Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen. Precies zoals omschreven onwijs blij mee Mooie kwaliteit!
Yritys on vastannut
Levering was uitermate snel! Maar bij aankomst van het tapijt (kwaliteit heel goed! Prima tapijt) klopten de afmetingen niet. Het tapijt was 10cm korter dan wat we besteld hadden (heel erg vreemd... Näytä lisää
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Hollanti
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Duidelijke communicatie en snelle levering
Duidelijke communicatie en snelle levering. Mooi kleedje voor gezonde prijs

Een prachtig tapijt
Een prachtig tapijt, goede kwaliteit, niet te duur en snel geleverd.

snelle, coulante service
het bestelde vloerkleed had niet de kleur die ik dacht te hebben besteld. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De medewerker bevestigde dat er een fout was gemaakt en bood excuses aan. Over het retourneren deed men heel makkelijk. Ook toen ik meldde dat ik nog geen geld heb terug ontvangen, werd er snel en coulant gereageerd.

Vastaus yritykseltä Flycarpets
Zeer goede ervaring met gesprek en…
Zeer goede ervaring met gesprek en levering,zeer vriendelijk en goede ontvangst

Communicatie
Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus niet kunnen leveren, vrijdag hetzelfde verhaal, ik stuur zaterdag een mailtje over wat er is gebeurd en wanneer het tapijt komt, maandag ochtend een mail terug dat het uit Duitsland moet komen en ze nog niet weten waar het is en wanneer het geleverd gaat worden, half uur later het vervoersbedrijf dat ze tussen 12.20 en 13.20 komen en vervolgens om 11.45 voor de deur staan. Communicatie lijkt mij hier het grootste probleem . Inmiddels heb ik het tapijt binnen en ziet het er mooi uit

Vastaus yritykseltä Flycarpets
Teleurstellende levering en geen communicatie
Ik wacht inmiddels al 6 dagen op de levering van mijn tapijt. Dit zou volgens de website volgende dag in huis moeten zijn. Eerder heb ik hier ook een tapijt besteld en toen verliep alles zonder problemen, maar deze keer is de ervaring zeer teleurstellend.
Contact opnemen blijkt onmogelijk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op berichten wordt niet gereageerd. De levering verloopt via GLS, maar de trackinginformatie wordt al enkele dagen niet meer bijgewerkt, waardoor ik geen idee heb waar mijn bestelling zich bevindt.
Gelukkig heb ik niet het volledige bedrag vooraf betaald. Ik geef het bedrijf nog een week de tijd om met een update of oplossing te komen. Mocht ik dan nog steeds niets hebben gehoord, dan zal ik de bestelling annuleren.
Jammer, want op basis van mijn eerdere positieve ervaring had ik meer verwacht..

Vastaus yritykseltä Flycarpets
Snelle levering prachtig jute kleed
Snelle levering, en een prachtig jute kleed
Ben er heel erg blij mee!!

Vastaus yritykseltä Flycarpets
Het vloerkleed is prachtig was goed…
Het vloerkleed is prachtig was goed verpakt maar zaten wat foutjes in
Meteen met oplossingen gekomen wat een top team
Ik zal hier zeker weer een vloerkleed kopen
Toppers
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering
Mooi Jute vloerkleed dat overeen komt met foto
Prima prijs‑kwaliteitverhouding
Top tapijt
Snelle levering, mooi tapijt, nog mooier dan op de foto.
Heel zachte stof, zalig aan de voeten.
Mooi kleed goedekwaliteit en goede en…
Mooi kleed goedekwaliteit en goede en snelle bezorging.
Zou het aanbevelen bij anderen
Prima tapijt en perfecte bezorging
Onze bestelling is in prima staat, op het doorgegeven tijdstip afgeleverd!👍
Het tapijt is van zeer goede kwaliteit en bevalt ons prima!!👌
We kunnen iedereen deze leverancier aanbevelen!
Grote keuze
Grote keuze. Zeer betaalbaar en goede kwaliteit. Erg blij met ons kleed. Snel en duidelijk antwoord op vragen.
fijne website snelle levering…
fijne website snelle levering bestelling eerder bezorgd als vermeld op website. Produkt ook netjes verpakt.
Fast delivery,came within few days
Fast delivery,came within few days. Carprt looks exacly like in the picture, material is good and soft.
The quality of the rug is good
The quality of the rug is good, and the delivery was very fast and smooth. Unfortunately, the color of the rug does not match the description on the website. It is listed as red, but in reality the color is more peachy and orange.
Fantastisch bestek al jaren altijd…
Fantastisch bestek al jaren altijd snelle levering mooie kleeden voor een mooie prijs.