Fotogeschenk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Superervaring! Bovengemiddeld grote afbeelding (220x80cm) laten afdrukken op plexiglas. Wilfried zocht pro-actief contact en adviseerde 8mm ipv 10 mm dikte te kiezen in combinatie met het ophangsyst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Tot twee keer toe ( omdat de eerste keer te klein was) een bestelling geplaatst. De eerste keer viel een stuk van de afbeelding weg en de tweede keer was het te donker. Er wordt totaal niet meegedacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service en heel erg behulpzaam. Ik kreeg mijn bestelling via de site niet goed geplaatst maar werd direct via de mail geholpen. De foto's waren precies zoals ik wilde en zijn van uitstekende... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Valokuvien tulostuspalvelu
  2. Kehystämö
  3. Julistekauppa
  4. Tapetit

Yrityksen kirjoittama

Laat jouw mooiste digitale foto´s door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

57 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alsjeblieft nooit bestellen

Alsjeblieft nooit bestellen! Ik heb hier besteld en het word niet geleverd contact met ze opnemen is onmogelijk, dus bij deze nooit meer. Ik wens ze veel plezier van hun tientje die ik heb betaald maar nee, hier bestel ik NOOIT MEER! OPLICHTERS!

9. lokakuuta 2023

Foto opn acrylblok

Eerste afdruk op acrylblok was niet in orde te weinig ruimte over bij de randen waardoor het er niet netjes uitzag, contact opgenomen met klantenservice en ik zou nieuwe krijgen. Ik kreeg maar niets en wederom contact opgenomen vervanger was al verstuurd, ik had geen track en trace ontvangen en hele dagen was ik thuis. Maar toen alsnog nieuwe juiste mooie ontvangen. Had wat voeten in de aarde maar het gaat uiteindelijk om hoe iets wordt opgelost.

13. syyskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

1 ster is nog teveel heb een memoryspel…

1 ster is nog teveel heb een memoryspel met foto besteld staan op sommige foto s geen gezicht heb een mail gestuurd kan voor 10 euro en 6 95 verzendkosten nieuwe bestellen schandalig .Bestel hier nooit meer wat was best prijzig jammer.

1. lokakuuta 2023

Geweldig professionele kwaliteit

Geweldig professionele kwaliteit. Super breed assortiment kunstwerken in de showroom in IJsselmuiden, wat een verrassing. Foto geschenk levert een prachtig eindproduct waar wij jaren plezier van hebben. Bedankt!

8. syyskuuta 2023

Aanrader!

Hier uitgekomen ipv andere zaak ivm formaten die Fotogeschenk aanbiedt. Service is goed: zeer behulpzaam en meedenkend over manier en moment van bezorgen. Foto was zeer goed ingepakt en kwaliteit is boven verwachting.

11. syyskuuta 2023

Goede kwaliteit

Twee keer een mooie foto op aluminium besteld. Resultaat ziet er super uit. De eerste bestelling ging niet helemaal goed, maar dat heeft het bedrijf keurig opgelost.

11. syyskuuta 2023

Erg meedenkende eigenaar

Na een melding dat iets niet helemaal goed was gegaan in het bestelproces werd direct persoonlijk contact opgenomen om te kijken of het alsnog goed geregeld kon worden. Door tijdsdruk lukte dit helaas niet meer, maar dit was mijn eigen schuld. Toch wilde de eigenaar me tegemoet komen. Ik mocht kosten declareren voor een print bij een lokale printshop. Erg aardig maar aangezien ik zelf zaken eerder had moeten regelen heb ik hier voor bedankt. Daarna alsnog een kortingscode mogen ontvangen. Erg sportief als je het mij vraagt!

28. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin