Alles ging perfect. Ook wel beter dan verwacht, ik kon niet superveel recensies of keurmerken vinden. Alleen wel me blauw betaald aan de verzendkosten terwijl de doos zeker 10 keer groter was dan de b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had nog nooit van de site gehoord en bij rituals zelf was het uitverkocht the legend of the dragon Ik ben heel tevreden het was keurig verpakt de flessen waren allemaal in bubbeltjesplastic ingepa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helaas had ik de verkeerde postcode ingevuld. Na vriendelijk e-mail verkeer werd dit binnen het uur opgelost. Heel netjes en snel. Het enige dat ik wat jammer vind, is dat de minimale bestelwaarde 5... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het kostte enige tijd en moeite, doordat DHL het pakket niet/verkeerd had afgeleverd, maar inmiddels mijn bestelling mogen ontvangen. Heel blij mee! Op de bezorging door DHL na ben ik dus tevreden.
Flowure biedt u een uniek aanbod producten van exclusieve merken aan, welke uitermate geschikt zijn als cadeau, of om onderdeel uit te maken van een zelf samengesteld cadeaupakket. Het is onze missie om de magie terug te brengen bij het geven van een cadeau. Deze magie is helaas in de afgelopen tijd langzaam verloren gegaan. Het is belangrijk om, in deze steeds hectischer wordende wereld, stil te blijven staan bij de hoogtepunten, prestaties en aanwezigheid van onze geliefden. Een verjaardag, een examenfeest of samen de feestdagen vieren: voorbeelden van momenten waarop we elkaar een blijk van waardering kunnen geven. Bij het geven van een cadeau overhandig je niet alleen iets fysieks, maar geef je ook een moment mee. Een moment van verrassing, verbazing, opwekking, enthousiasme, vreugde. Een moment waar iemand nog vaak aan terug kan denken.
Hollanti
jestem miłośniczka Ritualsa a tu mam dostęp do produktów których nie ma już w sprzedaży
Ik heb onlangs bij Flowure besteld en ben heel tevreden. De levering was snel en alles zag er goed uit. Fijne service, ik bestel hier zeker nog een keer!

Vastaus yritykseltä Flowure
Alle producten zijn prima ,
Alleen van de bold skin set , wat ook een cadeau was, is de verpakking stuk.
Verder heel tevreden.
Leuke persoonlijke benadering. Geeft blijk van waardering voor de klant. Helemaal top!
Ik kreeg het juiste product binnen een paar dagen.
Uitstekend verpakt.
De items waren nergens anders te verkrijgen. De producten waren gemakkelijk te bestellen en zelfs in de aanbieding! Super snelle levering, helemaal top!
Snel besteld, snel geleverd. En een handgeschreven persoonlijk briefje erbij. Heel leuk.
Product zoals omschreven, leuke extra proefmonstertje erbij, snelle levering. Gewoon super goed!
Op de bezorging door DHL na ben ik dus tevreden.
De bestelling was erg snel binnen.
Met een zeer vriendelijk briefje.

Vastaus yritykseltä Flowure
Dure verzending. Produkt voldoet niet. Lijkt oud en de geur is niet lekker!
9 februari besteld en op 11 februari pakket in ontvangst genomen. Keurig handgeschreven briefje erbij. Top service!
Beste lezer,
Goed verpakt...had wat minder gekend😉.
Prima op tijd en goede produkten.👍👍
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.