Zeer snelle email reactie bij een vraag. Ik denk 5 minuten. Zwembadstofzuiger was moeilijk leverbaar. Toch nog binnen de 5 werkdagen gelukt. Allaz heeft hem uiteindelijk bij een ander bedrijf besteld... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was nog niet bekend met Allaz, dus heb van tevoren even reviews bekeken. Deze waren over het algemeen allemaal positief. Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg meerdere emails binnen waarmee ik op... Näytä lisää
Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd. Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was. Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Op Allaz.nl is er een uitgebreid scala aan producten beschikbaar en ons assortiment blijft voortdurend groeien om aan diverse behoeften te voldoen. Wij streven ernaar kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Met een toewijding aan klanttevredenheid bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een snelle en gratis leveringsservice. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zonder lang te wachten van hun aankopen kunnen genieten. Bij Allaz.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn aankoop, bieden wij een geld-terug-garantie. Dit benadrukt ons streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en onze toewijding om een positieve winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, huisdecoratie of andere producten, Allaz.nl is de plek waar je moet zijn. Ontdek ons steeds groeiende aanbod en profiteer van de voordelen van betaalbare prijzen, snelle levering en onze klanttevredenheidsgarantie. Wij streven ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde online winkelbestemming te zijn voor al je behoeften.
Kruitberghof 60, 1104BC, Amsterdam, Hollanti
- service@allaz.nl
- allaz.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bedrijf reageert snel. Komt belofte na.
Zeer snelle email reactie bij een vraag. Ik denk 5 minuten.
Zwembadstofzuiger was moeilijk leverbaar. Toch nog binnen de 5 werkdagen gelukt. Allaz heeft hem uiteindelijk bij een ander bedrijf besteld. Ik werd steeds goed geïnformeerd. Zeer tevreden.
Levering duurde veel langer dan…
Levering duurde veel langer dan beloofd. Het product was op voorraad maar heb uiteindelijk een dikke week moeten wachten op de levering.

Vastaus yritykseltä Allaz
2e hands product verkocht als nieuw
2e hands product verkocht als nieuw. Vriendelijke maar amateuristische afhandeling.

Vastaus yritykseltä Allaz
Product bleek 2e hands ipv nieuw…
Product bleek 2e hands ipv nieuw (schade aan verpakking en behuizing). En ca. 40% duurder dan adviesprijs fabrikant (geen officiële reseller overigens). Beweerd werd dat schade door transport was ontstaan maar interne verpakking was duidelijk al eens verwijderd en terug geplakt. Afhandeling verder vriendelijk maar summier en niet acceptabel. Zeker geen terugkerende klant en voorkeur voor een professionele organisatie als bol.com of coolblue.

Vastaus yritykseltä Allaz
J’ai reçu ma commande rapidement et…
J’ai reçu ma commande rapidement et bien soignée
Top product snel geleverd goede…
Top product snel geleverd goede communicatie hier kopen we nog.
Goede aankoop …
Mooie site goede keuze en we zijn blij met onze airco werkt perfect we slapen weer heerlijk
Voor de eerste maal een aankoop gedaan…
Voor de eerste maal een aankoop gedaan bij ALLAZ ( airco) voldeed niet aan de verwachting en retour gestuurd alles verliep prima vlotte afhandeling ga klant blijven bij ALLAZ
Bestelling na 9 dagen nog niet geleverd…
Bestelling na 9 dagen nog niet geleverd en niets meer gehoord.
Leveringsprolemen?
Post.nl is anders een goede en vlotte leverancier ook in België

Vastaus yritykseltä Allaz
Wat een fijn betrouwbaar bedrijf
Wat een fijn betrouwbaar bedrijf. Snel komt afspraken na Top!!! Fijne blender dikke 10
Deze magnetron is eenvoudig te gebruiken
De magnetron is gekocht als tijdelijke oplossing tot dat er een nieuwe gaan aanschaffen maar het is perfecte oplossing voldoet prima
Er zaten 2 beschadigde pannetjes bij
We hebben verkeerde item ontvangen
We hebben verkeerde item ontvangen. Mijn zoon wou heel graag een luipaard. We hebben Idp giraf gekregen
Supersnelle levering!
Snelle en keurige levering
Goede levering en communicatie mbt…
Goede levering en communicatie mbt bezorgen. Top
Goed tot zeer goed in communicatie
Goed tot zeer goed in communicatie. Levertijd duurt wel wat lang, dit kan veel en veel beter.