgifter

Venlig og hurtig betjening

4. heinäkuuta 2026

Hej Birgit

Mange tak for din positive feedback.

Det glæder os at høre, at vi har hjulpet dig med en imødekommende og effektiv behandling af din sag.

Saanut 5/5 tähteä

God og hurtig service og god…

God og hurtig service og god kommunikation med personalet

Hej Heidi

Mange tak for din positive tilbagemelding til os.

Vi sætter stor pris på at vide, at vi har leveret en nyttig og venlig service uden ventetid.

Saanut 5/5 tähteä

Super nemt at snakke jeres medarbejder…

Super nemt at snakke jeres medarbejder og virkelig hurtig afslutning

Hej Peter

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at din kontakt med os har været både imødekommende og effektiv.

Meget hurtig tilfredsstillende…

Meget hurtig tilfredsstillende behandling

Hej Anne-Marie

Mange tak for din positive feedback.

Det glæder os meget at høre, at du har modtaget en effektiv og imødekommende behandling af din sag.

Fantastisk personlig hjælp

Rigtig god service, og super hjælp. God oplevelse 👍💞

10. heinäkuuta 2026

Hej Annelise

Mange tak for de venlige ord.

Vi har et stærkt fokus på vores kundeservice, så det glæder os meget at vide, at det også skinner igennem og kan mærkes.

Rejste til Kreta Platanias 19-06-26

Rejste til Kreta Platanias 19-06-26. 20-06-26 blev jeg ramt af mavesmerter sidst på dagen. Ringede efter en læge. Blev indlagt med beskeden om sprængt blindtarm. På grund af smerte husker jeg ikke de første 24 timer på hospitalet. Mine børn og et andet familie medlem stod for alt kontakt til Gouda. Med policen blev der hurtig skabt kontakt og hospitalet fik en garanti for betaling. Efter endt operation hvor jeg langsom kom til mig selv, overtog jeg selv kontakten med Gouda. Det skal lige siges at jeg ikke blev opereret inden 8 timer efter ankomsten til hospitalet, De havde ingen læge til at opererer. Selve operationen var under alt kritik. Hospitalet kunne ikke kaldes et hospital. Det var nedslidt og udstyret som skulle bruges i det daglige var gammel og mange gange i stykker. Værelset var lille og ubrugelig. Du kunne ikke ringe efter hjælp. Alt var under alt kritik. Det eneste og bedst var min kontakt med Goudas konsulenter. De var virkelig til stor hjælp, både fysisk og psykisk. Lægerne på hospitalet gjorde alt for at beholde mig og det var kun på grund af penge. Da jeg ville udskrives blev jeg truet med de værste ting jeg kunne forestille mig. Heldigvis havde jeg snakke med en læge om mit forløb på hospitalet. Han ringede til mig og fortale at de nok skulle få mg udskrevet, da der ikke var grund til at beholde mig. Lidt efter ringede Gauda agenten og fortalte at jeg blev udskrevet samme aften. En lettelse som ikke kan beskrives. Til alle jer som læser det. Se jeres rejseforsikring igennem. Jeg havde en i forvejen, men alligevel betalte jeg Gouda for en også. Havde jeg ikke gjort det, havde jeg udsigt til en uge mere på hospitalet. Jeg takker alle dem som jeg var i kontakt med fra Gouda, De var alle utrolig hjælpsomme. TAK Vh Flemming

20. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Flemming

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er vi meget kede af at høre om det alvorlige sygdomsforløb, du blev ramt af under din ferie. En sprængt blindtarm er en alvorlig situation, og vi har stor forståelse for, at hele forløbet har været både smertefuldt og utrygt.

Vi er samtidig glade for at læse, at du oplevede vores kolleger på alarmcentralen som en god støtte gennem hele forløbet, og at de kunne hjælpe både dig og din familie i en meget vanskelig situation. Det betyder meget for os, at vi har kunnet gøre en positiv forskel, når behovet er størst.

Vi er naturligvis kede af at høre, at du oplevede forholdene på hospitalet så utilfredsstillende. Sundhedsvæsenet, faciliteterne og arbejdsgangene kan desværre være meget anderledes end dem, vi kender fra Danmark, og vi forstår, at det kan være en stor omvæltning – særligt når man befinder sig i en akut og sårbar situation.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig fortsat rigtig god bedring.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin