Fletcher Hotels Arvostelua 85

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Saanut 2/5 tähteä

Goed: prijs/kwaliteit, ontbijt. Kan beter: fietsonderhoud, wij hadden e-bikes van het hotel gehuurd. Dit is geen een aanrader: de accu's waren niet helemaal vol, de banden zacht, het stuur kon niet... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Fletcher hotel Hollum: verouderde kamers maar schoon en goede bedden! Ontbijt en diner uitstekend! Daar we met vertrek met de eerste boot terug gingen, zou ons onbijtpakket klaar staan om mee te neme... Näytä lisää

1. Hotelli

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Profiteer van de laagste prijs bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Gelegen midden in de Veluwse bossen en vlakbij de Hanzestad Zwolle.

1,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

2 daags arrangement geboekt via events

2 daags arrangement geboekt via events. Heb ik helaas moeten annuleren. Prima dat ze niet 100% terugbetalen, maar bij hun eigen algemene voorwaarden staat: Tot 48 uur annulering voor evenement betaalt u 60%. Op geen enkele manier bereikbaar, reageren niet etc. Annuleringsverzekering dekt dit niet ivm oorlog

6. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kruidvat voucher biedt zeer beperkte mogelijkheden

Reserveren met Kruidvat voucher is zeer beperkt! Dit is niet alleen frustrerend, maar ook misleidend richting klanten. Een actie aanbieden en vervolgens de daadwerkelijke beschikbaarheid blokkeren, terwijl er aantoonbaar kamers vrij zijn, is niet acceptabel. Wees alert met deze actie!

17. maaliskuuta 2026

Zeeer ontevreden

Over het algemeen was ik tevreden over fletcher. Momenteel niet meer, mijn vriendin moest met spoed weg en financieel kon ik niet op tijd komen om haar pinpas te brengen voor uitchecken. Zij wilde gaan en werd eerst uitgekafferd en beledigd door het personaal daar. Toen werd zij geboden te wachten tot ik kon betalen. Terwijl zij al meerdere keren had aangegeven weg te moeten. ( de reden hield zij prive, daar had zij recht op, dat was om naar ziekenhuis afspraak te moeten vanwege zij zwanger is).

Uiteindelijk ging zij naar de balie en vertelde dat zij naar zieienhuis moest en echt moest gaan. Ipv van dat ze haar lieten gaan werd ze gevraagd te wachten, om er een collega bij te roepen om haar verder te beledigen, mijn vriendin werd behandeld als een klein kind, zwanger en ziek en al. Zij wisten wel dat zij ziek was. Ze bleven vragen of ze wat kon achterlaten bij hotel zoals id. Dit kon niet want die had zij nodig in ziekenhuis, ook die nee werd genegeerd en ze bleven haar onder druk zetten!

Toen ze eindelijk mocht gaan was zij ziek, kon amper staan en bezweet. Ze had ook al dagen pijn in de buik en vreesde voor een miskraam, daarom de ziekenhuis afspraak, uiteindelijk bleek dat zij veel te lang had gestaan, te laat was op de afspraak en wij zijn diezelfde dag ons kind verloren. Ik heb hierover een mail gestuurd naar ze, heel netjes en dat in vervolg ze best meer begrip kunnen tonen, want je weet niet altijd wat er omgaat of is met iemand. De mail is totaal genegeerd, vreselijk asociaal. Kom daar nooit meer! Onbeschofte service! Niet eens een sorry of begrip voor de situatie voorhand maar op zijn minst had ik na de miskraam en mail naar hun verwacht een erkenning van spijt te ontvangen

9. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Service

Goed: prijs/kwaliteit, ontbijt.
Kan beter: fietsonderhoud, wij hadden e-bikes van het hotel gehuurd. Dit is geen een aanrader: de accu's waren niet helemaal vol, de banden zacht, het stuur kon niet versteld worden zonder sleutel. Er was ook geen service voor; de fietsen moest je zelf achter uit een vol hok halen.
Kan véél beter: de service van de algemene Fletcher receptie. Zeer onvriendelijke medewerker (ik had per ongeluk dubbel geboekt en belde direkt het hotel om te wijzigen maar zij waren niet bereikbaar. Volgens de receptiemedewerker kon ik niet meer annuleren (terwijl dat wel in de bevestigingsmail stond). Ik moest bewijzen dat ik het hotel gemaild en gebeld had om de wijziging door te geven. Dat kon ik. Maar van enige vriendelijkheid of coulance was geen sprake.

27. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Fletcher claimt kosten voor een "no…

Fletcher claimt kosten voor een "no show". Recent kregen wij een factuur voor een "no show" van Fletcher Zutphen. Totaal verrast heb ik navraag gedaan en gevraagd of ik ern beevestiging van de boeking kan ontvangen met specificatie van kosten. Tot op heden niets aan bewijs ontvangen wel een factuur van de debiteurenafdeling met dreigement van incasso en extra kosten. Dit kan toch niet?
T enige wat ik vraag is een bewijs bevestiging want het zou zomaar kunnen dat er lang geleden een boeking gedaan (van die bonnen zonder beschikbaarheid hotel) zonder ontvangst van bevestiging per mail. Echter deze service kan niet worden gegeven. Dergelijk onrecht zal ik desnoods voorleggen aan de ceo Rob Hermans.

1. maaliskuuta 2026

Annuleren wegens overlijden

Ik had een weekend geboekt op 27 februari,dat kon tot zaterdag geannuleerd worden. Echter op maandag overlijd oma en hoofdkantoor gebeld om te kunnen annuleren. Hier geen enkele empathie en omdat ik een dag te laat ben om te annuleren om een droevige reden moest ik het totale bedrag gaan betalen. Niet echt service vind ik

23. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

2x een hightea gehad bij fletcher in…

2x een hightea gehad bij fletcher in Weert, 1x in Kerkrade.
Onvriendelijke, kortaf bediening, veel te weinig keuze in thee, niemand te zien om nieuw heet water te vragen, hapjes waren niet slecht maar lekker zeker ook niet. Nooit meer bij fletcher waar dan ook.....

12. helmikuuta 2026

Rot bedrijf

Rot bedrijf. Een bon gekocht via hotelmoment. Door een fout in het systeem van fletcher een verkeerde boeking gekregen. Vervolgens mailcontact gehad waar totaal niet gekeken werd naar de situatie en ik niet verder geholpen werd. Nu geen hotel, geld voor de bon kwijt en aanvullende hotelkosten ook kwijt.

12. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Veel achterstallig onderhoud en TV deed het niet.

Veel achterstallig onderhoud. Muurverf komt er af, douchekop vliegt bij gebruik van de muur af, TL licht in de badkamer zonder enige sfeer. Als toppunt deed de TV het niet terwijl we eindelijk een weekendje weg waren en ongestoord een avondje TV op de bank gepland hadden. Hoofdkantoor van Fletcher Hotels bood upgrade aan bij de volgende boeking maar die gold niet voor het kamertype dat wij altijd hebben. En dat noemde ze zelf een passende tegemoetkoming. Veel en veel te duur voor de matige kwaliteit. 1/3 van de prijs was passender geweest.

30. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Onvergetelijk slechte 1e ervaring bij…

Onvergetelijk slechte 1e ervaring bij Strandhotel Haamstede. Op het kussen zaten opgedroogde bloedvlekken, erg smerig. De kit in de badkamer zag zwart van de schimmelplekken. Erg ongezond. De sauna's waren koud, zo'n 60 graden. Het 3 gangen diner was karig, na afloop veel trek. Vlees was doorbakken en gortdroog. De fanta kwam (eindelijk) nadat de maaltijd bijna op was. De nacht was een hel, amper geslapen door de lege maag en er was nergens wat te koop om de honger te stillen. Als kers op de taart: zijn we zeer onbeschoft te woord gestaan door de buitengewoon onbeschofte receptioniste. Uitzonderlijk slecht voor een 4-sterren hotel. De 1e en laatste keer Fletcher.

27. tammikuuta 2026

Pure oplichting

Wij kwamen in het verleden graag bij Fletcher Hotel-Restaurant Oisterwijk-Tilburg, maar na onze recente ervaring is het vertrouwen volledig weg. Dit hotel bedrijft pure misleiding en schuift rechtsgeldige contracten zonder pardon aan de kant zodra ze meer geld kunnen verdienen.

