Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd... Näytä lisää
Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men v... Näytä lisää
Bestilte en Ooni pizzaovn pakke 08.03.24. Den har nå blitt utsatt flere ganger og nå til uke 28. mellom 8-14 juli. Makan til rot. Ser at andre butikker har både ovnen og tilbehøret. De selger den bil... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kjøpte en sofa som fikk en svær sprekk…
Kjøpte en sofa som fikk en svær sprekk i plankene under etter tre år, og fikk ikke byttet eller fikset sofaen. Styr unna denne butikken!
Anbefaller
Rask levering, svar på spørsmål og enkel og ryddig retur.
Glass til drivhus ble knust
Jeg kjøpte et drivhus som jeg hentet med tilhenger hos Glass & Interiør i Tønsberg for ca 3 uker siden. To medarbeidere la delene til drivhuset på tilhengeren for meg vha jekketralle. De la pallen med alle glassplatene ned på tilhengeren i stedet for å la den stå oppreist. Da jeg kom hjem oppdaget jeg at to av glassplatene var blitt knust. Jeg kontaktet selskapet både på telefon og e-post og forklarte situasjonen. Fikk beskjed om at de bare kunne erstatte en glassplate og den måtte jeg selv hente i Tønsberg, dvs at jeg måtte kjøre 40 mil (t/r). Hva slags service er dette?
KONKURS SVINDEL!
KONKURS SVINDEL!
Skylder leverandører massevis av penger.
Idar Vollvik er inne i selskapet og svindler enda under glassoginterior.no etter at Intervisjon AS ble slått konkurs
Jeg var skeptisk til å bestille fra…
Jeg var skeptisk til å bestille fra denne nettbutikken ettersom det var flere dårlige anmeldelser her, men jeg tok en sjanse og hadde ingen problemer! Fikk pakken på bare et par dager og fikk det jeg skulle så jeg er veldig fornøyd. Trengte ikke å ta kontakt med kundeservice så vet ikke hvordan den er mtp. de negative anmeldelsene om den.
Kjøpte Kay Bojesen figurer og dyner
Kjøpte Kay Bojesen figurer og dyner. Kjapp levering og fine varer, godt pakket.
svært god kundeservice
2 måneder etter betalt bestilling har…
2 måneder etter betalt bestilling har jeg enda ikke fått noen av produktene jeg har betalt for.
Horribel kundeservice
Horribel kundeservice. STYR UNNA!!!
værste kundeservice…styr unna
Jeg har opplevd den værste kundeservice som jeg noen gang har vert borti. De gjør det svært vanskelig ved retur med vilje og avslår at produktet har en feil uten å ha sett på selve produktet. Jeg fraråder absolutt alle å kjøpe hos dem. De er i tillegg vanskelig å komme i kontakt med. Styr unna og kjøp heller fra andre butikker .
Betalte mye penger for et større…
Betalte mye penger for et større drivhus av merket Palram som var av elendig kvalitet. Tiltross for at det var godt sikret til støpt fundament bøyde alu-bjelkene seg i selv svak vind. Platene spratt ut hele tiden. Oppgitt å være 6 mm polykarbonat. Dette viste seg å kun gjelde taket, og ikke veggene. Veggene er av 1 mm klarplast som blafrer og bråker i vind. Holder ikke på varme. Døra vindskjev uker etter bygging. Alt for tynne materialer til at dette kan tåle norsk klima. Her har produsenten skrellet materialer forbi bunnlinjen for å øke margin. Drivhuset sto i le, men falt sammen første vinter etter utallige reparasjoner. "Temu-kvalitet" kan ikke reddes selv ved god sikring og jevnlig vedlikehold. Svindelprodukt! Dette er nok grunnen til at Glass og Interiør stadig har Palram på salg. De vil vel bli kvitt det de har på lager.
Flott kundeservice
Bestilte en vare pga at denne nettbutikken hadde best pris av alle. Det var litt lang leveringstid, men dette var også forespeila ved bestilling. Varen kom med en feil frå produsenten si side, så eg tok kontakt med kundeservice. Dei rydda fint opp. Kundeservice svarte fort og var løysingsorienterte.
Never received the goods I ordered
Never received the goods I ordered, 1 month later I sent reminder and received tracking nr. but with message that my payment via Klarna has expired. No wonder it has expired after 1 month delay. Stay away from this shop, I suspect its something dodgy and this shop is most likely a fraud.
tragisk kunde støtte
tragisk kunde støtte! dålig servise. selv gjører skade på varene, bekrefter det! og som løsning anbefaller sende tilbake, og ikke minst, betale for frakt selv. Udiktig! Vet ikke vem de snakker nå med, kåler kunder ueksisterende navn. Jeg aldri, ALDRI oplevd dårligere service til og med fra utlandske nettsider. Anbefaller å tenke 2 ganger før dere bestiller fra den butikken! det er bedre å betale mer men få god servise, og normalt samtale, problem løsning! 0 av 10!
Rask levering
Bestilte varer på en lørdag kveld og fikk dem allerede på tirsdag. Sjelden rask levering, gode priser og hyggelig kundeservice
Er søkkimponert!!
Er søkkimponert!!! Bestilte 9.12. Og fikk hentemelding 13.12., godt pakket og alt helt (kopper og fat). Bor jo i Tromsø og har nok aldri mottatt pakker kjappere😃
Selger varer dem ikke har
Handlet julegaver herfra, i god tid før jul. Valgte da kun produkter hvor det i nettbutikken sto de hadde dem på lager. To uker før jul får jeg en mail og at den ene delen av serviset ikke blir levert før i februar 2025. Utrolig uprofesjonell og useriøst nettside. Anbefaler å handle ett annet sted.
Styr unna grunnet kundeservicen
Lei opplevelse med «L» på kundeservice, og dette er dessverre 2.gang. Nettbutikken er flott med godt utvalg og gode priser.
Det er ved pakkingen av varene de feiler, og når det oppstår feil må man som kunde forholde seg til «L» på kundeservice.
Det er ikke noe stas.
Første dårlige opplevelse var feilsendt sengetøy, som ble feilsendt 2 ganger før det ble rett, ikke noen beklagelse, eller annen vennlighet/kompensasjon for bryet jeg fikk. Andre opplevelse var særdeles dårlig pakket service som jeg dermed mottok ødelagt og knust. Grunnet sykdom tok det tid før jeg gjorde et forsøk med henvendelse til kundeservice og «L» igjen. Bilder av innpakning og knust servise. Der er ingen beklagelse eller innrømmelse av feil. Fokuset var at jeg var for sent ute til å klage. De hadde dermed intet ansvar.
Uproft og uansvarlig mener jeg.
Jeg anbefaler ikke denne nettbutikken, om du ikke kan hente varene dine selv. Det vil jeg gjøre neste gang.
Stort utvalg og gode priser

Vastaus yritykseltä Glassoginterior