Saanut 5/5 tähteä

Heb daar vaker besteld is gewoon goed had per ongeluk een verkeerde maat besteld maar ze hebben het voor mij op gelost gewoon een top bedrijf

Saanut 2/5 tähteä

Blijven lokkertjes plaatsen op internet. HR++ isolatieglas al vanaf 28,75 EUR. Heb ze hier al over geinformeerd via email, 2 maanden geleden. Reactie: Dit zou aangepast worden, want inderdaad de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De bestelling van 5 stuks ruit Kathedraal glas (gehamerd glas) van 73 x 165 cm 4 mm dik: per ruit € 90 excl btw dus incl btw ca € 109 per ruit...terwijl eenzelfde ruit bij een firma in Kraggenberg ca... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst op 16 juli. Na 2 weken geïnformeerd wanneer de order uitgeleverd gaat worden. Dit blijkt 7 weken te gaan duren ivm corona. In de communicatie worden tegenstrijdigheden verm... Näytä lisää

1. Harrastukset & Käsityöt

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

3,2

1 tähti

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

TOP SERVICE

Ik heb al meerdere bestellingen geplaats bij Glaskoning.nl.
Nooit een probleem gehad, afspraken worden nagekomen en leveringen vlgs orderbevestiging.
-Men leert zijn leveranciers pas kennen bij problemen.-
Bij de levering van juli j.l was er een probleem met de plaats van de horizontale roede in HR+++ 1.0 glas.
Zonder veel woorden, moeilijk doenerij en vragen wordt deze ruit herleverd.
Na plaatsing en reinigen van een andere ruit wordt pas zichtbaar dat er op 1 roede een streepje zwarte kit zit...
Ook hier wordt zonder veel woorden, moeilijk doenerij en vragen de ruit herleverd.

TOP SERVICE!! EEN DIKKE 10!!

P.S.:
Misschien de ingangscontrole verscherpen? Dan hoeft er achteraf geen goede service geleverd te worden. :-)

29. heinäkuuta 2024

Super vriendelijk

Super vriendelijk, hulpvaardig en snelle levering. Echt een aanrader!

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Nog bedankt voor uw positieve review. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Top geregeld binnen de afgesproken…

Top geregeld binnen de afgesproken levertijd geleverd.
netjes afgeleverd met vooraf een belletje.

19. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Nog bedankt voor uw positieve review. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen.

Goed en betaalbaar.

2x glas besteld en keurig volgens afspraak geleverd. Netjes door vriendelijke bezorger binnen weg gezet.

11. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt voor uw positieve review!

Saanut 4/5 tähteä

Prima bedrijf

Doe al tijden bestelling bij deze.
Erg fijn bedrijf vriendelijke chauffeur en erg meedenkend.
Vind de lange levertijd soms wel lastig.
Maar wie weet in de toekomst.

5. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt voor uw positieve review. Wij doen ons best om de levertijd wat korter te houden en verwachten dat dit in de toekomst ook gaat lukken.

Saanut 3/5 tähteä

Niet slecht maar wel traag

Prijs is redelijk en uiteindelijk krijg je ook wat je hebt besteld. Maar een levertijd van vier tot zes weken voor twee kleine stukjes dubbelglas vind ik wel erg lang.
Het hoeft echt niet binnen een week, maar ergens tussen de 1 en 3 weken zou prima moeten kunnen lijkt me.

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt voor uw review. De gemelde levertijd is momenteel wat langer door grote drukte maar wij doen ons best om dit terug te brengen. De levertijd voor isolatieglas is normaal circa 4 weken ongeacht het formaat van uw bestelling. U kunt het al wel vaak met circa 3 weken afhalen.

Saanut 1/5 tähteä

Beste Glaskoning ik heb betaald maar…

Beste Glaskoning ik heb betaald maar geen glasplaat hoe lossen we dit op

12. maaliskuuta 2024

Beste Luc van Huet,

Wij hebben op 16 mei 2024 uw order geleverd echter heeft u dit geweigerd en de chauffeur moest dit mee terugnemen. Wij hebben uw order dan ook weer mee terug genomen. U kunt ons altijd benaderen via onze klantenservice (info@glaskoning.nl) of telefonisch 0318763900

The best of the best

The best of the best , they delivered a little bit too late but when I asked them to deliver before my vacation ,they arranged and I really appreciate that . The glass been delivered exactly as I expected. Perfect 👍

25. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Thank you for your nice review. We are pleased that we could help you.