Maanden geleden boekten wij een kamer voor juni 2026 tegen een bevestigd tarief van €59,10. Nu het hotel zich realiseert dat er dat weekend een festival (Intents) in de regio is, proberen ze met man en macht onder de boeking uit te komen. Eerst kregen we een mail dat we "vrijwillig" naar €219 per nacht moesten gaan wegens een zogenaamde "technische fout". Toen we aantoonden dat dit juridisch ongegrond was en zij in hun eigen mails toegaven dat de verhoging puur commercieel was wegens het festival, werd de toon grimmiger.
Op dit moment staan de kamers voor diezelfde datum online voor maar liefst €800 voor twee nachten, waarbij je ook nog eens verplicht bent om minimaal twee nachten te boeken. Om die woekerprijzen te kunnen vangen, hebben ze nu zonder akkoord van onze zijde de boeking geannuleerd.

Het beroep op een 'prijsfout' is lachwekkend; het is simpelweg puur opportunisme. Ze hebben verzuimd hun prijssysteem op tijd aan te passen aan de lokale evenementenkalender en proberen hun eigen nalatigheid nu op de consument te verhalen door middel van intimidatie en contractbreuk.

Wij hebben inmiddels een formele klacht ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en juridische stappen ondernomen. Ben je van plan hier te boeken? Wees gewaarschuwd: een bevestigde reservering bij dit Fletcher-hotel is blijkbaar niets meer dan een voorlopig voorstel dat zij eenzijdig opzeggen zodra ze een rijkere gast kunnen vinden.

Schandalige gang van zaken. Eens een fijne plek, nu een plek waar gastvrijheid heeft plaatsgemaakt voor pure hebzucht.

27. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Flinke kater na aanschaf van een voucher van Fletcher Hotels.

We hebben ons na een bezoek aan een Fletcher hotel een voucher 'aan laten smeren' voor een volgend bezoek met korting aan een Fletcher Hotel. Aangezien we geen verplichtingen meer hebben en regelmatig even ergens heen gaan leek het een goed idee.
Steeds als we even weg wilden (altijd buiten vakantie periodes) bleken er geen kamers beschikbaar bij betreffend hotel. Er waren daar dan -vreemd genoeg- via een reguliere boeking wel kamers te boeken, maar helaas niet via de voucher. Heel irritant!! Wat moet je dan met zo'n ding
Toen we weer een keer door Fletcher gebeld werden of we zo'n voucher wilden kopen hebben we onze irritatie daarover kenbaar gemaakt en vriendelijk gezegd dat die vouchers toch meer weghebben van een verdienmodel van Fletcher.
Het boeken via een voucher is, naar onze ervaringen, ronduit moeilijk.
Vorige week (al was het weer niet geweldig) toch nog eens geprobeerd iets met voucher te boeken en het lukte warempel bij Fletcher op Ameland (wel met bijbetaling!), direct ook maar het warme eten bijgeboekt. Ook nog een nachtje regulier bijgeboekt want een enkel nachtje is wel weinig voor een eilandbezoek.
Helaas stond op de dag van vertrek de auto in 15cm sneeuw vast, waren de wegen onbegaanbaar (code oranje voor het hele land) en de treinen reden ook al niet. Ook de komende dagen is er nu extreem slecht weer voorspeld met veel sneeuw en windkracht 8.
Gebeld of er iets te verplaatsen valt. Uren gebeld met Fletcher Amelander Kaap en het landelijke kantoor.
Conclusie;
Het geld van de voucher vervalt aan Fletcher, het geld van de bijbetaling voor het hotel en de gereserveerde maaltijden vervalt ook aan Fletcher en ook de reservering voor de extra hotelovernachting vervalt aan Fletcher.
Hoofdkantoor en locatie Ameland geven beide aan dat de ander over de mogelijkheid van doorschuiven van de betaalde maaltijden gaat. De betaalde maaltijden kunnen niet doorgeschoven worden naar een andere boeking, staat in Fletchers kleine lettertjes.
Fletcher trekt eerst alle registers open om je vouchers aan smeren en daarna om je ze niet te laten verzilveren. Dat schijnt een lucratief verdienmodel te zijn.

7. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bizar slechte service na onterechte creditcard afschrijvingen bij Fletcher Amsterdam

Bij de receptie van het fletcher hotel in Amsterdam met creditcard afgerekend en een dag later werden er nog 2 onterechte creditcard afschrijvingen gedaan. In eerste instantie werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en na tussenkomst van booking.com gaf men bij de receptie aan er naar te zullen kijken. Daar kwam weinig van terecht en ook de klachtenafdeling van Fletcher gaf niet thuis. Alles bij elkaar heeft het een half jaar geduurd voordat ik beide onterechte afschrijvingen teruggestort heb gekregen, let wel van abnamro creditcard en niet van Fletcher! De klachtenafdeling van Fletcher heeft nooit de moeite genomen om mijn klacht in behandeling te nemen ook niet na een herhaald verzoek daartoe. Bijzonder slechte ervaring dus met zowel de receptie als de klachtenafdeling!

24. elokuuta 2025

Kan beter

Fletcher Paterswolde: met name de (bad)kamers moeten echt beter/ grondiger worden schoongemaakt.
De zg comfortkamers hebben onhygiënische badkamers die hoognodig aan vernieuwing toe zijn.
Kluisje werkte niet ! Geeft de indruk dat er na vertrek gasten niet wordt gecheckt.
Personeel was vriendelijk maar bovengenoemde zaken kunnen echt niet voor een hotel dat z'n prijzen niet aanpast aan de sterk verouderde badkamers.

1. tammikuuta 2026

Junior suite een lachertje

We zitten 2 nachten in hotel Teugel Uden-Veghel in een Junior suite. We hebben €50,- extra betaald per nacht voor een bubbelbad dacht ik. Echter bubbelbad werkt niet en is alleen te gebruiken als bad. We hebben het bad niet eens gebruikt, want we vinden het onhygiënisch gezien het nooit wordt schoon gemaakt.
We hebben dus €100,- extra betaald voor lucht. Op de website staat wel een foto van een bubbelbad, maar kan niet als een bubbelbad worden gebruikt. Dit is erg misleidend. Dus niet upgraden naar een Junior suite, want het is eerder een downgrade waar je extra voor betaald…

29. joulukuuta 2025

Fletcher hotel Hollum

Daar we met vertrek met de eerste boot terug gingen, zou ons onbijtpakket klaar staan om mee te nemen. Dat was werkelijk een aanfluiting: voor 2 pers. 1 flesje water, 1 flesje ranja, 1 kleffe boterham met kaas en een bakje appelmoes!!! Jammer, ik had er in moeten kijken voor vertrek!!

15. marraskuuta 2025

Slechtste high tea ooit

Mijn partner en ik zijn gister bij fletcher hotel Amsterdam geweest voor een high tea, deze hadden wij geboekt aan de hand van een wonderbox high tea deluxe t.w.v. 50,-
Ik koos speciaal voor jullie hotel omdat het goed aangeschreven staat en 4 sterren achter de naam heeft,
maar wat een afgang was deze high tea zeg, het is dat wij onze voucher bij binnenkomst al ingeleverd hadden en deze al was ingevoerd maar anders was ik na het soepje al weggegaan.
Bij een high tea deluxe verwacht je toch wel meer dan een soepje met knetterhard worstenbroodje, een mini broodje garnalen wat waterig was en net zoals de wrap kip zo geschept is uit een johma salade, of zelfs nog mindere kwaliteit dan Johma, daarnaast een klein bolletje bitterbal en wat zoetigheid, de eclairs en mini berlinerbol waren nog bijna bevroren en ijskoud van binnen en de scone was eerder een stone, net zoals het worstenbroodje ook hartstikke hard.
Schaamteloos om voor dit bedrag zo'n slechte high tea voor te durven schotelen en dan ook nog een "deluxe"

7. joulukuuta 2025

Fletcher Hotel Waalwijk

Fletcher Hotel Waalwijk, verschrikkelijk hotel! Ga daar niet naar toe. Hele slechte bedden, je ligt in een enorme kuil. De hele avond en vroeg in de ochtend worden er deuren dicht geknalt door buitenlanders die daar wonen. Niet normaal, echt nog nooit meegemaakt! Er wordt volop gerookt door hun, de hele gang stinkt.

24. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin