Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Bookingprocessen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Supportteamet var hjælpsomme og imødekommen... Näytä lisää
Så Man United vs Nottingham Forrest 17. Maj 2026 på Old Trafford. Super oplevelse. Godt planlagt af Fodboldrejser. Perfekte pladser på stadion, fint hotel. Styr på dokumenterne og billetterne, som ble... Näytä lisää
PSG vs. Liverpool 8/4-26 Alt fungerede fint, alle dokumenter kom i god tid, der var en helt fantastisk stemning på Parc des Prince, der var lidt bøvl med fly booking hjem, " ikke noget fodbold-rejes... Näytä lisää
Desværre ikke værdi for pengene. Hotel Dorsett Shephards Bush kan langt fra anbefales. Værelset så småt at to voksne ikke kan færdes samtidig på værelset. Ingen vindue som kan åbnes og du kan... Näytä lisää
Vi ved, at fodboldrejser er noget helt særligt. Ofte er det måske noget, vi kun oplever en gang i livet. Derfor er det utrolig vigtigt for os at give dig en personlig og professionel service både før, under og efter din rejse. Giv besked, hvis du har spørgsmål eller særlige forespørgsler, så vil en af vores rejsekonsulenter hjælper dig. Bemærk, at vi er tilgængelige 24/7 under din rejse. Du kan altid kontakte os i nødstilfælde. Vi ved, det er langt nemmere, hvis du selv kan sammensætte din rejse. Derfor har vi lavet en ‘one-stop shop’, så du nemt kan sammensætte hele din drømmerejse online. Vi sørge for at forbedre og opdatere vores hjemmeside og tjenester hver dag. Giv besked, hvis du har feedback eller forslag til forbedringer. Hvert år siden 2008 er antallet af de rejsendes tilfredshed vokset. Mange kommer tilbage år efter år, ja endda flere gange om året. Vi har fair og gennemskuelige priser. Det, du ser, er, hvad du får. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Du kan være sikker på at få officielle kampbilletter. I modsætning til andre fodboldrejsebureauer, der er på markedet, giver vi ikke sæsonkort eller andre billetter, der ikke officielt er tilgængelige til videresalg. På grund af vores mangeårige forbindelser til klubber og internationale partnere kan du være sikker på at få fodboldbilletter af højeste kvalitet. Vi ved, at det i sidste ende er grunden til, at du booker din rejse hos os.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fantastisk belligenhed på hotel!
Jeg var i weekenden på Old Trafford og se fodbold. Inden afrejse virkede det lidt underligt, at man ikke havde en billet i hånden, men så snart man checker ind på sit hotel, får man billetterne.
Beliggenheden på hotellet var fantastisk. 5 minutters gang til de nærmeste restauranter, pub'er og lignende + 5 minutters gang til det tog, der kører til Old Trafford (Toget skulle kun bruge 3 stop).
Jeg kan varmest anbefale Fodboldrejser.dk da de har styr på tingene.
1 ønske herfra, kunne være, at man som en ekstra service fra Fodboldrejser lavede nogle forslag til hvordan man nemmeste rejser til og fra f.eks. manchester. Hvilke fly selskaber der for det meste er billigst osv..
Det holder mig dog ikke fra at give 5 stjerner!
Fantastisk!
Tænkte til at starte med at det var lidt for dyrt.
Men rejsen var hver en krone værd, og man får 200% hvad man betaler for og mere til.
Fodboldbilletterne lå på hotellet da vi ankom dagen før kampen. Morgenmads-buffeten der var inkluderet i prisen var så lækker!
Og hele oplevelsen på emirates kunne ikke være bedre, de bedste billetter på club level!
Fodboldrejser.dk kan varmt anbefales!
Vi glæder os meget til næste gang!
God oplevelse
Vi havde en god oplevelse, da vi tog til Madrid for at se Real Madrid - Atletic Bilbao. Det hele kørte på skinner, og vi fik billetterne allerede da vi checkede ind på hotellet. Den sidste stjerne mangler fordi vi ikke sad sammen under kampen. Vi rejste 4 personer sammen og sad 2 og 2 et godt stykke væk fra hinanden. Det var mega ærgerligt, men bortset fra det var det en god oplevelse.
Super oplevelse med fodboldrejser.dk
Jeg fik et skræddersyet tilbud til CL-kamp i Barcelona. Købte billetter i den billige ende, men oplevelsen var stadig helt i orden. Man kan tydeligt følge kampen fra de billige pladser på Camp Nou, men oplevelsen vil klart blive forbedret jo tættere man sidder på banen. Folkene bag var meget imødekommende og behjælpelige.
Helt klart en side jeg vil anbefale og benytte i fremtiden.
Super tur.
Alt forløb efter planen og jeg kan varmt anbefale fodboldrejser. Billetter og hotel levede fuldt op til forventningerne.
Gennemført fodboldtur
Skulle ind og se Real Madrid - Celta Vigo og var af sted med min far og en ven. Vi ankom sent fredag aften i Madrid d. 26/8, hvor alt var i orden, billetterne var klar til os til dagen efter og værelset var stort og rummeligt. Sengene var rigtig fine, og hotellets morgenmad var til topkarakterer. Der var metrostation lige ved siden af hotellet og det var nemt nok at finde ud af. Vil helt klart anbefale :)
Garanti for en fantastisk tur
Nu har jeg efterhånden rejst en del gange med dem, og hver gang formår de at overgå mine forventninger.
Ham Mikkel der er derinde sørger for at der altid er styr på alle de (kedelige men essentielle) praktiske ting så jeg kan fokusere på det det handler om: fodbold! (Og et par øl)
Jeg kan klart anbefale det til alle som bare tilnærmelsesvis er vilde med fodbold og gerne vil slippe for de logistiske møjsommeligheder så man kan koble fuldstændig af.
Arsenal v. Crystal Palace.
Vi havde en PERFEKT tur til London. Hotellet var lækkert med smaddergod service, vi fik billetterne til kampen allerede da vi tjekkede ind, Islington er et dejligt område at bo i og vi boede fem minutter fra Angel metrostation.
Inkluderet i købet var også station tour, vouchers til merch-butikken og gratis adgang til Arsenal museet.
Det eneste minus er prisniveauet, men det er et meget lille minus. Som med så meget andet får man hvad man betaler for og vores tur forløb upåklageligt.
Vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang. :)
Meget fint.
Vi havde en super tur til England. Måske en smule dyrt men er også okay når det hele bare kører på skinner!
Tip top i orden
Vi var med fodboldrejser til Barcelona og se Barca slå Sevilla 5-1, blandt ca. 95000 tilskuer. En fantastisk oplevelse hvor alt var i den skønneste orden. Lækkert hotel hvor billetterne til kampen lå og ventede på os, nøjagtig som aftalt. Selv vejret kunne ikke være bedre. 19 grader sidst i november :-)
Kan kun anbefale dem og skal vi afsted en anden gang, så ved vi da hvem der leverer varen.
Med venlig hilsen
Jacob Skovmand Christensen
Hadsten
Helt fantastisk...
Er netop returneret fra NFL i London - efter en sublim oplevelse.
Buffet, fri bar og football - alt var i den skønneste orden.
Hotellet perfekt centralt omkring Oxford Street.
Handler gerne hos fodboldrejser.dk igen....
Perfekt
1.gang Jeg booker denne vej, men absolut ikke sidste gang, man er nervøs for om der er hotel og billetter. Alt var i den skønneste orden. Efter at være snydt på ANDEN SIDE, så var Jeg meget nervøs, før Jeg tog til London. Men fodboldrejser.dk behøver man ikke at tvivle på.
Perfekt hotel, billetterne til fodboldkampen (Chelsea-Manchester City), fik Jeg, da Jeg checkede ind på hotellet.
De svarer hurtigt via mail, hvis du har spørgsmål.
PERFEKT!!
Ja der var styr på det..
Har lige været til NFL kamp i London med Fodboldrejser, og var noget skeptisk i starten, har aldrig bestilt en rejse på den måde før, Og det må jeg sande at det var helt uden grund.
Hotel perfekt lige i centrum og billetter til kampen var klar uden møg og besvær.... vis jeg absolut skulle sætte en finger på denne oplevelse, kunne hotellet godt værre i en noget billiger klasse siden vi kun sov der. (som de flest jo nok gør) så vi fik ikke brug for de andre fansige ting på hotellet.
Super
Hotellet var lækkert.
Billeterne får man på hotellet.
Vi kunne uden problemer flytte vores overnatninger til fra fredag til søndag i stedet for fra lørdag til mandag, ved blot at skrive til dem. Hvilket de svarede på meget hurtigt.
God til fodboldrejser
Web-side og det at finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * (4 stjerner) - man er lidt usikker, til man har fået sine fodboldbilletter ved det hotel man overnatter.
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt