For jeres inkompetence og manglende kundeservice er 1 stjerne næsten mere end i fortjener. Til alle jeg andre derude: HOLD JEG LANGT VÆK FRA GIDEX. De har nogle gode produkter, men fordi det er dem... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hold jer fra sælgeren Torben! Solgt en defekt varmepumpe til os, fra greenline D9. Hold jer generelt langt væk fra denne virksomhed, og især Torben Almind! Efter en handel var indgået, op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fuglslev 2023 Min mor fik idag d. 29/8 2023 installeret en luft-vand varmepumpe i hendes stuehus + en luft-luft varmepumpe i hendes udhus. De kom som aftalt kl 07.00 i morges og inden de forlod m... Näytä lisää
Hold jer væk. Denne virksomhed har monopol på Toshiba i Danmark. De nægter desuden at servicere deres produkter og ingen andre kan servicere Toshiba produkter. Min oplevelse: Min luft-luft va... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Gidex er specialister indenfor: Klima og ventilation - Varme og varmt vand - Energibesparelser - Køleanlæg - Automatikudstyr
Yhteystiedot
Sjælland: Korshøj 10, 3600 Frederikssund & Jylland: Vinkelvej 4, 8620 Kjellerup, 8620, Kjellerup, Tanska
- Sjælland, Bornholm, Lolland Falster & Færøerne: 47313221 - Jylland & Fyn: 86883422
- www.gidex.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fuglslev 2023
Fuglslev 2023
De kom som aftalt kl 07.00 i morges og inden de forlod matriklen (ca kl 16) var begge dele installeret og i funktion.
De havde samtidig ryddet pænt op efter sig og givet en grundig og præcis gennemgang/forklaring af brugen af anlæggene.
-Super service, dygtige ungersvende og uhørt hurtigt og flot arbejde !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top professionelt firma
Top professionel rådgivning, god pris og super omhyggelig og kompetent installation.
Vi fik to anlæg, et stort og et lidt mindre. Alt blev opsat med omhyggelighed, hurtighed og stor forståelse for at opnå det bedste resultat. Skånsom montering og fin oprydning og instruktion. Super service på alle parametre. I er bare gode👍👍👍👍👍👍
De kom og lavede det på de kun to dage…
De kom og lavede det på de kun to dage de havde skrevet og det var god service og flinke folk.
Under al kritik
Under al kritik. Virkelig dårlig service. Mangelfuld information. Vender aldrig tilbage. Dette firma kan ikke anbefales.

Vastaus yritykseltä Gidex
Vi havde i går besøg af Johnny fra…
Vi havde i går besøg af Johnny fra Gidex. Han skulle installere vores nye Toshiba varmepumpe. Han kom til aftalt tid og han gik ikke før arbejdet var færdigt. Han gav sig tid til at sætte os ind i de forskellige funktioner, som den nye varmepumpe har. Stor ros til hans service.
En super god oplevelse.
Dårlig service, når
I starten af december 2022 fik jeg installeret en ny varmepumpe og min anmeldelse deler sig i tre dele, 1) selve pumpen - 5 stjerner og 2) installation - 3 stjerner og 3) service - 0 stjerner. Selve installationen gik fint, men selve placeringen og den beskaffenhed var ikke beskrevet ordentligt, men det blev løst. Til gengæld sikrede VVS manden sig ikke der var varme i alle radiatorer, da han forlod huset. Efterfølgende kontakt for at få udbedret dette blev ikke besvaret af Gidex og jeg måtte rykke flere gange. Endelig kom konsulenten der havde solgt mig anlægget og lovede at vende tilbage med pris på en ny radiator og to termostater. Jeg hørte intet i flere uger og endelig kom VVS manden (samme) for ca. 1 måned siden og ville skifte termostaterne. Han havde fået besked på det var fire termostater og ikke to. Efter 5 minutter meddelte han at han var blevet ringet op og at hans datter var indlagt på hospitalet..... og siden har jeg intet hørt. Jeg tror slet ikke han skulle være kommet her og det med hospitalet var bare en undskyldning for at slippe væk. Gidex skal arbejde med kvalitetssikring og service.
Verdens bedste håndværkere
Aldrig har jeg mødt nogle mere serviceminded håndværkere. De kom til den aftalte tid og gik ikke før de havde gjort meget pænt rent efter sig.
Ligesom de også sikret sig, at vi havde helt styr på, at vi kunne betjene luft/vand varmepumpe, samt luft/luft varmepumpe.
Som et extra plus har Gides hele paletten af håndværkere, så man skal ikke have kontakt med flere firma’er for at få installeret varmepumper.
God service samt montør.
Vi overtog et sommerhus med Toshiba luft til luft varmepumper, de skulle selvfølgelig serviceres og da det var Gidex der havde monteret dem valgte jeg dem til service, det valg var rigtig godt, den montør der kom ud var virkelig kompetent og vejledte os i brugen, alt i alt en rigtig god oplevelse, service i fremtiden vil helt klart blive af Gidex.
Toshiba luft-vand varmepumpe
Så blev det vores tur til at få installeret luft-vand anlæg. Vi endte ud med at vælge Toshiba A2W, med en varmeydelse på 8,0 kW med en 6 kW. varmepatron for supplement, 1 stk. 140 liter varmtvandsbeholder med en 2,5 kW. varmepatron for eventuelt supplement. Anlægget er leveret af Gidex og jeg har kun ros til dem fra start til aflevering. Det spillede bare 100 % og prisen var attraktiv ift. til øvrige mærker. Talte med en del forskellige ejere af luft/vand varmepumper af forskellige fabrikater, inden køb. Toshiba ejerne var generelt tilfredse hele vejen og det blev udslagsgivende for at vi valgte Toshiba fra Gidex.
Varmepumpen der havde en kort levetid
I forbindelse med, at vi i vinteren 2020 overtager et hus med en gammel varmepumpe, der vælger vi at udskifte den til en ny. Vi vil ikke gå på kompromis og vælger derfor en af de dyreste på markedet gennem Gidex. Denne luft-luft fremhæver sælgeren også som prima og "fås ikke bedre" siger han.
Her lige akkurat 3 år efter er varmepumpen helt og aldeles i udu og ude af drift. Kompressoren er færdig og den varmepumpe vi troede, der havde en levetid på +10 år koster nu 12.000 kr. at få repareret. Ellers tak. En varmepumpe der kostede 20.000 kr. fra ny..
ALLE servicesyn på pumpen har vi overholdt årligt uden en eneste anmærkning, men Gidex mener - sjovt nok - at andre konkurrenter ikke gør arbejdet lige så grundigt som dem selv og at skylden må placeres hos andre end deres eget produkt.
Reklamationsretten er udløbet og derfor er der ikke noget at hente der. Ja man kunne have tegnet en udvidet serviceaftale gennem Gidex men i vores tilfælde tyder det på gennem fagkyndige, at der har været en fejl på den. Det var Gidex ikke lydhør for.
Super godt firma har 24/1 fået…
Super godt firma har 24/1 fået installeret luft/vand varmepumpe-kl 0700 rullede bilerne ind og et venligt og kompetent personale fik hurtigt sat tingene i system så anlægget var i drift kl14.Det gamle gasfyr samt alt skrald mv var fjernet og der var totalt ryddet op.
Prisen er ABSOLUT konkurrence dygtig-så en rigtig god oplevelse
Varmepumpe
Har lige fået installeret en ny varmepumpe fra Gidex, som er super god. Arbejdet blev udført af en meget høflig og omhyggelig montør - pænt arbejde og meget fin oprydning. Dem kan jeg kun anbefale. Har været kunde hos dem siden 2004.
Ikke meget at sætte en finger på.
Ikke meget at sætte en finger på.
Havde Kasper ude i Juli 2022, for at give et tilbud på udskiftning af Gasfyr til varmepumpe. Fin og ærlig gennemgang af nuværende installation.
Fik et tilbud på udskiftning og opgradering af gulvvarme styring og klaver. Fin pris. Det er meget tiltalende med et tilbud der indeholder både afmontering, opsætning, VVS og EL arbejde. Det kan man arbejde med.
Han mente de kunne installere i Oktober. Meget positivt.
Jeg tager fat i dem i September for at høre omkring installering, men de er pressede der er travlt. Fuld forståeligt, jeg blvier rykket til Januar, det er træls.
Tager fat i Kasper i november, for at få en dato for installation i januar, da min kalender begynder at pakke til. Han har et hul sidst i november, den tager vi! Fremragende.
Første mand er på stedet kl 07.00, og går i gang med at pille ned, der støder yderligere en mand til, så en mere og så en sidste omkring kl 09.00. 4 mand i 4 biler, der bliver knoklet.
Sidste mand kører kl 15.45 og alt er sat op og det kører. Fik en fin gennemgang af installationen.
Dagen efter døjer jeg med de nye Termostater til gulvvarmen, de vil ikke slukke selvom de når over setpunktet. Ringer på hovednummeret, hun siger det var Henrik der satte dem op. Stiller om til Henrik.
Han har styr på det, fin instruks i at slå IR sensor fra så de kører på Temperatur. God service!
Står tilbage med en fin installation, med kun et par mindre udfordringer som vi fik løst, og som der vil være i et ældre hus.
Det virker bare, en god oplevelse hele vejen igennem. En fornøjelse at arbejde med et firma der kan stå for alle dele af installationen på en gang.
Jeg har problemer med 2 af mine og min…
Jeg har problemer med 2 af mine og min søn luft til luft
pumpe den ene vil kun lave kold luft i sommer huset efter som jeg ikke kan komme til at tale med en montør prøvede Mariane at hjælpe mig men det kunne hun ikke klare så skulle en montør ringe til mig har ikke hørt noget.
Der var nemmere at komme i kontakt med dem da jeg købte min første Varmepumpe i 2000 .Håber at hører fra jer hurtig da der kun er 2 grader i sommer huset.
MVH
Per Korsgaard Nordjylland

Vastaus yritykseltä Gidex
Har lige fået monteret en luft/vand…
Har lige fået monteret en luft/vand varmepumpe og alt spiller bare super god service super dygtige montør overholder tilbudspris så en super god oplevelse så krydser fingre for at service er ligeså god når den tid kommer
Så alt i alt en god oplevelse
På alle måder en god oplevelse
På alle måder en god oplevelse.
Vi forespurgte flere steder, og Gidex sendte en mand ud 30-40 minutter efter opkaldet.
Installation, service og kundeservice er alt til UG.
Kan på alle måder anbefale dem.
Kundeservice i verdensklasse
Gidex er uden tvivl det firma der har den bedst kundeservice. Jeg er dybt imponeret over det håndværksmæssige arbejde der er udført da de installerede min Toshiba varmepumpe. Der var ikke noget der hed nemme løsninger, det skulle se pænt ud. De bruger gerne en time eller 2 på at finde de rigtige løsninger uden at det koster ekstra.
Efter at jeg havde fået installeret min varmepumpe luft til vand af mærket Toshiba A2W type HWT 1101HW-E/HWT1101XWHT6W-E, havde jeg et problem med støjen ( jeg er meget lydfølsom)
Jeg ringede derfor til Gidex, som med det samme sendte en mand som ordnede problemet. I dag er min varmepumpe så lydløs at jeg ikke ved hvornår den kører. Gidex kundeservice er uden sammenligning den bedst jeg har oplevet.
Kan på det varmeste anbefales
Verdensklasse service og super rare montører. Kan kun anbefales.
Ingen vender tilbage
Når man ringer ind opfordre i til at man sender jer en mail. Det gør jeg så (den 17/8). Jeg hører intet - jeg følger op den 25/8. Har stadigvæk ikke hørt fra jer...
Det er ikke ret god service... Hvis det er fordi i har meget travlt, så skriv det. Bare et eller andet, så man ikke får indtryk af at man sender mails til et sort hul.
Jeg er ret plaget af kondens omkring den løsning i har lavet til mig og skrev ind for at høre hvad der kunne laves af løsninger, da mine vægge ikke bliver helt misfarvet af løbende vand fra apparatet.
Ny varmepumpe - super service
Fik ny varmepumpe installeret, den fungerer super fint og meget pent installeret. Der blev lavet en fejl af en ekstern leverandør Gidex havde hyret til at bore hul fra udedel til min styreenhed i kælderen, hvor hullet blev placeret for lavt på udsiden.
Gidex kom og tingene om på den rigtige måde uden noget brok eller forsinkelser, og uden at det kostet mig et øre.
Jeg er meget imponeret over både service og faglig kompetence hos Gidex.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.