dubbelGLAS.nu B.V. Arvostelua 706

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Ik schrijf zelden tot nooit een recentie. Maar dit bedrijf verdiend het zeker. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Simpele dingen als een 15min van te voren gebeld worden als er geleverd gaat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Einfache Bestellung, gute Ware und präzise gefertigt. Preis Leistung ist auch empfehlenswert. Die Lieferung war auch in Ordnung. Das einzige Manko, der Lieferant hat nicht geklingelt oder sich bemerk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben al vaker bestellingen gedaan bij dubbelGlas.nu B.V.. Wij blijven zeer tevreden, duidelijke website met genoeg keuze, telefonisch contact geen probleem, vriendelijk personeel. Wij komen zek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via Google dit bedrijf in de regio gevonden , bezocht en terplekke prima advies op maat gekregen. complete offerte waarin niets wordt vergeten en goedgekeurd. Ook de afleverdatum was prima af te sprek... Näytä lisää

1. Lasiliike
  2. Lasi- ja peililiike
  3. Lasinleikkauspalvelu
  4. Lasikauppa
  5. Lasitukku

Yrityksen kirjoittama

Dubbelglas.nu is een online glasgroothandel gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig enkelglas, isolatieglas en beglazingsmaterialen. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig en snel glas bestellen – waar en wanneer het uitkomt. Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder HR++ isolatieglas, zonwerend isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas, glaslatten en alle bijbehorende beglazingsmaterialen. In onze webshop vindt u precies wat u nodig heeft voor uw project. Als online glashandel combineren we het gemak van digitaal bestellen met de service en vakkennis van een traditionele groothandel. We leveren snel en door heel Nederland en België, tegen scherpe prijzen en met duidelijke communicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de glasbranche weten we precies wat onze klanten nodig hebben: betrouwbare kwaliteit, praktische oplossingen en een partner die meedenkt. Bij Dubbelglas.nu staan we klaar om u professioneel te ondersteunen bij elk glasproject – groot of klein. Eenvoudig online bestellen. Snelle levering. Professionele service.

4,8

1 tähti

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Zeer goed in eenvoud

Ik schrijf zelden tot nooit een recentie. Maar dit bedrijf verdiend het zeker.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Simpele dingen als een 15min van te voren gebeld worden als er geleverd gaat worden zijn prima te regelen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een keer of 5 hier glas besteld. Goed georganiseerd en klantgericht.

18. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goede service, kwam er op de site niet uit. Telefonisch contact gehad. Helemaal top. Chauf belde ook op de dag van levering voor de exacte aankomsttijd.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Snel geleverd maar aflevering kan beter

Snel geleverd, goede communicatie.
Helaas was de chauffeur gehaast en bleven wij op straat met twee grote glasplaten die zeer scherp waren. We kregen niet even de zuignappen om de platen binnen te zetten. We hebben beiden snijwonden opgelopen.

2. maaliskuuta 2026

Advies op maat

Via Google dit bedrijf in de regio gevonden , bezocht en terplekke prima advies op maat gekregen. complete offerte waarin niets wordt vergeten en goedgekeurd. Ook de afleverdatum was prima af te spreken.

23. helmikuuta 2026

correcte prijs

correcte prijs, levering binnen afgesproken termijn en ook in het tijdslot dat is doorgemaild. correcte service

24. maaliskuuta 2026

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit.
Duidelijke website en vriendelijke bezorging.
Samen met een kameraad beide huizen compleet alle glazen vervangen (bj 1995). Stookkosten 25% gereduceert. Dik tevreden met alles

29. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin