Flightbuddy Arvostelua 232

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

5 stjärnor. Vänliga och tillmötesgående. Trevligt bemötande, fick konfirmationsmail genomgående om hur processen pågick, vad som behövdes kompleteras. Alltid snabba svar tillbaks. Trots flygbolagets u... Näytä lisää

Vi bad FlightBuddy om hjælp til at inddrive kompensation som følge af aflyst flyafgang. Det viste sig at være en god beslutning - Primera Air strittede voldsomt imod, men med en ihærdig og langstrak... Näytä lisää

Fantastisk! Jeg henvendte meg først gjeldende flyselskap British airways, som ga en tilbakemelding om at grunnen til forsinkelsen gjorde at jeg ikke kunne få noe. Prøvde så firma "Flyforsinkelse", som... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hvorfor skal du vælge Flightbuddy? Vi er det billigste alternativ til at håndtere klagesager selv. Derudover vil vi også meget gerne hjælpe med at få refunderet eventuelle udgifter i forbindelse med din forsinkelse (mad, transport, hotel etc). Der er ingen sager der er for små, store eller mærkelige for os. Vi lytter altid til dig, og giver altid en ærlig vurdering i forbindelse med mulighederne for din sag. Undgå bøvlet og lad os klare din sag. Enten får du penge - ellers er det gratis.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Superfin service

Vi har haft en god oplevelse ved at bruge Flightbuddy. Altid promte svar på forespørgsler. Det tog lidt tid, før vi fik tildelt vores kompensation, men da den var blevet tildelt os, gik der kun en uge, til den blev udbetalt. Bruger gerne Flightbuddy igen, hvis det bliver aktuelt. Tak for hjælpen😉

5. maaliskuuta 2018

Refusion af forsinket fly

Vores fly var forsinket ca 6 timer og Flightbuddy har fået vores refusion hjem fra flyselskabet. Dog tog det ca 6 mdr. men pengene kom så vi er glade.

2. maaliskuuta 2018
Flightbuddy-logo

Vastaus yritykseltä Flightbuddy

Hej Lone

Mange tak for den fine anmeldelse :)

Jeg beklager at det skulle tage så lang tid. Det er svært at skynde processen når flyselskaber og instanser ikke arbejder i samme tempo som os. Jeg kan garantere dig for at den lange sagsbehandlingstid ikke skyldes vores processer, men derimod at flyselskaber trækker tiden ud, og undlader både at svare og udbetale. Vi gør alt hvad der står i vores kraft for at behandlingstiden skal være så kort som overhovedet muligt. Det skylder vi alle vores klienter, da de som regel allerede har ventet lang tid nok i en lufthavn, flyver eller slet ikke er kommet afsted. Jeg håber på din forståelse i denne sammenhæng, og jeg håber naturligvis ikke du kommer til at opleve en forsinkelse igen. Såfremt det skulle ske igen, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe - og vi vil igen forsøge at gøre det så hurtigt som muligt, så du kan få den berettigede kompensation.

Du ønskes en rigtig god weekend herfra :)

Mvh. Ebbe / Flightbuddy.dk :)

Fin service

Fin service. Lang sagsbehandlingstid. Dette skyldtes dog primært flyselskabet. Blev løbende underrettet.

God service

Takk for meget god hjelp og informasjon underveis som sikret oss den kompensasjon vi hadde krav på. Anbefaler dere videre og benytter selvsagt dere også neste gang dersom vi skulle bli utsatt for nok en forsinkelse. Kun 20 % inkl moms av kompensasjon er også rimelig ift konkurrentene og gjorde at valget falt på dere.

27. helmikuuta 2018

Tak til Flightbuddy for at køre min sag…

Tak til Flightbuddy for at køre min sag i mål - afsluttende med udbetaling af erstatning. Primera Air gjorde alt for at undgå det men Flightbuddy blev ved med at forfølge sagen igennem 7 måneder.
I stedet for selv at skulle bruge masser af tid på det, var det super godt at overlade det til Flightbuddy. De sendte løbende mail med opdatering så man var klar over hvad der skete og hvordan processen var.
Jeg vil klart anbefale at bruge Flightbuddy

Jeg fik min kompensation

Jeg fik min kompensation. Det tog tid, men der var hele tiden mail om sagsopfølgning. Jeg havde næppe selv forfulgt sagen så langt.

Hurtig hjælp !

Flightbuddy har fået min kompensation for et aflyst fly igennem på under en måned. Flot. Det lød næsten for godt til at være sandt, men I har ydet en professional indsats ! Og jeres honorar er ærligt fortjent. Tak for hjælpen !
Hilsen, Peter, Sorø.

26. helmikuuta 2018

Efter en ferie på Mallorca blev vi 5-6…

Efter en ferie på Mallorca blev vi 5-6 timer forsinkede på hjemturen. Primera Air påstod der var strejke, men et andet af deres fly kunne godt lette fra Palma til samme luffthavn som vi skulle til ! Vi troede egentlig ikke på, at vi ville opnå noget ved at anmelde sagen. Men med god hjælp fra Flightbuddy fik vi vores kompensation på ialt 1600 euro ca 7 mdr efter vi kontaktede dem. Der kom løbende information om sagens udvikling, så vi kunne følge sagen. En uge efter de meddelte os at der ville blive indledt en straffesag mod flyselskabet, fik vi udbetalt vores kompensation. Super arbejde af Flightbuddy, som kun tager 20 % i sagsomkostninger 😊 Andre tager op mod 25 % plus moms endda! Vi anbefaler klart Flightbuddy til andre som er uheldige med lange flyforsinkelser.

26. helmikuuta 2018

Veldig fornøyd med servicen.

Oversiktlig og effektiv kommunikasjon. Raske tilbakemeldinger og fortløpende oppdateringer. Er veldig fornøyd med servicen🙌

20. helmikuuta 2018