Saanut 4/5 tähteä

Alles ging perfect. Ook wel beter dan verwacht, ik kon niet superveel recensies of keurmerken vinden. Alleen wel me blauw betaald aan de verzendkosten terwijl de doos zeker 10 keer groter was dan de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had nog nooit van de site gehoord en bij rituals zelf was het uitverkocht the legend of the dragon Ik ben heel tevreden het was keurig verpakt de flessen waren allemaal in bubbeltjesplastic ingepa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helaas had ik de verkeerde postcode ingevuld. Na vriendelijk e-mail verkeer werd dit binnen het uur opgelost. Heel netjes en snel. Het enige dat ik wat jammer vind, is dat de minimale bestelwaarde 5... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het kostte enige tijd en moeite, doordat DHL het pakket niet/verkeerd had afgeleverd, maar inmiddels mijn bestelling mogen ontvangen. Heel blij mee! Op de bezorging door DHL na ben ik dus tevreden.

1. Lahjatavaraliike
  2. Kosmetiikkateollisuus
  3. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Flowure biedt u een uniek aanbod producten van exclusieve merken aan, welke uitermate geschikt zijn als cadeau, of om onderdeel uit te maken van een zelf samengesteld cadeaupakket. Het is onze missie om de magie terug te brengen bij het geven van een cadeau. Deze magie is helaas in de afgelopen tijd langzaam verloren gegaan. Het is belangrijk om, in deze steeds hectischer wordende wereld, stil te blijven staan bij de hoogtepunten, prestaties en aanwezigheid van onze geliefden. Een verjaardag, een examenfeest of samen de feestdagen vieren: voorbeelden van momenten waarop we elkaar een blijk van waardering kunnen geven. Bij het geven van een cadeau overhandig je niet alleen iets fysieks, maar geef je ook een moment mee. Een moment van verrassing, verbazing, opwekking, enthousiasme, vreugde. Een moment waar iemand nog vaak aan terug kan denken.

4,5

2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Bestellingen en bezorgkosten.

Jullie zijn natuurlijk op zoek naar 5 sterren reviewers. Ik ga niet meer bij Flowure kopen omdat ze bij bestellingen boven 50 euro nog verzendkosten berekenen.

9. joulukuuta 2024

Dank voor uw review.

Allereerst kunnen wij het erg waarderen wanneer klanten aangeven dat zij hun bestelling goed hebben ontvangen. Of dit via een mail, DM of review gebeurt, maakt ons weinig uit.

Wij kunnen het in een nog grotere mate waarderen wanneer klanten aangeven wat er beter kan. Zodat wij onze diensten continu beter kunnen maken richting de toekomst.

Derhalve waarderen wij ook uw review. Wij zijn altijd op zoek om de beste balans te vinden tussen productprijzen en verzendkosten. Hier wisselen we in, mede afhankelijk van onze inkoopprijzen. Maar helaas kunnen wij niet zoals andere grote webshops standaard gratis verzending aanbieden, aangezien wij hier een te klein bedrijf voor zijn met te hoge en arbeidsintensieve kosten. Daarentegen proberen wij de meest kwalitatieve webshop te zijn, waarbij elk pakket met extra aandacht wordt ingepakt zodat de producten goed en wel bij elke klant aankomen.

Prima service

Goede berichggeving van bestelling en snelle zenfing.

8. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Dank voor uw review. Wat mooi om te lezen dat in de drukke decembermaand uw bestelling u snel heeft bereikt. Hopelijk tot ziens in onze webshop.

Saanut 3/5 tähteä

De flesje netjes ingepakt maar erg klein

De spullen waren netjes en goed verpakt. Van de inhoud had ik mij meer voor gesteld de flesjes waren erg klein

5. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Dank voor uw review. Allereerst is het mooi om terug te lezen dat u de producten goed heeft ontvangen en deze netjes en goed ingepakt vond.

Inzake de inhoud: op product foto's is het soms niet goed zichtbaar hoe groot een product in werkelijkheid is. Dit zijn wij met u eens. Daarom zetten wij bij al onze producten de inhoud (uitgedrukt in ml of gram), zodat klanten gelijk kunnen zien wat zij zullen ontvangen.

Goed assortiment

Het enige bedrijf dat deze verpakkingsvorm van Rituals had. Snel bezorgd. Wel veel verpakkingsmateriaal gebruikt.

29. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u nog bij ons terecht kon voor deze unieke Rituals producten.

Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, gebruiken wij inderdaad veel verpakkingsmateriaal. Wellicht kunt u deze hergebruiken. Dit proberen wijzelf ook veel te doen.

Saanut 5/5 tähteä

Hier zouden grote bedrijven wat van kunnen leren...

Toen ik erachter kwam dat op flowure zooooveel oude en limited edition producten te verkrijgen waren van Rituals was ik laaiend enthousiast. Ik was eerst sceptisch en dacht hmm ik ken het bedrijf nog niet, is het wel echt? Na wat onderzoek en het lezen van de reviews kreeg ik er een goed gevoel bij en heb ik maarliefst 9(!!) Limited edition Rituals producten weten te scoren waar ik al mega lang naar opzoek was. Om 15:00 besteld, om 17:00 al verzonden, echt top! En alles was zo goed beschermd!!! Elk product was met bubbelplastic omwikkeld en vervolgens was de doos zelf nog compleet gevuld met opvulmateriaal zodat de producten niet konden schuiven. Dus alles is in goede staat aangekomen, TOP! Zo wil je het zien! Om maar te vergelijken: ik heb met Black friday ook bij zalando Rituals besteld, waarvan onder andere een roomspray. Alle producten zaten in een plastic zakje (geen bubbelfolie) en alle producten zaten zo los in de doos dat alles alle kanten op ging. De roomspray die ik daar had besteld was open gegaan en compleet leeggelopen door de hele doos heen, zo zonde wat gewoon makkelijk voorkomen had kunnen worden met goede bescherming! Zalando kan nog iets leren van Flowure, want ZO hoor je producten in te pakken!

Ik ben super blij met mijn producten, jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

3. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Flowure

Hartelijk dank voor deze heel mooie review!

Hier doen we het voor,

Het is een goed bedrijf

Het is een goed bedrijf. De levering duurt 6 dagen. Dat komt door DHL die per definitie nooit hun afspraken nakomen. Expres laten brengen naar een DHL dropping point, want aan huis afleveren is er nooit bij. Flowure verpakt het bestelde heel degelijk en extra goed, want het pakketje kwam gedeukt en gescheurd aan. Ze hebben dus ervaring. Misschien tijd voor een andere expediteur, dan zou het vijf sterren zijn. Maar, verder niets te klagen. Goed assortiment. Eerlijke informatie. Prima site. Ze reageren direct bij een vraag oif klacht.

30. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Het bestelde product ( flesje parfum) niet in goede orde ontvangen

Het bestelde product ( flesje parfum van rituals 60 ml voor € 99) heb ik beschadigd ontvangen, het seal stickterje was al gescheurd, het dopje zat los en er lekte parfum. Ik heb een foto en een mail gestuurd naar team flowure. Mijn klachten worden niet serieus genomen, ik word zelfs beschuldigd van ‘ frauderen ‘ echt ongelofelijk. Ze zijn niet bereid te komen tot een oplossing, dit soort bedrijfjes maken misbruik van het feit dat je ze direct betaald en zij de positie zijn om te bepalen of ze je geld terugstorten! Ze tasten het vertrouwen van consumenten aan omdat ze je niet serieus nemen.
Ik ben bezig met een klacht en wil toekomstige klanten waarschuwen.

4. lokakuuta 2024

Beste Rachael,

Deze review hadden wij al verwacht.

U heeft naar aanleiding van uw aankoop op 3 oktober jl. contact met ons opgenomen en uw verhaal verteld. Om een goed beeld van de situatie te krijgen, hebben wij u additionele vragen gesteld. Hierop heeft u netjes beantwoord, echter hadden wij nog resterende (vervolg)vragen.

Dit maakt dat wij additionele vragen hebben gesteld. Hierop kregen wij antwoorden die inconsistent zijn met uw initieel geschetste situatie. Dit maakt dat wij nogmaals vragen hebben gesteld om te achterhalen wat nu precies het juiste verhaal was. Echter kregen wij hierop antwoorden die niet in lijn waren met uw eerste en tweede geschetste situatie.

Zo zat er de ene keer wel beschermfolie op het geleverde product, en de andere keer weer niet. En was in uw ene verhaal het complete doosje los, was in uw andere verhaal er slechts 1 seal aangebroken en in een nog andere mail stelt u vervolgens weer dat beide (2) seals zijn aangebroken.

Dit maakt dat wij u geen goed beeld kunnen schetsen van de situatie.

Terugkomend op uw Trustpilot-review: wij hebben uw klachten altijd serieus genomen en hebben uw nimmer beschuldigd van 'frauderen'. Dit citaat is door uw verzonnen en pertinent onjuist. Daarnaast zijn wij zeker bereid om tot een oplossing te komen. Uw geschetste situatie dat wij hiertoe niet bereid zijn, is pertinent incorrect.

Dit maakt dat wij 1) geen goed objectief beeld kunnen schetsen en vaststellen van de situatie; 2) door uw inconsistente verhalen niet meer weten welk verhaal wij van u nu moeten geloven en moeten gebruiken als basis van een compensatiebesluit; en 3) ons distantiëren van personen die opzettelijk onwaarheden verspreiden en ons met laster in een kwaad daglicht proberen te stellen.

Wij hebben veel tijd gestoken in het e-mail verkeer om een goed beeld te kunnen schetsen van de situatie en u altijd met respect behandeld. Dit verwachten wij ook van klanten terug. Het is jammer om te zien dat u ons nu zwart maakt en liegt.

Goede ervaring

De producten waren heel goed verpakt, en ik ben heel blij dat ik ze gevonden heb. De Rituals of holi is nergens meer te krijgen, en onze kleindochter is er zo gek op. Het is alleen wel heel duur

11. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Had wel het idee dat de tubes niet echt vol waren

28. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Dank voor uw review. Het is goed dat u uw ervaring deelt met anderen. Mooi dat u de levering snel vond.

Inzake uw idee dat de tubes niet vol waren: u heeft een aantal Rituals Namasté 10 ml mini tubetjes gekocht. Deze tubes bevatten 10 ml maar doordat Rituals deze tubes iets groter heeft gemaakt in omvang, klopt het inderdaad dat u het idee kunt krijgen dat deze niet helemaal vol zitten. Echter zit er in elke tube gewoon 10 ml.

Al onze producten zijn nieuw en ongeopend.

Mvg,

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering. Goede informatieverstrekking. Klantgericht.

20. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Hartelijk dank voor uw review. Mooi om te lezen dat u tevreden bent: hier doen we het voor!

Met uw review bent u in de prijzen gevallen in de maand augustus. Wij zullen u een mailtje sturen met meer informatie over uw gewonnen prijs.

Super!

Vandaag besteld, morgen in huis. Spullen super goed verpakt. Hele goede eerste ervaring bij het bestellen bij Flowure.

19. heinäkuuta 2024

Best een lange levertijd

Nog niks ontvangen, dus ik heb nog geen idee hoe het werkt en of het werkt

16. kesäkuuta 2024

Hi Helma,

U heeft op vrijdagavond 14 juni een bestelling bij ons gedaan. Deze hebben wij op zondagmiddag 16 juni voor u ingepakt en de volgende ochtend, maandag 17 juni, afgegeven bij DHL.

Volgens de Track & Trace code is uw pakket vervolgens op dinsdagmiddag 18 juni om 12:59 bezorgd.

Wij streven naar een levertijd tussen de 1-3 werkdagen. Uw bestelling is in minder dan 2 werkdagen bezorgd.

Wat bedoelt u nu precies met "Nog niks ontvangen, dus ik heb nog geen idee hoe het werkt en of het werkt"?

Mvg,

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos

28. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Flowure

Deze review hadden wij al verwacht.

U heeft op 28 april een bestelling bij ons gedaan en gekozen voor aflevering bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. Vervolgens krijgen wij een mail van u op 29 april dat u het pakket ‘absoluut niet gaat ophalen’. En dat het de schuld van DHL is dat ze het pakket niet bij u hebben bezorgd, terwijl u zelf aflevering bij een DHL ServicePoint heeft geselecteerd.

Vervolgens geeft u in ons mailcontact aan: “Als een bezorger te lui is om aan te gaan bellen prima dan hoef ik de rotzooi niet meer”. Dit terwijl u notabene zelf voor levering naar een DHL ServicePoint bij u in de buurt heeft geselecteerd.

Vervolgens bent u ook nog richting ons onrespectvol in het mailcontact. Zo schrijft u 'Stik erin' en 'Negatieve reclame zal jullie nu gaan achtervolgen'. Deze dreigementen vinden wij erg jammer. Wij hebben het beste met iedereen voor. Wij hebben geprobeerd een oplossing te vinden, maar helaas was dit door uw kortzichtigheid en agressiviteit niet mogelijk.

Als compensatie hebben wij de orderwaarde van al uw producten ook nog eens retour betaald. Wij snappen derhalve deze review dan ook niet en vinden het jammer om nu een 1-ster review te moeten ontvangen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin