Overordnet virkelig godt tilfreds. Super dejligt, ret centralt beliggende hotel og fine pladser på stadion. Men en lille bøvs skal lyde over det man kalder lounge besøg. Vi har har oplevet loung... Näytä lisää
Det var gode priser og gode oplevelser i forhold til de kampe man skulle se og de var mega hjælpsomme og var meget professionelle og hjalp en med at gøre det hele klar til den fodbold tur man skulle p... Näytä lisää
nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Näytä lisää
Det er 2. gang vi tager på tur via fodboldpakker.dk, og bestemt ikke sidste. God og nem kontakt. Modtog al nødvendig kommunikation/materiale på relevante tidspunkter, både i forhold til fly,... Näytä lisää
Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.
Beatevej 27, 4. sal, 2500, Valby, Tanska
- info@fodboldpakker.dk
- www.fodboldpakker.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Topp pakke
God service, bra oppfølging og helt problemfri tur, alt av billetter og lignende på plass i god tid.
Andre turen, anbefales! 🌟
Fik billetter i forholdsvis god tid
Fik billetter i forholdsvis god tid, dog var første billetter til stadion ikke i overensstemmelse med oplægget. Bortset herfra fungerede det fint.
God service.
Alt fungerede godt på vores fodboldrejse/tur via Fodboldpakker.dk med en rigtig behjælpelig service.
alt virker perfekt
alt virker perfekt, rigtig god info før afrejse, fantastisk back up under rejse...meget tilfreds
Der var super god service både før og…
Der var super god service både før og under ferie .
Tak for en super god oplevelse og service.
Vi havde en dejlig tur til Derby i…
Vi havde en dejlig tur til Derby i Manchester. Hotellet var forventeligt uden at det skal lyde negativt, men placeret lige midt i centrum tæt på alt.
Fantastisk! alt var super
Alt var fint bortset fra at vores chauffør i transporten fra hotellet satte os ved den forkerte terminal
Kom af ved terminal 1 i stedet for terminal 2 det kostede os 15 pund
Da vi måtte tage en taxa terminal 2 for at kunne nå det. Men har allerede fået de 15 £ refunderet
Fantastisk service vil helt sikkert bruge dem igen
God betjening gennem hele forløbet
God betjening gennem hele reservationsforløbet, og næsten altid bliver der svaret på telefonen.
Gode pladser til begge kampe. Desværre var alle pladser blandt hjemmeholdets fans. Ville have fået 5 stjerner hvis det kunne være muligt at få pladser blandt de fans, som holder med den samme klub som en selv, altså blandt udeholdets fans.
Alt fungerede perfekt
Rigtig fin oplevelse.
Den udførlige beskrivelse i rejsepapirerne blev fulgt til punkt og prikke. Alt klappede. At flyet var lidt forsinket kan I jo ikke gøre for. Hotel, opvarmning på Sandon og fodboldoplevelsen levede op til vores forventning.
Foldboldpakker leverer en god…
Foldboldpakker leverer en god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rejsedokumenter, hotel booking, fodboldbilletter blev alt sammen leveret hurtig og til tiden.💪⚽️🇮🇹 Skøn oplevelse i Rom på Stadio Olimpico ⚽️Roma mod Bologna ⚽️🇮🇹
Klockrent!
Klockrent!
Köpte ett komplett paket med flyg, hotell och 3 matcher i Italien (Milano). Riktigt bra pris, Ok flyg, Fint hotell och 3 riktigt häftiga matcher!
Supernöjd!
Som altid var alting i orden
Som altid var alting i orden
Fede billetter til city / spurs
Newcastle-Everton maj 2025
Newcastle-Everton maj 2025
Super tur som altid, og god planlægning af Fodboldpakker👌 Det var min fjerde kamp/tur i denne sæson som alle har været gode oplevelser✔️👌
Rigtig god oplevelse til Madrid
Rigtig god oplevelse til Madrid. Vi fik billetterne onsdag inden vi tog afsted.
Jeg havde dog en opfattelse af at det var søndag vi skulle se kamp, men vidste sig at være lørdag. Muligvis pga. flytning af kamp fra da vi bestilte, hvis det er tilfældet ville det være fint med et heads-up i mailen. Men ingen sure opstød, vi så i god tid hvornår vi skulle se kampen og kom ud til Bernabeu i god tid. Der var ingen problemer med hverken VIP Lounge adgang eller adgang til stadion, der er styr på denting man føler sig helt tryg. Alt i alt en fed tur.
Alt etter planen
Alt etter planen. Fikk kampbillettene før vi reiste.
Et lite minus. Det kunne vært opplyst om at det ikke var med håndbagasjen på flybilletten.
Men vil bruke dere igjen ved en senere anledning 👍
God service og hjælp hele vejen igennem…
God service og hjælp hele vejen igennem - fra overvejelse til hjemrejse. Hurtig respons og nemt at komme i kontakt med dem. Vi var meget trygge hele vejen igennem.
Meget fin service fra første samtale
Meget fin service fra første samtale - alting klappede og hurtigt svar, hvis der opstod tvivl. Kan varmt anbefales som arrangør. Eneste sten i skoen var hotellet NYX Leonardo. Vil man bo der - i behagelig nærhed til Santiago Bernabeu - skal man ikke vælge standard-værelser. Det ene af vores værelser må have tjent som kosteskab tidligere. Begge værelser fremstod mørke og nedslidte.
Et firma der leverer det de lover og lidt til
2 fantastiske ture med jer og begge har forløbet til UG, alt fra god indledende orientering samt imponerende hurtig svar tid på spørgsmål, og vigtigst af alt så har fly/hotel og kampe bare kørt uden komplikationer
Et firma der leverer det de lover og lidt til, det fortjener 5 stjerner