Havde bestilt maling via Flüggers hjemmeside. Desværre var der åbenbart sket et uheld under fragten, så da jeg åbnede pakken, var alting stort set flydende og fuldstændigt ødelagt. Kontakter kundese... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg fik den bedste service af Camilla og Malene i flugger Esbjerg! Skulle bruge noget classic som var i Kolding, det fik Camilla fragtet til Ribe, videre til Esbjerg , hvor Malene fik ordnet transport... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Købte træbeskyttelse til eksisterende træhus….havde etiket på farvekode printet af flugger…..da vi tog lågen af bøtten….lignede den overhoved ikke den tidl maling, som hedder lakrids….er så træt af fl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi fik fuldstændig fantastisk service af Gila/Gifly på Frederiksberg! Hun var serviceminded, tålmodig og gav mange gode tips og tricks. Kæmpe tak for at gøre et uoverskueligt projekt meget nemmere at... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fik det jeg havde bestilt, den ene malig havde ikke farven som forventet, fik den tonet i lokale Flügger butik til fin farve. Tak

Meget god kundeservice.
Jeg kom ned for at hente en pakke i Flügger farver Korsør og den korte oplevelse gjorde min dag bedre fordi personalet smilte og virkede som om de var i godt humør. Der var intet forkert med min pakke og ham som gav mig min pakke var også meget hurtig som er et plus.
Kan anbefales

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Hurtigt og nemt handel samt top service 👍👍

Hurtig levering.
Gode beskrivelser af produkterne på hjemmesiden

God maling
Købte til outlet pris og sparet mange
Penge.
God maling til lavpris 👍

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Jeg fik varene leveret på kort tid.
Der var sket en misforståelse med levering.
Kontaktede flugger og det blev rettet og fik mine varer.
Servicen var i top.

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Nem og hurtig betjening. Beregningsmodulet har dog skudt meget ved siden af, men jeg regner med at kunne få penge retur for uåbnede standardvarer

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Let at bestille og hurtig levering (Y)

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Hurtig tilbagemelding og rigtig god kundeservice

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Super lækker kvalitetsmaling. Elsker bare at male med Flugger-produkt. God dækningsevne og altid den bedste service, både på hjemmesiden og i butikken på gl, kongevej ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Vil gerne give stor ros til Flugger Herning. Deres måde at rådgive om farver kan man ikke finde mange steder i dag. Vil helt klart anbefale dem hvis du skal i gang med et projekt.

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde medarbejdere. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det.

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Jeg har bestil varer online og da jeg henter pakken og skal tage den ud af min bil, er den gået i stykker i kanten for neden og maling flyder ud på mit bilsæde. Jeg kontakter Flugger (Benita) som tilbyder mig en ny bøtte maling. Jeg forventer at få refunderet hele beløbet, samt søge om dækning af udgifter til rensning af bilsæde. Jeg får nu hele beløbet for pakken. Udgifter til rensning af bilsæde vil Flugger på ingen måde imødekomme, til trods for det er dem der har pakket kassen, som muligt ikke har været forsvarligt pakket. Jeg oplyser Flugger om at en reklamation til Postnord, ang pakkens stand ved modtagerne, SKAL gå gennem afsender - altså Flugger, men så holder Flugger op med at svare. Står nu med en stor regning for rensning af bilsæde, for ingenting. Kan derfor på INGEN måde anbefale Flugger, da de tilsyneladende er totalt ligeglad med deres kunder.

Vastaus yritykseltä Flügger farver
Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag
Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.