Flügger farver Arvostelua

1 444
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Købte træbeskyttelse til eksisterende træhus….havde etiket på farvekode printet af flugger…..da vi tog lågen af bøtten….lignede den overhoved ikke den tidl maling, som hedder lakrids….er så træt af fl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi fik fuldstændig fantastisk service af Gila/Gifly på Frederiksberg! Hun var serviceminded, tålmodig og gav mange gode tips og tricks. Kæmpe tak for at gøre et uoverskueligt projekt meget nemmere at... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Maalikauppa
  2. Lattian kunnostuspalvelu
  3. Maalinvalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 444)

198 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig levering. Super god kvalitet af malingen, klar anbefaling.

26. elokuuta 2026

Hej Isabella

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for din anbefaling!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Nemt at bestille og afhente varerne

Nemt at bestille og afhente varerne

22. elokuuta 2026

Hej Torben😊

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede bestillingen som nem og at afhentningen gik hurtigt og problemfrit.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet

26. elokuuta 2026

Hej Annelise

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og er tilfreds med kvaliteten.

Tusind tak for din anbefaling – den sætter vi stor pris på!

Saanut 5/5 tähteä

Super god service, når uheldet er ude....

Havde bestilt maling via Flüggers hjemmeside. Desværre var der åbenbart sket et uheld under fragten, så da jeg åbnede pakken, var alting stort set flydende og fuldstændigt ødelagt. Kontakter kundeservice og indenfor 24 timer havde jeg en ny sending.
Dælme god service.

24. elokuuta 2026

Hej Tine

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når en levering tager skade undervejs, men vi er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne få sendt en ny levering afsted.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🎨

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig og nem at bestille samt hurtig…

Hurtig og nem at bestille samt hurtig levering

18. elokuuta 2026

Hej Agna

Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede bestillingen som nem og leveringen som hurtig.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen! 🙌

Der gik 7 dage før jeg fik min vare

Der gik 7 dage før jeg fik min vare, og det var umuligt at få kontakt med dem.

21. elokuuta 2026

Hej Niels

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har måtte på din forsendelse. Vi har haft ekstraordinært travlt på lageret med en stor mængde ordrer, hvilket desværre har medført forsinkelser, hvilket vi beklager.
Vi kan desværre ikke se, at du har været i kontakt med Kundeservice, men vi opfordrer altid til - og du er altid velkommen til enten ringe eller sende en mail, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit projekt.

Super service både i Måløv og Rødovre

Super service både i Måløv d.16/8 lige inden lukketid og ved afhentning i Rødovre d.18/8

18. elokuuta 2026

Hej Ida

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service både i Måløv og ved afhentningen i Rødovre.
Vi håber at se dig igen!

Top service i Esbjerg!

Jeg fik den bedste service af Camilla og Malene i flugger Esbjerg! Skulle bruge noget classic som var i Kolding, det fik Camilla fragtet til Ribe, videre til Esbjerg , hvor Malene fik ordnet transport til fanø. Der er hvad jeg kalder den bedste service ❤️🥰. Tusind tak skal i have, nu kan projektet komme videre.🥰

17. elokuuta 2026

Hej Stina😊

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! ❤️

Det glæder os virkelig meget at høre, at Camilla og Malene kunne hjælpe dig hele vejen, så dit projekt kunne komme videre. 🥰
Rosen er videregivet.

Vi er så glade for, at du oplevede den service, vi altid stræber efter at give – også når en vare skal lidt længere omkring, for at nå helt frem. 🚚🎨

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med projektet!

Saanut 1/5 tähteä

Købte træbeskyttelse til eksisterende…

16. elokuuta 2026

Hej Anette

Det er jeg ked af at høre og vi forstår godt, at det er frustrerende, når farven ikke matcher den ønskede farve.

Hvis du ikke allerede har været i kontakt med vores kundeservice, er du meget velkommen til at skrive til kundeservice@flugger.com.
Så vil vi gerne kigge nærmere på sagen og undersøge problemet med farven.

Saanut 4/5 tähteä

Syntes der var lidt lang leveringstid

Syntes der var lidt lang leveringstid, men ellers fungerede det fint.
Farve på maling i virkeligheden afviger lidt fra det viste på hjemmesiden.

11. elokuuta 2026

Hej Malene

Tusind tak for din feedback 😊
Vi er glade for at høre, at det ellers fungerede fint.
Vi beklager, hvis leveringstiden har været lidt længere end forventet.
Det kan hænde at farven i virkeligheden kan afvige en smule fra farverne på skærmen, men dette kan skyldes mange faktorer, som skærmeindstillinger, lysindfald mv.
Du er dog altid meget velkommen til at kontakte os i Kundeservice, hvis du er i tvivl om farve, produkt eller andet.

Saanut 4/5 tähteä

Super service og hurtig levering.

7. elokuuta 2026

Hej Bettina

Mange tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering.
Vi håber at se dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Vi fik fuldstændig fantastisk service…

Vi fik fuldstændig fantastisk service af Gila/Gifly på Frederiksberg! Hun var serviceminded, tålmodig og gav mange gode tips og tricks. Kæmpe tak for at gøre et uoverskueligt projekt meget nemmere at gå til! 😊😊

8. elokuuta 2026

Hej Nea

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig meget at høre, at Gila/Gifly kunne gøre jeres projekt lidt mere overskueligt og hjælpe jer godt på vej.
Vi giver selvfølgelig de mange rosende ord videre.
Kæmpe tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rigtig god fornøjelse med projektet!

Saanut 1/5 tähteä

Jeg havde en dårlig oplevelse i Esbjerg…

Jeg havde en dårlig oplevelse i Esbjerg afdelingen hvor jeg fik oplyst en pris på den maling jeg skulle bruge, da jeg skulle betale var prisen noget højere end først oplyst, den mandlige ekspedient fortrak ikke en mine da jeg noget forbløffet spurgte om prisen nu var korrekt, jeg betalte og gik med følelsen af en dårlig oplevelse, jeg handler fremover ikke i denne butik.

1. elokuuta 2026

Hej Tommy

Det er vi rigtig kede af at høre og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Du må derfor meget gerne kontakte os via mail: kundeservice@flugger.com, så vi kan undersøge situationen nærmere.

Saanut 5/5 tähteä

Alt fungerer som det skal hos Flügger

Alt fungerer som det skal hos Flügger. God service, fantastiske produkter..... til en høj pris som er givet godt ud 👍

Hej Christian

Det glæder os, at du er tilfreds med både servicen og vores produkter.
Vi ved, at kvalitet er en investering og derfor er det ekstra dejligt at høre, at du oplever, at pengene er givet godt ud.

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊

Venlige hilsner
Benita /Flüggers Kundeservice

Fin og hurtig levering.

Fin og hurtig levering.

Hej Henrik

Vi er super glad for at høre fra vores kunder, så tusind tak for dine anmeldelse!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Benita /Flüggers Kundeservice

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet til rimelige priser!

Hej Lars!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du oplever vores produkter som god kvalitet til rimelige priser. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

De venligste hilsner

👍👍👍👍👍

Måske Flüggers produkter er ikke billige, men til gengæld er af høj kvalitet.
Service i butikken er altid imødekommende og behjælpelige.

Hej Tomasz
Tusind tak for de flotte ord.
Det glæder os meget, at du oplever både kvaliteten af vores produkter og den service, du får i butikken, som noget positivt.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen.

med venlige hilsner
Benita/ Flüggers Kundeservice

Super kundeservice

Rigtig god kundeservice.
Mennesker bag telefonen - og ikke en tåbelig chatbot!
Havde et lille problem med et onlinekøb - det blev løst på ingen tid -det havde en "robot" aldrig klaret

5. elokuuta 2026

Hej Nielsen
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den gør os virkelig glade! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skønt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for og at vi hurtigt kunne løse udfordringen med dit onlinekøb.

Vi gør os umage for at være tilgængelige og finde en løsning, når vores kunder har brug for os, så din feedback betyder meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Pligtopfyldse

Flygger er gode til at sørge for forsendelsen kommer frem, tak.

5. elokuuta 2026

Hej Gert,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med, at din forsendelse kom sikkert frem.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du også bliver glad for produkterne.

Tak fordi du valgte Flügger – vi ser frem til at betjene dig igen.

Jeg anbefale Flügger farver på Ørnevej 1 køge

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Flügger Farver på Ørnevej 1 i Køge.

Hver gang jeg har handlet der, er jeg blevet mødt af medarbejdere, som er utroligt dygtige, professionelle og meget venlige. De tager sig god tid til at lytte til mine behov, giver ærlig og kompetent rådgivning og hjælper med at finde de helt rigtige produkter. Man kan tydeligt mærke, at de har stor faglig viden og brænder for at yde en god service.

Det er ikke bare en butik, der sælger maling og tilbehør – det er et sted, hvor man føler sig velkommen, og hvor kundeservice virkelig er i top. Medarbejderne er altid smilende, hjælpsomme og tålmodige, og de gør en ekstra indsats for, at man går derfra tilfreds.

Tak for den fantastiske service og den høje kvalitet. Jeg handler meget gerne hos jer igen og kan varmt anbefale Flügger Farver på Ørnevej 1 i Køge til alle, der ønsker professionel rådgivning, kvalitetsprodukter og en rigtig god kundeoplevelse.

4. elokuuta 2026

Hej Farid

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft så gode oplevelser hos Flügger i Køge.
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den faglige rådgivning, servicen og medarbejdernes engagement – det betyder rigtig meget for os.

Vi sørger for at dele din ros med butikkens medarbejdere, som uden tvivl bliver glade for at høre, at deres indsats bliver værdsat.

Tak! Fordi du handler hos Flügger og fordi du varmt anbefaler os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin