Saanut 5/5 tähteä

Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij o... Näytä lisää

1. Videopelikauppa

Yrityksen kirjoittama

GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Voordelig, betrouwbaar

Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd te verzilveren zonder problemen. Een betrouwbare site waar je voor een voordelige prijs games(expansion packs) kan aanschaffen.

8. maaliskuuta 2023

Altijd goede service!

Al meerdere keren besteld bij deze site en altijd snel mijn code binnengekregen! Ik heb één keer een niet werkende code ontvangen, maar ben toen heel goed geholpen en heb een nieuwe, werkende code gekregen!

5. maaliskuuta 2023

Aanrader!

Laagste prijs die we konden vinden, duidelijke omschrijving hoe te bestellen en super snel geleverd. Zodra de betaling voldaan was zaten de werkende codes al in de mailbox.
Super fijn!

1. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Het is geen wereldwijde code.Het is een…

Het is geen wereldwijde code.Het is een code van Turkije.Kan niet activeren ook niet met vpn.Heb contact gehad en annuleren was mogenlijk,maar tot op heden geen bevestiging gehad.Helemaal niks meer gehoord.Geen geld terug...Oplichters

3. helmikuuta 2023

Geweldige site

Geweldige site! Goedkope prijzen, en ik had mijn aankoop direct in de mail. Ben positief verrast.

4. helmikuuta 2023

Helemaal top

Meteen na aankoop een mailtje ontvangen met de code en de code werkt perfect. Positieve ervaring!!

2. helmikuuta 2023

Super snelle service

Binnen minder dan 1 min had ik de mail binnen met de code waardoor ik meteen kon downloaden en spelen!
Top aankoop!
Ga ik zeker meer games bestellen!

25. tammikuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin