Fodboldrejser.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Bookingprocessen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Supportteamet var hjælpsomme og imødekommen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Så Man United vs Nottingham Forrest 17. Maj 2026 på Old Trafford. Super oplevelse. Godt planlagt af Fodboldrejser. Perfekte pladser på stadion, fint hotel. Styr på dokumenterne og billetterne, som ble... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

PSG vs. Liverpool 8/4-26 Alt fungerede fint, alle dokumenter kom i god tid, der var en helt fantastisk stemning på Parc des Prince, der var lidt bøvl med fly booking hjem, " ikke noget fodbold-rejes... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Desværre ikke værdi for pengene. Hotel Dorsett Shephards Bush kan langt fra anbefales. Værelset så småt at to voksne ikke kan færdes samtidig på værelset. Ingen vindue som kan åbnes og du kan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkatoimisto
  2. Tapahtumien lipunmyyjä
  3. Urheilumatkatoimisto
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Matkailusivusto

Yrityksen kirjoittama

Vi ved, at fodboldrejser er noget helt særligt. Ofte er det måske noget, vi kun oplever en gang i livet. Derfor er det utrolig vigtigt for os at give dig en personlig og professionel service både før, under og efter din rejse. Giv besked, hvis du har spørgsmål eller særlige forespørgsler, så vil en af vores rejsekonsulenter hjælper dig. Bemærk, at vi er tilgængelige 24/7 under din rejse. Du kan altid kontakte os i nødstilfælde. Vi ved, det er langt nemmere, hvis du selv kan sammensætte din rejse. Derfor har vi lavet en ‘one-stop shop’, så du nemt kan sammensætte hele din drømmerejse online. Vi sørge for at forbedre og opdatere vores hjemmeside og tjenester hver dag. Giv besked, hvis du har feedback eller forslag til forbedringer. Hvert år siden 2008 er antallet af de rejsendes tilfredshed vokset. Mange kommer tilbage år efter år, ja endda flere gange om året. Vi har fair og gennemskuelige priser. Det, du ser, er, hvad du får. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Du kan være sikker på at få officielle kampbilletter. I modsætning til andre fodboldrejsebureauer, der er på markedet, giver vi ikke sæsonkort eller andre billetter, der ikke officielt er tilgængelige til videresalg. På grund af vores mangeårige forbindelser til klubber og internationale partnere kan du være sikker på at få fodboldbilletter af højeste kvalitet. Vi ved, at det i sidste ende er grunden til, at du booker din rejse hos os.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk tur på Anfield

Fantastisk tur, alt gik som det skulle. Service i top og gode priser.

18. syyskuuta 2019

Hej Kristian,
Dejligt at høre, at alt var som det skulle være.
I er altid velkommen en anden gang :)

Fremragende tur

Havde booket pakke bestående af hotel og fodboldbillet til mig og min søn. Vi blev bestemt ikke skuffet. Det trestjernede hotel var hvad man kan forvente. Dog skal fremhæves at personalet var meget venlige og meget behjælpelige. Hotellet lå klods op af gode indkøbsmuligheder og nemt til offentlig transport.
Få dage før afrejse blev vi kontaktet af fodboldrejser.dk, med den glædelige besked om at vores kampbilletter var blevet opgraderet til loungebilletter, hvor der var adgang 3 timer før kampstart og 2 timer efter. En stor oplevelse.
Kan varmt anbefale at booke via fodboldrejser.dk. Det var min første, men bestemt ikke sidste gang med denne udbyder.

3. syyskuuta 2019

Hej Peter,
Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at I havde en god tur, og så håber vi at det rigtige hold vandt!
Vi glæder os til at sende jer afsted igen en anden gang.
Fodboldrejser.dk

Saanut 4/5 tähteä

God tur og service

God tur. Holdt hvad i skrev om turen, god billetter til kampen.God stil at følge op på turen,ved opringning til kunden mvh.Torben

29. elokuuta 2019

Hej Torben,
Vi er oprigtigt glade for, at I havde en god tur til Liverpool - Arsenal.
Vi håber på at få muligheden for at sende jer afsted igen, og forhåbentlig gøre os fortjent til den 5. stjerne :)
Fodboldrejser.dk

Fremragende tur til Liverpool

Fremragende tur til Liverpool. Alt klappede og da der var lidt udfordringer med hotellet, blev det løst af drengene på kontoret i Danmark med det samme. Super billetter i række 3 ved banen - en kæmpe oplevelse og fodboldrejser.dk kan varmt anbefales!

16. huhtikuuta 2019
Saanut 2/5 tähteä

Liverpool

Liverpool - Leicester. I forhold til pris var det en dårlig oplevelse, der var seks mand med fra Fodboldrejser, ikke nogen der præsenterede sig, og fortalte hvad der nu skulle ske, god service om bord på fly både ud og hjem, men ingen viste at det var med mad ombord. Vi havde f.eks. lige spist i lufthavnen begge steder. Busserne kom aldrig til aftalte tid. Vi havde bestilt en stadionrundtur med Jan Mølby, men fik den ikke, selv om det fremgik af vores bestilling.
Desuden havde vi bestilt pladser på Kenny Dalglish tribune, men der var meget trangt på sæderne. For 1000 kr ekstra kunne vi få pladser på den anden langside - men vi vidste ikke, at der ville være bedre plads, kun at der var fri øl i pausen.
Det kunne have været en super tur hvis arrangørerne havde været lidt fremme i skoene, og ikke bare vil se foldbold som os andre. Generelt manglede vi information turen igennem.

10. helmikuuta 2019

Liverpool - Roma

Et selskab med integritet med kundens gode oplevelse for øje.

Der var nogle tekniske problemer tilsendt info angående hotel. Så det var naturligvis ærgerligt at bruge en time på det. Men det kan jo ske.

Men de var nemme at komme i kontakt med, og
så sørgede Kenneth for at alt kom i orden. Og for ulejligheden opgraderede de vores kampbiletter mod Napoli. Jeg kan kun anbefale fodboldrejser.dk

12. joulukuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Første gang man prøver en ny…

Første gang man prøver en ny rejsearrangør er det altid spændende om man bliver skuffet eller ej. Den tur jeg netop har afsluttet via Fodboldrejser var en stor success. På trods af sen bestilling, og lidt specielle rejse planer så gik det over al forventning. Specielt Fodboldrejsers lokale agent i Liverpool, der var yderst hjælpsom og fleksibel, sikrede at oplevelsen var helt i top. En CHL sejr til LFC over PSG var prikken over i´et.

19. syyskuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Elendig service!!

Elendig service!!! Champions league semi finale tur — der var ikke styr på noget. Kaos i lufthavn, bus der kom røg fra, ingen aftensmad som lovet og ingen form form kompensation for, at vi missede halvdelen af det program, vi var blevet lovet. Absolut ingen anbefaling herfra. Det havde været langt billigere at købe billetter, fly og hotel separat!!!

24. toukokuuta 2018

Fantastisk fodboldoplevelse!

Er lige vent hjem fra en fantastisk fodboldoplevelse!

Jeg købte en pakkerejse igennem Fodboldrejser.dk, som både indeholdte fly, hotel og kampbilletter, samt en rundtur af Old Trafford.

Der var intet at sætte en finger på! Alt kørte på skinner. Selv om der var kort tid mellem mellemlandingerne, gik alt som det skulle. Hotellet var pænt og rent, morgenmaden var rigtig god og varierende, og ind og udtjekningen gik meget hurtigt og nemt.

Billetterne lå klar på hotellet aftnen inden kampen, så der var heller ikke noget at sætte en finger på. At Manchester United bankede Liverpool, var så bare prikken over i'et.

Til slut, vil jeg blot rose det store kundeservice level, som Fodboldrejser.dk besidder. Det er service udover det sædvanlige!

Jeg vil anbefale denne virksomhed, til alle som ønsker en god fodboldoplevelse!

13. maaliskuuta 2018

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Vi havde bestilt billetter til kampen Real Madrid vs Getafe.
Få dage inden afrejse får vi besked om at vi er blevet opgraderet til en VIP BOX. Så da vi kommer bliver vi fulgt op i en privat box med egen tjener. Helt fantastisk oplevelse.
Mega god stil!!!
Kan klart anbefales

4. maaliskuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Jeg var meget skeptisk fra starten

Jeg var meget skeptisk fra starten – mest fordi det simpelt hen var meget billigt (Last-minute-tilbud).

Men alt spillede på 2 og 4.

Flyet var Ryan – og ja, de har jo deres helt egen charme – men rettidigt 

Hotellet – meget overraskende, at det var så pænt, og lå så tæt på stadium.

Billetterne – lå i receptionen – med et personligt hilsen-brev og det hele.

Wembley og VIP – hold op en fed oplevelse – det var så gennemført – og så vildt.

Og pladserne på stadion var lige i øjet.

Så tak fra os til fodboldrejser.dk – for et gennemført arrangement.

Min skepsis blev bragt helt til skamme.

Det er virkelig ikke hverdagskost, at man oplever et firma som fodboldrejser.dk, der sætter en ære i at lave et fedt arrangement – selv om – det gætter jeg i hvert fald på – at der ikke var nogen fortjeneste til dem.

Billetterne kostede 323 £ - så var der hotel og fly - og vi betalte 3000 kroner pr person alt i alt - det var langt under pris.

Det er meget prisværdigt – og siger virkelig meget om deres kundeservice og deres forretning– og det vil jeg helt klart tage med mig, når vi igen skal ud og rejse med dem på et andet tidspunkt.

Så endnu engang tusind tak til fodboldrejser.dk en fabelagtig oplevelse…

26. syyskuuta 2017

Fodboldtur til Liverpool

Fodboldtur til Liverpool
Altid spændende når man prøver noget første gang. Bliver ens forventninger opfyldt. Det gjorde de så til fulde. Transport, fodboldkamp og efterfølgende stadionrundvisning var i top. Også selv om resultatet ikke var helt som ønsket. Hotellet lå centralt. Både til byen og til Anfield. Ja selv vejret var perfekt. Dog en del larm om natten fra vejen, hvilket hotellet nok ikke kan gøre for. Forsatsvinduer ville hjælpe betydeligt. Men det skal ikke ødelægge den totale oplevelse. Alt klappede.
Tusind tak til Fodboldrejser.dk.
Tak til Casper som har arrangeret vores tur. Det gjorde du perfekt.
Jeg kan kun anbefale Fodboldrejser.dk

20. syyskuuta 2017

Kun et lille minus ?!

Kun et lille minus ?!
Ja de får egentlig 5 stjerner for næsten alt var tip top.
Alt var i orden med bookingen og vi modtog mails med diverse info og da vi var i tvivl om hvor billetterne var fik vi telefonisk hjælp. Den service kan man ikke tage fra dem.
Men.. Når man bestiller turen så er det nævnt at hotellet er 4-stjernet, man tænker super det betaler jeg gerne ekstra for, dog vælger Fodboldrejser at købe det aller billigste værelse. Man kan ikke være andre steder end i sengen for der er ikke plads! Øv hvor blev man skuffet. Jeg vil hellere have en stjerne mindre og værelse man kan være på!
Ligeledes blev det nævnt at man blev fulgt hen til sine pladser til kampen efter maden, men det gjorde man altså ikke!!

18. syyskuuta 2017

Arsenal – Leicester tur

Til vores søn konfirmation havde vi givet han en fodboldrejse efter eget valg i gave. I vores søgen efter hvor man bedst fandt den bedste pris og den bedste løsning, have jeg fået anbefalet to firmaer som netop arrangere fodbold ture. Det ene af selskaberne var utrolig dyre, så derfor faldt vores valg på netop fodboldrejser.dk. Udover at være usikker på, at skulle til et andet land og se fodbold, havde jeg nogle udfordringer som der også skulle tages højde for, som jeg selvfølgelig fortalte fodboldrejser.dk om. Jeg er en del gang besværet og derfor skulle der været styr på visse ting i forhold til adgangs forhold til hotel og stadion. Vi fik så god en dialog og der blev som de også skriver på hjemmesiden, lavet en skræddersyet rejse med fokus på vores/mine krav. Fodboldrejser havde til at starte med fundet et lidt dyre hotel, men igen efter en god snak fandt de frem til en god løsning, som så også betød at resten af familien kunne tage med (kone og datter) selvom de ikke skulle se fodbold. Da vi i familien havde svært ved at beslutte os for om det skulle være 3 eller 4 dage væk, afrejse tidligt fra DK og afgang sent fra London, samt hotellet, måtte fodboldrejser 3 gange lave deres tilbud om – og det var ikke fordi fodboldrejser.dk ikke havde lavet gode tilbud, det var simpelthen os som familie der ikke kunne besluttes os og hver gang opfyldte de vores ønsker til en meget fornuftig pris.
Vi havde valgt kampen Arsenal – Leicester med pladser på langsiden på Club Level, med en Stadion rundtur og museums tur, hvor der var fri øl, vand, The og kaffe i pausen. Da vi ankom til hotellet fik vi vores kamp billetter udleveret af hotellet. Da min søn opdagede, at der ikke var noget med om rundturen på stadion + museum, ringede jeg straks til fodboldrejser i DK. Efter 3 min venten ringede fodboldrejser tilbage med en løsning og beklagede fejlen mange gange. Menneskelige fejl opstår jo, så når vi bare fik det vi havde betalt for så var alt i orden for os.
Pladserne som fodboldrejser havde fundet til min søn og mig var helt i top - nej de var perfekte. Netop kvaliteten af pladserne er rigtig god parameter hvor godt et selskab er til at skaffe de rigtige pladser. Fodboldrejser var også gået meget lang for at finde de rigtige pladser hvor der var taget så meget højde for mine specielle behov, som man nu engang kan forlange. Min søn og jeg sad på langsiden tæt på Arsenals mest livlige fans - en oplevelse for livet når næsten 60.000 mennesker råber på ens hold.
Jeg kan bare sige 1.000 tak til fodboldrejser for en oplevelse for livet, hvor alt fungerede og hvor det man havde sat os i udsigt holdt. Det er bestemt ikke sidste gang hvis jeg skal på en fodboldoplevelse, at jeg vil benytte fodboldrejser.dk

