Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebr... Näytä lisää
ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maa... Näytä lisää
Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... Näytä lisää
Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.
Breehorn 89, 8223CR, Lenystad, Hollanti
- 085 0603505
- www.gadgetbay.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snel opgestuurd en prima bescherming
Mooi en praktisch
N mooi, praktisch hoesje voor mijn I phone Xs. Mooi van materiaal en beschermt tegen de gevolgen van vallen. Snel geleverd en voor een goede prijs. Ik ben er blij mee
Besteld, betaald, niet ontvangen
Had iets besteld dat binnen twee dagen geleverd zou worden.
Blijkt het niet op voorraad te zijn nadat ik betaald heb.
En nu wordt er naar mijn tevredenheid gevraagd terwijl ik het product nog steeds niet heb.

Vastaus yritykseltä GadgetBay
Tot nu toe zeer tevreden!
Tot nu toe zeer tevreden!
Hiervoor had ik een lifeproof hoesje dubbel zo duur en na 1 jaar versleten en lek !
Wel twee jaar garantie
Tot nu toe zeg ik heel goed
Nog wel even afwachten hoe die er na een Jaartje uit ziet
Service zoals service bedoeld is
Ik had een hoesje besteld voor mijn I phone, wat helaas in twee delen binnen kwam, uiteindelijk gemeld en keurig antwoord gekregen dat dat uiteindelijk niet goed was. De volgende dag lag er een nieuwe in de bus. Dat noem ik nog eens service, heel correct en netjes, hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top, hier voelt klant zich echt koning
Bestelling
Super gekregen wat ik heb besteld en op tijd zoals afgesproken
Toffe shop
Goeie service, kekke producten en altijd een vriendelijk woord. Oog voor de klant is dik in orde bij Gadget Bay!
geen reactie op vraag mbt levertijd
product besteld met afterpay, maar zonder antwoord mbt levertijd toch betaling vooraf wensen, en doodleuk order annuleren.
elders te rade gegaan en goed geholpen.
geen Gadgetbay meer.

Perfect Customer Service
Perfect Customer Service! I bought a magnetic phone holder for in the car but it did not match my needs. GadgetBay tested another magnetic phone holder for me, as I needed a vertical placed holder, and send me the perfect product (Baseus). Thank you very much and keep up the good work!
Mooi en snel geleverd
Mooi en snel geleverd. mooie service na verkoop. thx Gadgetbay!
2 keer wat besteld 2 keer kapot…
2 keer wat besteld 2 keer kapot aangekomen maar wel snelle service

Top!
Tijdig bezorgd, goed verpakt, hoesje past perfect. Top dus!
Snelle levering en een goede service.
Prima en snelle service!
Top service en snel
Wat een goeie en onverwachte snelle service. Heerlijk.
Telefoon standaard voor fiets
Levering prima, standaard perfect