FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk) Arvostelua 575

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Overordnet virkelig godt tilfreds. Super dejligt, ret centralt beliggende hotel og fine pladser på stadion. Men en lille bøvs skal lyde over det man kalder lounge besøg. Vi har har oplevet loung... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det var gode priser og gode oplevelser i forhold til de kampe man skulle se og de var mega hjælpsomme og var meget professionelle og hjalp en med at gøre det hele klar til den fodbold tur man skulle p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste. God og nem kontakt. Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Urheilumatkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Man U vs West Ham

Man U vs West Ham.
Min kammerat og min første tur til bold i UK og alt forløb uden problemer.

Fed oplevelse, kan anbefales

15. toukokuuta 2025

Reisen var godt organisert

Reisen var godt organisert, hotellet var litt slitt, men fungerte greit. Hadde oppgradert til hospitaliti billetter, var en skuffende opplevelse og ikke å anbefale. Fikk sitte helt inntil, bortesupportere og var kun kaffe og te inkludert. Ellers var det trangt og kom ikke fremtil baren i pausen da det var overfylt 😊

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at reisen var godt organisert og at hotellet fungerte greit, selv om det var litt slitt.

Vi er lei oss for at hospitality-opplevelsen ikke levde opp til forventningene. Det skal selvfølgelig føles som en oppgradering – og det gjør det ikke, når man opplever begrenset servering og trangt område. At det kun var kaffe og te tilgjengelig, og at det var vanskelig å komme til baren i pausen, er notert og blir tatt videre til arrangøren.

Plasseringen nær bortesupporterne forstår vi også kan være uheldig – selv om enkelte faktisk synes det gir ekstra stemning og spenning, er det naturligvis ikke det alle ønsker i en hospitality-setting.

Takk for at du deler dine inntrykk – det hjelper oss å forbedre oss. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en mer helhetlig god opplevelse neste gang.

Vennlig hilsen

Saanut 3/5 tähteä

Blandet pose bolsjer

Gode dialoger med sammensætning af rejsen, Den afsluttende rejsebeskrivelse manglede frem til afgang detaljer med fly - hotel helt frem til afgang selvom der blev rykket af flere gange. Lidt undrende at i spørger mig om hvilke oplysninger jeg mangler når i selv har fakturaen og kan se hvilke oplysninger der mangler. Informationer om flyændringer fik vi ikke eller meget sent - ved godt i også er afhængige af info. På hotellet fik vi 3 værelser - 2 ved siden af hinanden på 6.og den sidste på 1. hvor sengen var meget smal og kort. Ellers var hotellet upåklageligt. Super at i har en nødtelefon. Turen hjem til Aalborg blev flyttet fra mandag 9.20 til mandag 17,40 til tirsdag 8.00 - til Kbh osse 3 flytninger - så lidt uheldigt. Men vi fik set fodbold og hygget og havde en god tur.

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din ærlige og grundige tilbagemelding.

Vi er rigtig glade for at høre, at dialogen op til rejsen var god, og at I havde en fin tur med både fodbold og hygge – det er jo det vigtigste i sidste ende.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at rejsebeskrivelsen og de sidste detaljer ikke kom på plads i god tid. Vi forstår frustrationen, især når I selv måtte rykke for information. Det burde naturligvis ikke være nødvendigt, og det tager vi til os.

Vi kan godt følge din undren ift. at blive spurgt om oplysninger, der teknisk set burde være synlige i systemet – det kan skyldes, at vi arbejder i forskellige systemer afhængig af leverandør, og nogle gange kræver det lidt manuel opfølgning. Men det skal naturligvis være mere strømlinet for jer som kunder.

Flyændringerne – især dem I oplevede – er bestemt uheldige. Vi er som du skriver afhængige af information fra flyselskaberne, og de mange ændringer, især op mod afgang, er desværre ikke usædvanlige i visse perioder. Det ændrer dog ikke på, at vi skal informere hurtigst muligt og sikre klar kommunikation.

Angående hotelværelserne: det lyder ikke optimalt med det tredje værelse, og vi beklager, at det ikke matchede de to andre. Vi tager det videre til hotelpartneren, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Dejligt at høre, at nødtelefonen blev værdsat – det er vigtigt for os at være tilgængelige, når I er afsted.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en endnu bedre oplevelse næste gang – med fuld gennemsigtighed hele vejen.

De bedste hilsner,

Super tur

Super tur, hvor vi skulle over og se Arsenal. Ligesom sidst hvor det var et tur over at se Manchester United, så spiller det bare. Alt lever op til den forventning der er sat inden man tager afsted, så stor tak til fodboldpakker, for at være med til at give mine børn en fantastisk oplevelse, når de skulle over og se deres ynglingshold.

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig!

Det betyder meget for os at høre, at både Arsenal- og Manchester United-turene har levet op til forventningerne, og at dine børn har haft en stor oplevelse med deres yndlingshold. Det er præcis det, vi håber at kunne være med til at skabe.

Tak fordi du rejser med os – vi håber at sende jer godt afsted igen en anden gang!

De bedste hilsner

Saanut 3/5 tähteä

Fodboldbiletter

Fodboldbiletter, hotelbooking osv. fungerede glimrende, men ville ønske at man kunne tilvælge bedre fly (selskaber + afgange). Herudover belv akut-telefon ikke besvaret, da der var behov for dette

1. toukokuuta 2025

Hej Irene,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser.
Det glæder os at høre, at fodboldbilletter, hotelbooking og andre hovedelementer fungerede, som de skulle.

Med hensyn til fly tilbyder muligheden for at vælge andre flyselskaber og afgange via knappen "Skift fly" i bookingprocessen. Her kan man tilpasse både rejsetider og selskaber. I nogle tilfælde sender vi også tilbud via mail med vores anbefalinger, og vi beklager, hvis de foreslåede flyvninger ikke levede op til dine forventninger. Vi er bevidste om, at lavprisselskaber ikke er alles favorit, men vi forsøger altid at finde den bedste balance mellem pris og kvalitet. Ved dog ikke om du forespurgte andre alternativer?

Angående akuttelefonen er det selvfølgelig meget beklageligt, at du ikke kom igennem, da du havde brug for det. Vi har altid en vagt tilknyttet, men der kan i sjældne tilfælde opstå situationer, hvor telefonen kortvarigt ikke kan besvares – f.eks. hvis vagten er midlertidigt forhindret (som fx ved toiletbesøg eller kortvarige pauser). Dog vil telefonen altid viderestilles til næste medarbejder i sådanne tilfælde, og her kan ringetiden være længere tid.

Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden – så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse hele vejen rundt.

De bedste hilsner,

Alle bookinger var OK

Alle bookinger var OK. Primier Inn personalet har alt for travlt, men klynker ikke og gør et godt arbejde.
Det er tæmmelig satset at blande tilhængere fra Leeds og Stoke.
Oslo har en skod-lufthavn.
Oplevelsen var 100% fantastisk.

25. huhtikuuta 2025

Toppenbra ordnat

Mycket bra allting. Allt funkade perfekt. När jag inte visste hur jag skulle komma åt flygbokningarna så fick jag svar väldigt snabbt. Fotbollsbiljetterna kom i god tid. En toppenresa med vinst till rätt lag 😉

20. huhtikuuta 2025

Champion League kamp - Dortmund

Det hele fungerede super godt og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter fodboldpakker.dk som rejsearrangører

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi er rigtig glade for at høre, at det hele fungerede super godt.

Vi bestræber os altid på at levere 5-stjernede oplevelser, så vi er nysgerrige: Hvad skulle der til for at vi havde fået den sidste stjerne? 😊 Vi vil meget gerne høre, om der var noget, vi kunne have gjort anderledes eller bedre på jeres rejse.

God oplevelse

Fantastisk tur til Liverpool. God service fra Fodboldpakker, gode billetter til kamp og fantastisk med mad på Brodies Bar først. Vil helt sikkert anvende Fodboldpakker en anden gang.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk)

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi er rigtig glade for at høre, at I havde en fantastisk tur til Liverpool og var glade for både kampbilletterne og maden på Brodies Bar!

Manchester United - Lyon

Vi bar 6 stk i reisefølge og alt fungerte veldig bra. Flybilletter og hotell ble booket veldig raskt etter bestilling og reisedokumentene kom tidlig. Hotellet hadde god standard til å være Storbritannia og kampbillettene fikk vi noen dager i forkant som avtalt. Sitteplassene ga oss god utsikt til banen samt en opplevelse og atmosfære uten like når en sitter på Stretford end 🤩 Kan absolutt anbefale å bestille via fotballpakker/fodboldpakker.

21. huhtikuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin