Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gisteravond probeerde ik zelf de batterij van mijn iPhone te vervangen, maar dat ging niet zoals gepland. Uiteindelijk ben ik gestopt en ben ik vanmorgen direct naar de Fixers op IJburg gegaan. Daar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Näytä lisää
Laadpoort van mijn Iphone functioneerde niet naar behoren. Vriendelijk geholpen door Kadir bij Fixers, Breda. Bleek dat de laadpoort vuil was (draag de telefoon altijd in m’n broekzak) en daardoor sle... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.
Industrieweg 126, 3044AT, Rotterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Zeer goed geholpen. De diagnose was snel gemaakt. Via de link die ze sturen kan je zien wat de status is van reparatie. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De medewerkers helpen goed.

Vastaus yritykseltä Corefix
vanochtend Fixers in Breda bezocht.
Ik had wat problemen met mijn iphone, die ik niet opgelost kreeg.
Geholpen door een aardige man. Hij had het probleem zo opgelost. En wilde niets in rekening brengen.
Super klantvriendelijk

Vastaus yritykseltä Corefix
Ik heb de beeldscherm van mijn laptop laten vervangen. Dit is gelukt, maar het duurde 7 dagen in plaats van de 1 tot 5 dagen die op de site staat. Verder merkte ik dat tijdens het ophalen de behuizing nog open stond. Dit is ter plekke gefixd, maar als ik er niet op had gelet zou dit nog steeds zo zijn.

Vastaus yritykseltä Corefix
Hartelijk bedankt voor de goede service bij Fixers in Nieuw-Vennep. Ze waren erg behulpzaam en binnen niet al te lange tijd hadden ze het probleem gevonden en mijn MacBook Pro gemaakt. Ben hier zeer blij mee, kortom top service!

Vastaus yritykseltä Corefix
Fixers werkt goed en snel. Zoeken naar een oplossing en denken mee.

Vastaus yritykseltä Corefix
Wat een helden bij Fixers Blaricum! En vooral Paul, want wat Amac en een andere reparateur niet konden oplossen, is hem wél gelukt! Supersonische service. Absolute aanrader!

Vastaus yritykseltä Corefix
Heel prettig contact en snelle, goede service. Laptop binnen 3 dagen gerepareerd retour.
Wát een goed bedrijf. Binnen amper twee dagen m'n laptop gereviseerd terug. En dat in deze tijd van 'Doorzetten en afschuiven". Fantastische service die ik absoluut zal rond bazuinen! Hartelijk dank voor de snelle reparatie!

Vastaus yritykseltä Corefix
Super! Wisten binnen korte periode aan te geven waar het probleem in mijn Mac lag en hebben daarbij de kosten van de reparatie van het toetsenbord ook onder de garantie weten laten vallen! Alles binnen 12 uur weten te doen. Goeie aanrader! Helemaal top, zeker waard om nog eens terug te gaan.

Vastaus yritykseltä Corefix
Vandaag bij Fixers Breda geweest omdat het geluid van mijn iPhone super zacht was. Geholpen door erg aardige verkoper die binnen 2 minuten mijn microfoon heeft schoon gemaakt. Waar ik graag voor wilde betalen, maar dat was niet nodig! Top service. En mooie winkel!

Vastaus yritykseltä Corefix
Very bad service!! Don’t go there. When you come in with an appointment, they say they cannot fix it because they need 2 hours for a new screen and close too early at 5 pm to finish a job they promised by e-mail.

Vastaus yritykseltä Corefix
Fixers in Blaricum. Nieuwe accu’s voor een paar iphones. Casper is aardige professional daar. Duidelijke uitleg. Meedenkend.

Vastaus yritykseltä Corefix
Fijne service, goede vervanging, deskundig, snel, goeie tips, schoon gemaakt, goeie informatie, goeie communicatie

Vastaus yritykseltä Corefix
Hierbij vorige review antwoord van Fixers:
Beste Chemie,
Bedankt voor je review! Zoals telefonisch besproken betreuren wij deze miscommunicatie van onze kant en hebben wij de MacBook zonder bijkomende kosten naar je opgestuurd. We vinden het vervelend om te lezen dat de MacBook het nog niet naar behoren doet, nadat wij de reparatie hebben afgerond werkte deze namelijk volledig naar behoren en is deze succesvol door alle testen heen gekomen. Uiteraard willen we je vragen om de MacBook nogmaals bij ons in te leveren zodat wij kunnen vaststellen of deze problemen onder garantie opgelost kunnen worden.
Team Fixers
Na lezen van dit mail, heb Ik mijn MacBook gebracht naar fixers weer.
Nu krijgt ik een factuur van euro 279-50 (korting). Ik baal me echt. Apple store diagnosed alleen batterij moet binnenkort vervangen worden en fixers eerste diagnose was het zelfde. Toetsenbord was niet stuk toen ik mijn MacBook naar hun gebracht. Dit gebeurde echt tijdens vervanging van de batterij. Nu wil ik graag mijn laptop terug met de kosten van vervanging van de batterij. Batterij hoefde dus niet vervangen te worden.
Ik vertrouw het echt niet meer.
Ik heb al een mail gestuurd en gebeld gisteren . Ze nemen geen contact meer met me. Daarom deze review.
Met vriendelijke groeten,
Chemie

Vastaus yritykseltä Corefix
Aardig ontvangen, eerlijke offerte. Tussentijdse updates en resultaat naar wens.

Vastaus yritykseltä Corefix
Snelle en duidelijke service. Als het nodig is ga ik hier nog eens terug.

Vastaus yritykseltä Corefix
Ging erheen met een hoogstwaarschijnlijk kapotte GPU. Helaas kon deze hier niet meer gerepareerd worden, maar heb in ieder geval wel de bevestiging gekregen.
Behulpzaam, open, vriendelijk en kundig! Wat betreft mijn ervaring kan ik Fixers aanraden!