Takk for meget god hjelp og informasjon underveis som sikret oss den kompensasjon vi hadde krav på. Anbefaler dere videre og benytter selvsagt dere også neste gang dersom vi skulle bli utsatt for nok... Näytä lisää

5 stjärnor. Vänliga och tillmötesgående. Trevligt bemötande, fick konfirmationsmail genomgående om hur processen pågick, vad som behövdes kompleteras. Alltid snabba svar tillbaks. Trots flygbolagets u... Näytä lisää

Vi bad FlightBuddy om hjælp til at inddrive kompensation som følge af aflyst flyafgang. Det viste sig at være en god beslutning - Primera Air strittede voldsomt imod, men med en ihærdig og langstrak... Näytä lisää

Fantastisk! Jeg henvendte meg først gjeldende flyselskap British airways, som ga en tilbakemelding om at grunnen til forsinkelsen gjorde at jeg ikke kunne få noe. Prøvde så firma "Flyforsinkelse", som... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hvorfor skal du vælge Flightbuddy? Vi er det billigste alternativ til at håndtere klagesager selv. Derudover vil vi også meget gerne hjælpe med at få refunderet eventuelle udgifter i forbindelse med din forsinkelse (mad, transport, hotel etc). Der er ingen sager der er for små, store eller mærkelige for os. Vi lytter altid til dig, og giver altid en ærlig vurdering i forbindelse med mulighederne for din sag. Undgå bøvlet og lad os klare din sag. Enten får du penge - ellers er det gratis.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Det tog kun et par uger

Det tog kun et par uger, så måtte SAS af med det krævede beløb. Hurtig og overskuelig sagsbehandling. Fin orientering før, under og efter fra Flightbuddys side.

14. toukokuuta 2018

Jeg er meget fornøyd med servicen jeg…

Jeg er meget fornøyd med servicen jeg fikk, og vil anbefale Flightbuddy til alle som trenger hjelp med erstatning i forbindelse med flyreiser.
Jeg fikk god informasjon underveis i prosessen, og raskt oppgjør.

12. toukokuuta 2018

Tak til Flight Buddy

Vi var en gruppe på 5 der blev forsinket 16 timer fra Lima til København og Flight Buddy hjalp os med at få den kompensation vi havde krav på. De arbejdede vedholdende og stædigt - og var meget informative gennem hele forløbet, der strakte sig over mere end et halvt år. Tak til Flight Buddy.

10. toukokuuta 2018

Perfekt forløb med flight buddy

Perfekt forløb med flight buddy i forbindelse med forsinkelse af fly. Der har været rigtig god kommunikation og jeg er blevet opdateret løbende gennem det langtrukne forløb.
Fik den kompensation jeg var berettiget til. Havde aldrig magtet at køre sådan en sag selv.

25. huhtikuuta 2018

Hjælp af Flightbuddy.dk

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse med Flightbuddy.dk. Madarbejdere er pligtopfyldte og gør deres arbejde så godt, så det ses på resultaten. Flightbuddy.dk har hele tiden informeret mig i sagenforløbet. Min sag var begyndt i midten af Januar måned og jeg fik kompensationen i midten af April.
Held og lykke for alle.

Best regards, Katja