Golden Flame International BV Arvostelua 51

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 1/5 tähteä

Levert baggerkwaliteit hout (90% van mijn kist was kleiner dan wat ik normaal als aanmaakhout gebruik). Beloofde in eerste instantie de kist om te ruilen zodra er nieuwe voorraad binnen was maar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor het eerst ovengedroogd haardhout gekocht bij Golden Flame. Wat een goede service en bereidheid om mee te denken. De chauffeur was top en heeft de pallet op de gewenste plek gezet. Hij moest 2 kee... Näytä lisää

1. Polttopuutoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Golden Flame is openhaardhoutproducent en groothandel. Veel van onze producten produceren wij zelf zodat wij de laagste prijs kunnen garanderen. Door onze eigen productie hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van het haardhout. Naast stookhout voor uw haard of kachel verkopen wij ook houtbriketten, haardblokken, bruinkoolbriketten en aanmaakproducten.

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Dit jaar opnieuw de vertrouwde kwaliteit

Ook dit jaar hebben de mensen van de Golden Flame weer een prachtig pakket haardhout bij me bezorgd. Dank jullie wel voor de geleverde kwaliteit en de betrouwbaarheid bij het tijdstip van leveren.

6. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Wederom mooi essenhout voor een prima prijs

Bestel al jaren naar volle tevredenheid ovengedroogd essenhout bij Golden Flame. Altijd uitstekende kwaliteit en netjes op afgesproken datum/tijd geleverd. Vooraf word je ook telefonisch geïnformeerd over tijdvak van levering. En ook niet onbelangrijk, zeker niet te duur vergeleken met concurrenten.

26. syyskuuta 2023

Haardhout bij Golden Flame besteld

Haardhout bij Golden Flame besteld. Duidelijke site, gemakkelijk bestelproces. Snelle levering, volgende werkdag, via Wesseling transport. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Maar toch het belangrijkste: geweldig mooi eiken haardhout! Top, wij zitten er weer warmpjes bij 👍🏻

19. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

In onze open haard wordt eigenlijk…

In onze open haard wordt eigenlijk alleen maar haardhout gebruikt van Golden Flame. Een kwalitatief zeer goed product tegen een goede prijs. Netjes geleverd in een pallet tot op de plaats waar het moet staan. Eiken, beuken…. Allemaal ovengedroogd en direct te gebruiken.
Bedankt Cor weer voor de nieuwe lading en tot de volgende keer.
Tom en Melanie,
Breda

29. marraskuuta 2022

Pallet Essenhout - top!

Vorige week een pallet Essenhout besteld bij Golden Flame. Het hout werkt keurig op de afgsproken dag geleverd en neergezet waar ik wilde. Dit weekend het hout gestookt en zorgt voor een mooi en warm haardvuur. Zeer tevreden klant!

12. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ben uitermate tevreden over bestelling…

Ben uitermate tevreden over bestelling levering van 2m3 krat gedroogd essen. Vooraf verzoek gedaan om pallet over mijn tuinpad in de tuin te plaatsen. Werd er keurig over teruggebeld. Hoewel twijfel of het mogelijk was eerlijk door leverancier aangegeven bleek het uiteindelijk geen enkel probleem. Zeer behulpzame chauffeur. Krat op gewenste plek gekregen.
Het essen brand zoals beloofd.
Paar dagen later door Golden Flame gebeld om te informeren of het naar wens was verlopen. Echt perfect!

29. syyskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Top bestel- en afleverservice, mooi hout

Ook dit jaar weer 2 pallets essen hout besteld, de vorige zijn alweer bijna op. Dat hout was van prima kwaliteit, droog en mooi van lengte en dikte. Dit jaar was de levering wederom top: eerst gebeld door de klantenservice waar ik het hout precies wilde hebben, en afgesproken dat levering per bakwagen i.p.v. trailer zou plaatsvinden (en net als vorig jaar kwam er ook netjes een bakwagen, dat heb ik elders wel anders gezien). Ook een zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd zoals de voorgaande dag aangekondigd, die alles strak in de schuur neerzette. Kortom: een marktconforme prijs en top-service. Zo blijven klanten terugkomen. Mijn complimenten!

11. marraskuuta 2021

Top bedrijf

Ik bestel regelmatig hout bij Goldenflame en ik heb NOOOOOIT problemen.
Hout is top kwaliteit en communicatie met kantoor is ook goed.
De bezorgers die langskomen zijn altijd zeer beleefd en goed op tijd.
Ik raad iedereen aan hier voortaan hout te bestellen !!

17. lokakuuta 2021

Pallet 2 m3 Essenhout

Vrijdag 8-10 de eerste van 3 pallet's essenhout voor het komende stookseizoen ontvangen.
Zoals altijd weer een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur die de pallet keurig op de goede plek heeft neergezet.
Ook dank aan Golden Flame voor de geweldige service van bestelling tot levering, klasse.

10. lokakuuta 2021

Beste haardhout prijs-kwaliteitverhouding

Bestelling op de website verliep snel. Op de leverdag werd van tevoren gebeld hoe laat de kist ongeveer werd geleverd. De kist is keurig op de gewenste locatie geplaatst. Vriendelijke chauffeur. Het hout is kurkdroog en goed te stoken. Prijs is vergeleken met andere haardhout aanbieders niet duur (overigens zijn de prijzen van het haardhout het afgelopen jaar overal flink gestegen). Volgende keer bestel ik hier weer.

28. syyskuuta 2021

Oven gedroogd essen hout

Wij hebben 24 feb.j.l. oven gedroogd essen geleverd gekregen. Wij zijn zeer tevreden met het hout. Wij hadden 1 grote pallet besteld, werd gebeld dat die net op was. Zoals afgesproken 2 halve geleverd gekregen voor dezelfde prijs en als extra een zak aanmaakhout gekregen (werd keurig nagestuurd). De communicatie verliep heel goed. En de chauffeur heeft het keurig afgeleverd. Volgende keer bestellen we weer.

16. maaliskuuta 2021

duur hout, slechtste kwaliteit die ik in 8 jaar gezien

Al 9 jaar stook ik naar tevredenheid Essen hout. Voor het eerst bij GoldenFlame twee kuub besteld voor 319 euro. Helaas zéér ontevreden over het ontvangen hout. Op de website staan mooie blokken maar wat ik ontving was een kist met vooral veel dunne stukjes verkleurd en ruw hout: prima om de houtkachel mee aan te maken maar je fikt het er binnen de kortste keren er doorheen.

Zelfs mijn buurman (ook stoker) vond het hout 'troep'.

De werkdag na levering in een nette e-mail mijn onvrede geuit. De dag erop telefonisch contact: even wachten op een volgende lading en kijken aan de hand van een foto of dat beter is zodat het opgelost kan woorden.

Ik krijg een week later een foto met hout wat er al veel beter uit ziet, al bevat 1 kist alsnog veel klein grut. Ik geef mijn wens per email aan en wordt eind van de dag terug gebeld: ik moet zelf de transportkosten betalen. De beller, ene Cor, bleef bij hoog en laag volhouden dat gezegd zou zijn tegen de chauffeur dat het "mooi hout" was: pertinent niet waar, tijdens plaatsen was de ontvanger in een online conference call en is na het geven van plaatsing-aanwijzingen weer naar binnen gegaan.

Kortom: duur hout, slechtste kwaliteit die ik in 8 jaar gezien heb, slechte en liegende klantenservice.

Wat mij trok was het FSC keurmerk op dit hout, en dat GoldenFlame zelf de producent zou zijn. Maar dit hout komt gewoon kant en klaar in een pallet uit Oost-Europa; volgende keer bestel ik weer bij woodcom.eu

8. helmikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Levert baggerkwaliteit hout (90% van…

Beloofde in eerste instantie de kist om te ruilen zodra er nieuwe voorraad binnen was maar kwam later met de mededeling dat ik zelf op zou draaien voor 80 euro omruilkosten.

Kortom: levert troep voor de maximale prijs, is onbetrouwbaar en houdt zich niet aan eerdere beloftes. Eens maar NOOIT meer...

8. helmikuuta 2021

Prima berken haardhout

Na lang wikken en wegen toch eens haardhout via internet besteld en na poos zoeken bij Golden Flame beland. Vooraf telefonisch vriendelijk en goed advies van Cor gekregen, belde ook op dag van levering om tijd door te geven. Een pallet ontvangen met prachtig berken haardhout, zoals beloofd goed droog, brand heel mooi en snel, prima voor de speksteenkachel. Levering werd gedaan door een vriendelijke chauffeur. Zeker voor herhaling vatbaar!

4. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Haardhout in netzakken prima geregeld.

Deze week voor het eerst haardhout in netten besteld.
Via het contactformulier, op de website, eerst nog wat vragen gesteld, dit was buiten werktijd. De volgende morgen ben ik netjes terug gebeld door Cor die de vragen telefonisch beantwoord heeft.
Meteen via de website een pallet hout in netten besteld.
De volgende morgen werd ik door Cor gebeld die de levertijd deze dag doorgaf. Keurig binnen dit tijdvenster werd het hout bezorgd.
De chauffeur was vriendelijk en welwillend en zette de pallet op de aangewezen plek neer. De prijs is laag ondanks dat het houd in netzakken zit.
Aan ons hebben ze een nieuwe klant. Service is top. Door het telefonisch contact krijg je meteen een band.
Groet,
Crist

21. marraskuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Het transport bedrijf kon tot 2x toe…

Het transport bedrijf kon tot 2x toe niet bij ons leveren gezien de smalle en moeilijke doorgang. Uiteindelijk heeft Cor van Golden Flame er voor gezorgd dat het bedrijf alsnog zou leveren met eigen vervoer, waarvoor onze dank! We zijn ontzettend blij met de kwaliteit van het hout, we hebben direct de houtkachel en hottub aangestoken.

24. lokakuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin