KitchenTime.no Arvostelua 7 160

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Meget fornøyd med kaffemaskinen! Knallgod kaffe etter å fått justert inn riktig styrke og smak! Har hatt flere helautomatiske kaffemaskiner, men aldri blitt fornøyd med smaken. Ren og frisk nytra... Näytä lisää

Bestilte kjøkkentimer og to champagneglass som julegaver. Glassene var fine, men timeren ble levert med defekt på visning av tall. Jeg har fått registrert retur, men har ennå ikke fått svar på min mai... Näytä lisää

Fortsatt ikke mottatt varen (18 dager) Oppdatering: KitchenTime tok kontakt med meg, forklarte at det måtte ha skjedd noe galt med forsendelsen. De ga meg valget om ny vare eller tilbakeføring av... Näytä lisää

Varene kom flere uker tidligere enn lovet! Produktet var som annonsert og oppfylte forventningene, og mer til. Ytteremballasjen var diger, CA dobbelt så stor som inneresken. Skulle ønske de ville tilp... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt store sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og innredning for kjøkkenet til bra priser.

60 dagers åpent kjøp
På nettsiden vår, som det er lett å navigere seg rundt på, bestiller du enkelt innredning med levering direkte hjem til deg. Alltid med 60 dagers åpent kjøp.
Trygt & enkelt å bestille
Vi tilbyr flere sikre betalingsløsninger og vi er enkle å få tak i!
Hyggelig kundeservice
Vi lover alltid kort svartid, i tillegg til hyggelig og personlig kundebehandling!

Leveringsinformasjon

Fri frakt

Hos KitchenTime tilbyr vi deg å handle fraktfritt på bestillinger over 599NOK

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

7 t. arvostelua

Jeg bestilte varer i november 2025 og…

Jeg bestilte varer i november 2025 og har ennå ikke mottatt varene. Elendig service!!!!

24. helmikuuta 2026

Hei, takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager virkelig at du fortsatt ikke har mottatt varene dine, slik skal det selvfølgelig ikke være. En kollega vil undersøke saken nærmere og komme tilbake til deg så snart som mulig. Takk også for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss – det hjelper oss i arbeidet med å se nærmere på både kommunikasjon og håndtering fremover.

KitchenTime

Jeg har nesten glemt om at jeg…

Jeg har nesten glemt om at jeg bestilte, det var så lenge siden og varen er ikke kommet ennå

24. helmikuuta 2026

Hei, takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager virkelig at du har hatt så lang ventetid på bestillingen din, og vi forstår at det kan være frustrerende. Vi prøver alltid å levere raskt og effektivt, og det er beklagelig at vi ikke har klart å oppfylle dine forventninger denne gangen. En kollega fra vårt team vil ta kontakt med deg via e-post for å undersøke saken og finne en løsning.

KitchenTime

Bestilte skjærefjøler men de kom aldri…

Bestilte skjærefjøler men de kom aldri og firmaet svrte heller ikke på mine purringer. Pengene beholdt de. Advarsel! Jeg er ikke den første som opplever dette.

8. maaliskuuta 2026

Hei, takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit å høre at du har hatt en slik opplevelse. Vi vil gjerne se nærmere på dette, så du er velkommen til å kontakte oss på info@kitchentime.no med ordredetaljene dine slik at vi kan undersøke saken videre.