Saanut 5/5 tähteä

Alweer een zeer geslaagde bestelling / levering

Wederom is mijn bestelling perfect afgehandeld. De website en order tool zijn duidelijk en de prijs wordt meteen aangegeven. Je krijgt duidelijke mails over de order. Je wordt 1 week voor de levering gemaild met de datum en tijdstip. De chauffeur is correct en zet de ramen netjes binnen neer. En de levering is in mijn geval binnen 4 weken afgerond. Wat wil je nog meer.

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt voor uw mooie positieve review.

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs…

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en een goed werkende klantenservice die ook nog eens snel reageert en bereikbaar is.
Echt een aanrader!

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Goed om te horen. Bedankt voor de positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Koop nu sinds 3 jaar mijn glas bij de…

Koop nu sinds 3 jaar mijn glas bij de glaskoning alleen maar positieve ervaring.
De laatste ruit was 19 maart geleverd.
Perfect

19. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt voor uw mooie review! Tot de volgende bestelling:)

Top levering

Super goede levering,wordt profecioneel afgeleverd,meet heel veel respect voor het glasproduct en de klant
Hiervoor mijn dank,

23. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Goed om te horen. Bedankt voor uw review!

Saanut 5/5 tähteä

Website is duidelijk en het juiste raam…

Website is duidelijk en het juiste raam selecteren erg makkelijk. Prijs en levertijd zijn ook prima. Wel handig om meerdere ramen te bestellen want je moet wel orderkosten betalen. Werd telefonisch ook goed en vriendelijk te woord gestaan.
Erg tevreden over deze leverancier.

12. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Goed om te horen. Bedankt voor uw positieve review!

Super tevreden

Goede uitleg op de site hoe je best de vensters op meet. Zodat je geen verkeerde maten doorgeeft.
Heel overzichtelijk om alles door te geven.
Alles werd op tijd geleverd, door een zeer vriendelijke medewerker van "glaskoning".

5. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Goed om te horen. Bedankt voor uw positieve review!

Geen kennis van zaken. Prutsers

Enkele uren na plaatsing knapte het voorzetraam doormidden. Glaskoning wil niet meedenken over mogelijke oorzaak. Zij vinden dat de klant die kennis van zaken moet hebben. Prutsers. Aanbod is een nieuw raam bestellen waarvoor dan geen verzendkosten worden berekend. Wie zegt ons dat die niet ook weer doormidden gaat. Wij constateren geen enkele kennis van zaken bij Glaskoning en zullen daar dan ook zeker nooit meer iets bestellen.

15. lokakuuta 2023

Beste klant,

Ten eerste vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over ons. U kunt ons altijd bellen of mailen om te kijken of we tot een oplossing komen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk zijn voor de plaatsing aangezien wij alleen het glas leveren en het geen lever- of productiefout betreft. Om deze reden valt het helaas ook niet onder een garantie.

Mocht u nog interesse hebben of meer informatie willen. Dan helpen wij u graag.

Team Glaskoning

Goed en simpel geregeld

Simpel en redelijk snel geleverd

30. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Bedankt! Altijd fijn om te lezen.

Geen absurde glasprijzen

Geen absurde glasprijzen, top kwaliteit en keurige sales/after sales.
Kort: top bedrijf met goede service.

25. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Super om te horen! Bedankt voor uw review.

Saanut 5/5 tähteä

Deze zomer driemaal glas besteld ( in…

Deze zomer driemaal HR++glas besteld ( in totaal 17 ruiten). Website is zeer goed, zoals bv. voor ruiten met bijzondere maten. Als je roosters bijbestelt, rekenen ze zelf uit hoeveel de glasplaat korter moet worden. Gebruiksvriendelijk dus. Besteltijd is vijf weken en dat is elke keer, op hooguit een dag na, ook zo.

8. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Glaskoning.nl

Dat is goed om te lezen. Bedankt voor uw mooie review Ton.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin