Gameloft Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

uma empresa tem empregados hipócritas que não aceitam opiniões de ninguém. Eles gerem as redes sociais deles como um ditador, eliminam e banem pessoas que criticam de forma educadamente sobre os defei... Näytä lisää

Lack of communication... shut down games without notice...cut access from players accounts free or pay to play doesn't matter. Lack of updates ...lack of content...broken aspects of game meaning you c... Näytä lisää

Spielt lieber keine Spiele von diesem Puplisher, gibt nur Probleme... Ich habe mich nach langer Zeit wieder bei Sniper fury eingeloogt (900+ Stunden Speilzeit ) bei steam, und jetzt ist alles weg und... Näytä lisää

DO NOT GIVE YOUR MONEY TO THIS COMPANY. A dreadful company acting illegally in relation to its customers' digital assets. I used to play Asphalt 8 a lot and spent money on unlocking vehicles etc. This... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Top mobile games, iPhone/iPod Touch games, Android games available for download at Gameloft. Also, find games for BlackBerry, Windows Mobile, Nintendo DSi and WiiWare, XBOX 360 Live, and PlayStation Network. Games of all categories and for all ages.

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hello gameloft,

Hello gameloft,

My grandmom has by mistanke had an mothly sms suscription on games by sms, which cost her 50 kr. Around 7 euro each month. She hasn't been able to cancel that suscription the way you have described it should be canceled and I haven't been able to do so to. She has suscibed for that sms service for a very long time without getting anything for a long time now, i really hope you can help, cancel this suscription right away.
Look forward to hear from you.
/Christoffer

17. maaliskuuta 2019

SVINDEL!!!!!!

SVINDEL!!!!!!! - jeg modtager pludselig 2 sms om køb af nogle Tokens hos Gameloft til 75 kr.
Problemet er at jeg ikke har købt noget, men nu hæver de pengene via mit teleselskab.
De påstår også at der ikke er nogen fortrydelsesret??? og det nr. de vedhæfter (80886769) eksisterer ikke???
Jeg har skrevet til Gamelofts Marketing & PR Managere flere gange men får ingen svar.
Jeg kan læse mig til at Gameloft lavede samme nummer i 2016 hvor de blev meget udskældt i pressen.
Nu prøver de åbenbart til igen.!!!
Jeg er rasende over at det kan lade sig gøre og at det er umuligt at komme i kontakt med dem.

26. helmikuuta 2019

Rent bedrageri

Rent bedrageri. Min kone har for anden gang modtaget en besked fra gameloft, at hun har købt et spil hos dem. Hun har ved handelen fraskrevet sig en fortrydelsesret. Hun er 64 år og spiller ikke, har aldrig brugt internettet på telefonen. To gange 30 kr som gameloft bare hæver på kontoen og ingen mulighed for at kontakte den på telefon. Hold jer langt væk fra gameloft. Vores telefonselskab kan ikke stoppe at gameloft hæver pengene og beder os kontakte firmaet, hvilket er umuligt, da de ikke har et telefonnummer der bliver besvaret.

16. huhtikuuta 2018

tyveri!!

jeg har ikke købt noget hos dem, jeg har ikke bestilt noget hos dem, jeg har en gammel nokia fra stenalderen, så bruger ikke den slags services som de tilbyder.. alligevel er min mobilregning nu blevet tilskrevet med 7 x 30dkk = 210, som er prisen på 7 køb af det samme spil.

Det hele starter med at jeg får beskeder om et køb på 30dkk, og hvordan at jeg har frasagt mig fortrydelse retten under køb, jamen jeg har jo ikke lavet noget køb tænker jeg, prøver at ringe til det nr der kommer i den besked med køb, men det er et ugyldigt nr. I løbet af natten mens jeg sover, har jeg fået de samme beskeder med køb 5 gange, men tænker at selvom det jo er en fejl, så kan det aldrig blive en fejl på mere end de 30 kr, for ingen steder er da så korrupte at de begynder at hæve det beløb flere gange (da en reel kunde, jo heller ALDRIG vil købe det samme spil mere end en gang) nu har jeg så fået hævet 210dkk i alt, for et spil jeg ikke har, eller har bedt om, det er da det vildeste tyveri, og også sådan jeg har tænkt mig at behandle det, så såfremt de ikke svare på facebook, mail eller her, så bliver mit næste skridt en politi anmeldelse, da det jo helt sikkert bliver takseret som tyveri!

6. toukokuuta 2016

Skiltede med lav tilbudspris på hjemmesiden, men jeg betalte fuld pris

Jeg købte et spil til min Android telefon der efter skiltningen på deres hjemmeside kostede 6 kr. Jeg købte det, men i stedet trak de fuld pris fra mit kort. Jeg kontaktede gentagne gange Gameloft via mails, hvor jeg gjorde opmærksom på mit problem. De tilbød mig nogle gratis spil, men det sagde jeg pænt nej tak til. Jeg ville af principielle årsager bare gerne have mine penge tilbage. Medarbejderen sagde at dette var en langtrukken og krævende proces både for dem og mig. Jeg skrev tilbage til ham, at det ikke kunne være meningen og at man ikke kunne køre forretning på den måde. VI blev til sidst enige om, at de ville sende pengene retur.

1 måned efter havde jeg stadig ikke fået pengene og skrev igen til Gameloft. Den samme medarbejder siger, at det er forsinket og at de snart vil komme ind på min konto

Nu sidder jeg her 4 måneder efter og har ikke set en rød reje. Virkelig virkelig ringe af Gameloft!!

28. helmikuuta 2012