18. elokuuta 2017
Saanut 2/5 tähteä

fodboldtur til Manchester United

Fodboldtur Man. United - WBA i april.

Det viste sig at de billetter jeg fik udleveret på hotellet var ugyldige og de blev konfiskeret ved stadion. Efterfølgende måtte jeg bruge 1 1/2 time inden kampstart på at få lov til at købe dem igen, fodboldrejser har returneret de ekstra penge, men stemningen op til kampen gik jeg glip af,
Vi havde betalt ekstra for at sidde midtfor, vi var placeret bag ved mållinjen helt ude i den ene side.

Inden afrejse kontaktede jeg fodboldrejser for at høre, om der var meget larm på hotellet, da turen var en gave til min farfar på 78. Jeg fik at vide de ingen klager havde haft, men aldrig har været et sted hvor der var så meget larm. Der blev spillet højt musik, som kunne høres på værelserne til kl 4-5 stykker om natten og udenfor var der fyldt med fulde mennesker som råbte og skreg. Mens jeg stod i receptionen var der 3 forskellige personer, som kom for at klage over larmen, men hotellet kunne ikke gøre noget.
- Vi betalte via. fodboldrejser for 2* morgenmad, men hotellet ville ikke servere morgenmad før kl. 7.00, eftersom vi igennem fodboldrejser havde et fly der afgik kl. 7.30 var det ret umuligt, men vi kunne ikke få penge refunderet.
Fodboldrejser havde uden at informeret os om det, givet et privat telefonnummer til den person fra England som ejede billetterne, dette resulterede i at han ringede 5-6 gange efterfølgende.

Alt i alt rigtigt dårligt organiseret og kan på ingen måde anbefale fodboldrejser.

11. huhtikuuta 2017

Fin tur til Dortmund

Fin oplevelse af benytte fodboldrejser.dk. Hotellet lå i gå afstand fra stadion, og billetter lå på hotellet om morgenen før kampen. Det var sæson-kort, som vi skulle aflevere igen på stadion. Alt fungerede fint og levede helt op til mine forventninger.

18. helmikuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Levede fuldt op til forventningerne

Jeg var i London for at se Amerikansk fodbold. Fodboldrejser.dk formidlede hotel og billetter. Alt det praktiske var i orden, og hotellet, St. Giles, var rigtig fint. Alt i alt en god og behagelig oplevelse.

10. helmikuuta 2017

Min første tur til Fodbold i England😊

Ved et tilfælde fandt jeg et tilbud til fodbold i England med fodboldrejser.dk. Det kommer jeg aldrig til at fortryde. Min søn og jeg har længe drømt om at komme på Anfield. Pludselig var tilbuddet der og vi slog til. Det er det bedste vi har gjort længe. Turen forløb perfekt og som et ekstra plus fik vi gratis opgradering af vores hotel i Liverpool....Pulmann er et overlækkert hotel, tak for det.
Efter vores oplevelse i både Liverpool og dagen efter i Manchester er vi enige om, at fodbold i England ( læs Liverpool ) skal opleves igen.....snart. Og det bliver helt sikkert Fodboldrejser.dk vi rejser med⚽️

3. joulukuuta 2016

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin