Fort Resort Beemster Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne plek om helemaal tot rust te komen. Geen massaal of commercieel gebeuren, maar juist een ontspannen en rustige sfeer. Je kunt er heerlijk lunchen en dineren en ook overnachten is a... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Heerlijk arrangement inclusief overnachting geboekt. Prima prijs! Helaas was het erg warm op mijn hotelkamer, het is ook ‘s nachts niet onder de 26 graden geweest, terwijl het overdag buiten ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wauw, wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Het personeel was ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Dank jullie wel hiervoor en dank voor de ontzettend attente verrassing op onze kamer. Overdag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke wellness. Alles netjes schoon en zeer vriendelijk personeel. Hele leuke buitenruimte ook met het eilandje "Bali", je voelt je echt even alsof je midden in de natuur zit. Ook de hotelkamer wa... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus

Yrityksen kirjoittama

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren. Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

228 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Prettige, overzichtelijke ruimte. Fijne sauna’s. Helaas was de kamer koud, maar we kregen een kacheltje;). Van de aardige dames bij de balie ook nog een cadeautje, leuk! Al met al, topervaring!

21. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fort Resort Beemster is echt hemel op…

Fort Resort Beemster is echt hemel op aarde. Wij zijn hier al vaker geweest voor diner en het wellness gedeelte maar nog nooit voor overnachting. Voor mijn verjaardag hebben wij dit keer een wellnessdag + overnachting met diner en ontbijt in de Bali kamer geboekt. Het overtrof alle verwachtingen en ik zou het iedereen aanraden!

20. joulukuuta 2025

Heerlijk!

18 dec tot 19 dec verbleven wij een nachtje in Fort Beemster voor de verjaardag van mijn vriend. Wat een fijne tijd hebben wij gehad. Overdag heerlijk de sauna in en ‘s avonds fantastisch lux gegeten in het restaurant. Het personeel was uiterst vriendelijk en ook het publiek was erg fijn en respectvol naar elkaar toe. Sauna’s zijn erg schoon en er is een perfect aanbod. ‘s avonds zijn we met frisse tegenzin weer naar huis gegaan maar we komen zeker nog eens terug!

19. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

2 daagse sauna arrangement met hotelovernachting…

Wij hadden een 2 daags arrangement geboekt. Ontvangst heel warm en hartelijk. Fijne relaxte sfeer, veel diverse mooie sauna's maar niet te massaal.
Moderne en luxe uitstraling. Fijne ruime hotelkamer en in het hele pand voel je de geschiedenis, bijzondere plek om heerlijk tot rust te komen.

19. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Heeft te maken met de klantvriendelijkheid van al het personeel.wij hadden een hotelovernachting dat was super.wel was het erg druk en luidruchtig in sauna's..ook droegen mensen slippers in sauna's

Wij hadden een hotelovernachting deze was super.Het personeel was zeer vriendelijk.
Wat wij wel vonden we dat het erg druk was overdag en mensen zich niet aan de regels hielden luidruchtig in sauna en slipper meenamen in sauna het eten in restaurant zeer goed

17. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Veel te druk

Een prachtige locatie, mooi gelegen en mooi vormgegeven, maar veel en veel te druk. We zijn er van 10:30 tot 17:30 uur geweest en geen moment was het rustig. Overvolle sauna's, wachten voor de toiletten en door de schaarse rustruimtes die aldoor bezet waren, kon je niet goed ontspannen. Door de drukte komt ook de hygiene in het gedrang.

De keuken is voortreffelijk en het personeel is vriendelijk. Komen we terug? Nee, waarschijnlijk niet, hoe fijn de ruimtes ook zijn, de drukte deed het plezier de das om.

17. joulukuuta 2025

Welkom

Sfeervol, gastvrije ontvangst, een heerlijk feestelijk en verzorgd diner in het restaurant buiten het saunagedeelte. Hotelkamer mooi en verzorgd.
De lunch in verhouding tot bovenstaande wat teleurstellend : lekker broodje maar miste een verzorgde servering ( belegd broodje op een kaal bordje). Daarbij brak ik bijna een kies op een deel van een avocado-pit in de guacamole. Met deze klacht werd niks gedaan en ter kennisgeving aangenomen. Jammer en niet in de lijn van de rest van mijn verblijf!

7. joulukuuta 2025

Fijne sauna

Fijne sauna, niet te groot. Wij hadden er een hotelovernachting bij en het is natuurlijk fantastisch hoe dichtbij alles is om optimaal en in je eigen tempo te genieten. Ook de kamer was een soort van sereen, fijn bed en het ontbijt was een fijne sfeer en meer dan compleet. Dut is ontspannen. Door de winter, wel fijn buiten kunnen afkoelen en lopen, met het zonnetje was het buiten ook fijn ontspannen geweest op een zonnebedje. dat was dan het enige wat ik als tip voor binnen zou hebben; meer rust-stilteruimte. de waterbedden zijn fantastisch, zijn helaas overvol bezet.

3. joulukuuta 2025

Heerlijk verblijf

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad in Fort Beemster.
Alles was piekfijn in orde. Heel veel fijne plekjes, alles mooi in balans.
Alles was goed op temperatuur en se opgietingen waren heerlijk.
Vanuit de hotelkamer waren binnen 1 minuut in de sauna, zo lekker.
Het personeel was ook zeer vriendelijk en professioneel. We gaan zeker nog een paar keer…

1. joulukuuta 2025

Vriendelijkheid en attente…

Vriendelijkheid en attente balie/thermen medewerkers. Ik voelde mij onwel (flauwgevallen) en kreeg toen een kamer in het fort ipv fortwachterskamer wat dichterbij was. Erg prettig geholpen.

1. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin