For jeres inkompetence og manglende kundeservice er 1 stjerne næsten mere end i fortjener. Til alle jeg andre derude: HOLD JEG LANGT VÆK FRA GIDEX. De har nogle gode produkter, men fordi det er dem... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hold jer fra sælgeren Torben! Solgt en defekt varmepumpe til os, fra greenline D9. Hold jer generelt langt væk fra denne virksomhed, og især Torben Almind! Efter en handel var indgået, op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fuglslev 2023 Min mor fik idag d. 29/8 2023 installeret en luft-vand varmepumpe i hendes stuehus + en luft-luft varmepumpe i hendes udhus. De kom som aftalt kl 07.00 i morges og inden de forlod m... Näytä lisää
Hold jer væk. Denne virksomhed har monopol på Toshiba i Danmark. De nægter desuden at servicere deres produkter og ingen andre kan servicere Toshiba produkter. Min oplevelse: Min luft-luft va... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Gidex er specialister indenfor: Klima og ventilation - Varme og varmt vand - Energibesparelser - Køleanlæg - Automatikudstyr
Yhteystiedot
Sjælland: Korshøj 10, 3600 Frederikssund & Jylland: Vinkelvej 4, 8620 Kjellerup, 8620, Kjellerup, Tanska
- Sjælland, Bornholm, Lolland Falster & Færøerne: 47313221 - Jylland & Fyn: 86883422
- www.gidex.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
En virksomhed man kan regne med
Jeg har nu haft en varmepumpe fra Gidex i 10 år. Den kører upåklageligt. Det årlige eftersyn kører på skinner, ikke mindst pga. den dygtige kontordame Marianne.
Montørerne er sympatiske personer, som gerne igen og igen forklarer, hvis man ikke lige har forstået det. De rydder så meget op, at man ikke kan se, at de har været på besøg.
Varmepumpen sparer mig for mange penge.
Samarbejde i top og faglighed og hjælpsomhed forbløffende
Køb af varmepumpe - dygtig sælger ordnede i forbifarten varmepumpe opsat helt skævt af anden leverandør. Dygtig montør, som ud over at lave sit arbejde meget fint var god til at forklare brugen. Sød kontordame, som bla. fik fremsendt to varmepumpehuse i god tid inden montøren kom. Jeg nåede heldigvis malet dem, så jeg ikke skulle stå med røde ører.
Av den er svær
Salg og installation er meget professionel, god og overmåde tilfredsstillende. Meennn ... Der manglede en topplade til indedelen som jeg bad om, og korresponderede med en særdeles ubehøvlet og usamarbejdsvillig kontormedarbejder. Resultatet er at jeg ikke skriver videre kontrakt med firmaet og så vidt muligt undgår kontakt med kontoret. Ikke en god eftersalgsoplevelse.
Super varmepumpe og super installation
Købte en Toshiba RAS 25 varmepumpe. Blev installeret 14 dage senere og bortset fra et enkelt hick-up, som blev udbedret dagen efter, var det en perfekt installation. Vi har stor glæde af varmepumpen.
Super produkt - super drift - super service.
Vi har haft samme Toshiba luft til luft anlæg fra Gidex siden 2004 og fik service lavet efter 5 år. Her fik jeg skiftet 2 stk lejer og de monterede varmelegeme i udedelsen uden beregning (hvem gør det). De beregninger vi fik lavet på besparelse ca. 4300 kw holder den dag i dag - SUPER flot.
Ove - Toftlund
Meget professionel.
Som skrevet, en meget professionel tilgang til tingene.
Sælger (Kasper) kom til vores adresse, og gav uforpligtende råd og tilbud på en varmepumpe som passede til vores behov.
Det virkede meget professionelt, og de ved hvad de snakker om, og har rigtig mange års erfaringer i branchen.
Alt har levet op til aftalen, og vi er meget tilfredse.
Kan varmt anbefales :-)
Mvh
Per Møller
firstclass
Det er virkeligt godt håndarbejde der er udført hos os mvh.Børgr
Godt produkt - god service
Vi fik anbefalet varmepumpen af andre tilfredse kunder og kan også kun give de varmeste anbefalinger af Gidex videre. Pumpen fungerer som den skal og den service vi fik både ved bestilling af pumpen og opsætning af samme var bare i orden.
Perfekt Montage og god pris
Har lige fået monteret varmepumpe i sommerhus. Alt er monteret perfekt, jeg kunne ikke havde gjort det bedre selv. Prisen var meget konkurrencedygtig og Gidex er meget fleksibelt med detaljer. Kan varm anbefales!
En rigtig god oplevelse
Behagelig sælger (Kasper) som faktisk anbefalede et mindre anlæg end vi troede, vi havde brug for.
Havde montør i dag, som brugte over en time på at sikre sig, at vi fik den helt rigtige installation. Virkede meget kompetent og omhyggelig.
Ovenud tilfredse.
Montering perfekt med en lille pil nedad.
Fik afmonteret en varmepumpe til skrot, fik flyttet en anden fra den ene ende af huset til den anden, lille minus var da jeg skulle rense inderdelen faldt låget af da jeg lukkede den op.
Ny pumpe + inderdel monteret i gavl af hus = perfekt
Alt udført på en arbejdsdag og som aftalt.
Sidebemærkning = deres service er for dyre.
Rigtig god kundeservice
Har snakket med dem flere gange ang. luft-til-luft varmepumpe og alle har været utrolige flinke. De ved hvad de snakker om og de vil hellere have en tilfreds kunde og så tjene lidt mindre pga. at man køber en mindre model der passer bedre til ens hus. Kom lige før lukketid og alligevel tog de sig god tid til at rådgive lang tid efter de havde lukket - det fin service.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.