Flycarpets Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen. Precies zoals omschreven onwijs blij mee Mooie kwaliteit!

Saanut 4/5 tähteä

Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Levering was uitermate snel! Maar bij aankomst van het tapijt (kwaliteit heel goed! Prima tapijt) klopten de afmetingen niet. Het tapijt was 10cm korter dan wat we besteld hadden (heel erg vreemd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike
  2. Mattokauppa

Yrityksen kirjoittama

Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

84 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vloerkleed

Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen.
Precies zoals omschreven onwijs blij mee
Mooie kwaliteit!

25. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Is een mooie kleed en snel gekregen.

Is een mooie kleed en snel gekregen.
We zijn er heel blij mee

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review C. Abbink, wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn. We wensen jullie heel veel plezier met het nieuwe kleed!

Saanut 5/5 tähteä

Het is een prima bedrijf,vanaf het…

Het is een prima bedrijf,vanaf het begin van de bestelling tot het afleveren van het tapijt.Ik zou zeggen ga zo door,mijn complimenten.

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review, wat een mooi compliment om te ontvangen. Fijn dat alles van bestellen tot bezorgen goed is verlopen. We waarderen je woorden enorm en gaan zeker zo door!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden met mijn vloerkleden.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Jantine, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je heel veel plezier met je vloerkleden!

Prima prijs / kwaliteit tapijten

mooie tapijten voor een zeer vriendelijke prijs .
de service / website is ook senior vriendelijk ingedeeld .
Bezorgtijd vind ik zeer acceptabel.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Ela, wat een fijn compliment. We vinden het belangrijk dat bestellen voor iedereen makkelijk en duidelijk blijft, dus dit lezen we graag. Veel plezier met je tapijten!

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling van 17-06 is niet geleverd…

Bestelling van 17-06 is niet geleverd tot op heden (20-06-2026). Ook geen berichtgeving verder ontvangen!

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je review Hans, wat vervelend dat je op dat moment nog geen duidelijke update had ontvangen. De postbedrijven halen hun planning helaas niet altijd, bijvoorbeeld door drukte of vertraging in het sorteerproces. Daar hebben wij niet altijd direct grip op, maar we begrijpen natuurlijk dat dit voor jou erg vervelend is.

Gelukkig zien we dat de bestelling inmiddels is geleverd. Onze excuses voor het ongemak en we wensen je veel plezier met je product.

Saanut 1/5 tähteä

wordt niet bezorgd en nemen niet op

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je review Isa, wat vervelend dat je bestelling nog niet is bezorgd en dat je ons telefonisch niet te pakken kreeg. Waarschijnlijk was de lijn op dat moment even vol, maar uiteraard zijn we gewoon bereikbaar en helpen we je graag verder.

We zitten de afgelopen week helaas met onze handen in het haar door een flinke achterstand bij het postbedrijf. Daardoor lopen sommige leveringen niet zoals ze normaal horen te lopen, en dat is voor jou natuurlijk ontzettend vervelend. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat zodra de drukte daar voorbij is, alles weer netjes en sneller verloopt.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 5/5 tähteä

De website was overzichtelijk en…

De website was overzichtelijk en duidelijk.
Het vloerkleed werd keurig netje en op tijd afgeleverd.

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review H Van Meerveld, fijn om te horen dat je makkelijk je weg kon vinden op onze website. Mooi dat de bezorging ook netjes is verlopen. Veel plezier met je nieuwe vloerkleed!

Duidelijke website

Duidelijke website, super emailservice met updates verzending en tapijt voldoet aan verwachtingen!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Gonny, wat fijn dat alles van website tot levering duidelijk en prettig is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tapijt!

goed en betrouwbaar

bestelling weer netjes en op tijd geleverd. klantenservice snel en respectvol.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Phader, fijn om te lezen dat je opnieuw zo tevreden bent. Ook je compliment over onze klantenservice waarderen we enorm, ik geef het graag door aan ons team.

Ongelooflijk snel gehandeld

Ongelooflijk snel gehandeld, op zondag besteld, zelfde dag al verzendlabel aangemaakt, maandag verzonden, dinsdag binnen. Goed verpakt en kleed van goede kwaliteit.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review John, dat is inderdaad lekker vlot gegaan. Fijn dat alles netjes verpakt binnenkwam en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Veel plezier met je nieuwe kleed!

Saanut 5/5 tähteä

Keurig volgens de aangegeven tijd…

Keurig volgens de aangegeven tijd geleverd.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review N.A. van Dam, fijn dat alles netjes volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Zo blij mee

Goede service, klant vriendelijk, snelle levering. Prachtig kleed.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Hennie, wat een fijne complimenten om te krijgen. Ik geef ze zeker door aan ons team. Heel veel plezier met je prachtige kleed!

Saanut 5/5 tähteä

Tapijt kwam overeen met de foto's en…

Tapijt kwam overeen met de foto's en beschrijving op de website. Zeer snelle levering.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Flycarpets

Bedankt voor je leuke review Miriam, wat fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tapijt 🤍

Team Flycarpets

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin