Saanut 5/5 tähteä

Een mooie fysieke winkel in het centrum van Tiel èn een goede, overzichtelijke website. Simpel (lokaal) bestellen, vlot leveren. Helemaal goed!

Saanut 4/5 tähteä

Vanwege gunstige prijs Nikon Z5ii en lens 24 - 200 online besteld. Na 2 dagen niets te hebben gehoord zelf via mail contact opgenomen. Kreeg snel via de mail reactie dat configuratie niet beschikbaar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We waren op zoek naar een goede , maar niet al te moeilijke camera. Kwamen bij de Sony A6100 uit. Op internet was Foto Semeins wat prijs betreft het goedkoopst. De gratis extra accu set a E 149 was ee... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nikkor 28-400 lens besteld. Keurig verpakt geleverd. Communicatie was wat summier, maar verder adequaat. Lens doet precies wat het beloofd had te doen. Prachtig scherp, nauwelijks trillingen/onscherpt... Näytä lisää

1. Valokuvaliike
  2. Kiikarit
  3. Kamerakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Foto Semeins. Uw online fotowinkel, waar we onze kennis inzetten om u verder te helpen bij uw aankoop. Vraag gerust om advies!

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,7

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige service

De winkel geeft echt service, vanaf het eerste contact (een vraag met betrekking tot beschikbaarheid) tot en met de verzending aan toe een en al service. De bestelling wordt niet luk raak overgenomen, maar bij iets afwijkends (in mijn geval 2 maal een reserve batterij) wordt contact opgenomen of dit een bewuste aankoop was. Aan de telefoon snel en adequaat geholpen. Het pakket is keurig verpakt en onbeschadigd afgeleverd. Een volgende aankoop zal ik hier zeker weer doen.

27. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Topservice en super snelle levering!

Afgelopen week heb ik de Fuji X100VI online besteld bij Foto Semeins en ik ben super tevreden! De verzending was verrassend snel en de informatie op de website was duidelijk en compleet, wat het bestellen erg makkelijk maakte. Alles verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare camerawinkel!

28. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede voorinformatie, een gangbare prijs maar wel met een extra én gratis beschermfilter wat dan weer voor mij de doorslag geef om daar te bestellen!

17. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste ervaring bij foto Semeins

Voor het eerst een bestelling gedaan bij deze winkel en mijn ervaring is alleen maar lovend. Bij de aankoop van Nikon Z5II werd ik uiterst behulpzaam en heel kundig te woord gestaan door de medewerker. Mijn overstap van jarenlang gebruik van een spiegelreflex naar systeem camera was groot maar door de goede uitleg en wederzijdse ervaring vanuit diverse invalshoeken uit te delen werd mijn besluit, de overstap spiegelreflex naar systeem camera, alleen maar bekrachtigd!
Nogmaals gezegd, ik ben heel erg tevreden over deze winkel en zij zullen tot het aankopen van iets als eerste op mijn lijst staan!

14. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

5 sterren zijn eigenlijk te weinig... maar goed, regels zijn regels!

Ik heb een lens besteld en eerlijk is eerlijk: als deze lens nóg sneller was bezorgd, had de postbode hem al op mijn dromendekentje gelegd vóórdat ik op 'bestellen' klikte. Superservice!

Telefonisch contact was top – geen keuzemenu van 38 opties, maar gewoon vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel.

Kortom: deze winkel is als die ene perfecte foto die je per ongeluk maakt maar daarna meteen inlijst – gewoon helemaal raak.

9. toukokuuta 2025

Fijne webwinkel.

Ik had een camera die op voorraad was besteld, maar helaas bleek net de laatste verkocht te zijn terwijl ik met mijn bestelling bezig was en stond deze op de bon op backorder. Dat was wel even balen, maar ik kreeg de keuze te wachten of mijn order te annuleren en dan zouden ze direct mijn geld terugstorten. Ik heb vanwege de goede aanbieding besloten te wachten en heb mijn camera met de extra's inmiddels ontvangen.

30. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Lens gekocht voor mijn camera

Lens gekocht voor mijn camera. Even gebeld om te vragen wanneer de bezorging zou plaatsvinden; ik werd heel vriendelijk en prettig te woord gestaan! Goede klantenservice hoor. En snelle levering. Het product is goed verpakt bezorgd. Top product.

17. huhtikuuta 2025

Fijne webshop

Fijne webshop. Goede prijzen. Vriendelijk personeel (bij afhalen). Ook na de bestelling via internet de tip en mogelijkheid gekregen om de gratis fototas te upgraden naar een formaat waar wel alles in paste.

31. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Geen verkooppraatje, duidelijk en zeer behulpzaam!

Voor het eerst bij foto Semeins in de winkel. Wat een vriendelijk ontvangst! Nadat uitgelegd te hebben wat ik wilde, maar ook mijn twijfel uitgesproken over welke camera. Kreeg rustig en zeer duidelijk uitleg over de camera's Z6 iii, Z8 en Z9 waar ik al vrij snel een keuze kon maken.
Ook de afhandeling, de bestelling etc. verliep vlekkeloos.
Kreeg netjes een mail dat de camera binnen was. De dag van ophalen had meneer wederom alle tijd om uitleg te geven over de camera en om deze in te stellen.
Wat de mogelijkheden waren, maar ook m.b.t. bewerkingsprogramma's, Nikon dag etc..
Ik ben dan ook meer dan zeer tevreden over ringfoto Semeins!

29. maaliskuuta 2025

Erg tevreden!

Erg tevreden met de nette en vlotte afhandeling van de bestelling. Mooie aanbieding en snelle verzending!

28. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin