Fitlyzen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vieze producten en mijn lichaam raakt van slag tijdens het gebruik. Ik heb hierover de kalntsevice meerdere keren gesproken en gevraagd naar een passende oplossing. Maar ze laten niets van zich horen.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kom uit België en heb zoals beloofd de volgende dag de levering binnengekregen. Meteen begonnen aan de multivitaminen kuur, fatburner, proteïne shake en de meal shake. Na 2 dagen voel ik al een eno... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer handige webshop en goede prijzen ! Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je ook meerdere e-mails omtrent de situatie van je bestelling en ook met extra oefeningen om te doen om tot een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik nu een tijdje de producten van Fitlyzen en ben uiterst tevreden! Producten van topkwaliteit, goede service en leuke extra's. Vooral de proteïneshakes springen er voor mij uit, deze zijn z... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  3. Urheiluravintokauppa

Tietoja yrityksestä Fitlyzen

Yrityksen kirjoittama

Welcome to Fitlyzen. Health Above All is our motto. We are dedicated to bringing you the best in healthy and effective supplements. Founded in Amsterdam in 2019, we've been on a mission to make pure, healthy supplements available to people all over Europe. Our team has worked tirelessly to create products with scientifically backed ingredients, all while being safe and natural.

Our focus is on providing truly healthy and effective supplements that help you make positive changes to your physique and lifestyle. When you choose Fitlyzen, you can trust that you're getting the best for your body.

Looking to build muscle, lose weight, or just improve your overall health? We've got you covered with a range of products and packages tailored to your specific goals. And the best part? All of our products are 100% animal-free and fall into one of four categories: Muscle Building, Weight Loss, Health, and Sleep.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Een hemels product voor je lichaam en…

Een hemels product voor je lichaam en sportcondities . Ook na de bestelling krijg je tips en tricks voor uw opbouw van spieren en conditie . Top product!!

30. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Yes! Dit is waar wij het voor doen :)

Snelle/goede levering

Het was snel gelevert en ik had een pre workout niet gekregen en dat was er daarna ook al binnen 1 dag dus goede server

20. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Goed om te lezen dat alles netjes is opgelost en bedankt voor deze review! Normaal gesproken kun je van ons verwachten dat alles wat je besteld altijd in 1x aankomt :)

Saanut 4/5 tähteä

Ik vind de producten goed

Alles goed, behalve de aardbeismaak vind ik minder goed.

19. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor deze review. Het kritiek puntje nemen wij serieus. Met dier-vrije supplementen is het lastig om naast de focus op gezondheid en kwalitatieve ingrediënten, ook voor iedereen de perfecte smaak te vinden. Daar gaan wij zoals altijd aan blijven werken om te verbeteren. Fijne dag!

Fast Shipping

Fast Shipping, good package for the money! I can only recommend this them

17. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

We are glad you like our products and service Coen. Enjoy the rest of your Sunday!

Beste pack

De producten zijn echt goed. De smaak van de chocolade proteïne Shake is echt slecht maar beste pack dat ik heb geprobeerd.

10. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor deze review! De proteine shakes zijn 100% plantaardig met maar 4 ingredienten. Hiermee is ons doel om super gezonde shakes aan te bieden en is de smaak meer op de achtergrond geweest. Wij zijn met de feedback die wij krijgen aan het werk om niet alleen qua kwaliteit maar ook smaak de hoogste scores te halen, dus bedankt hiervoor. Stay tuned! :)

Top prestatie!

Heel snel bezorgd! Top gepresteerd. Het enige wat ik een beetje minder vind is dat je op de shake beker niet heel goed kan zien tot waar je water komt omdat het zo donker is. Voor de rest allemaal heel top!!

8. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor de feedback Sam! We gaan dat punt over de shaker meenemen in onze besprekingen om te kijken hoe dat verbeterd kan worden. Fijn weekend!

Ik ben heel blij !!!! :)

Goede asortyment, prijzen , makkelijk bestellen, korte wachttijd

2. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Van dit soort reviews worden wij ook blij Adam! Bedankt voor de 5 sterren :)

Fitlyzen Muscle box

Ik had de keuze gemaakt om voor een pakket te gaan deze kwam netjes aan helaas miste er een gratis item, kan gebeuren volgende dag een mailtje gestuurd hier kreeg ik binnen 5 minuten antwoord op (ja echt zo snel) met excuses en het zou geregeld worden ik kon het de volgende dag met de post verwachten en het was er de volgende dag ook.

Kan niet anders zeggen dat klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk is!

En het product is zoals het omschreven word.

22. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Goed om te horen dat wij je hebben kunnen helpen en dat alles terecht is gekomen. Bedankt voor deze mooie review! Daar doen wij het voor :)

Saanut 5/5 tähteä

Topproducten aan topprijzen !

Zeer handige webshop en goede prijzen !
Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je ook meerdere e-mails omtrent de situatie van je bestelling en ook met extra oefeningen om te doen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Producten zitten mooi verpakt en ik kreeg bij elke bestelling een gratis shaker. De producten zijn bovendien nog allemaal lekker ook ! Na 10 dagen al 3 kg kwijt door de mealshakes te gebruiken in combinatie met de vetverbranders.
Kortom : hier blijven we bestellen !

25. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor je 5 sterren review Anthony. Dat maakt ons erg blij :)

Saanut 3/5 tähteä

👍👍

De proteine shake vond ik niet heel erg lekker het smaakt alsof je brinta drinkt maar dan wat minder dik, voor de rest de preworkout is erg lekker goede smaak wel zoet maar niet dat je het gevoel heb dat heel je tanden er uit vallen en de preworkout geeft je een goede energie boost, creatine is smaakloos dat is erg fijn zodat je het zo weg drinkt, prima spul om mee te beginnen

18. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Elke review nemen wij mee in onze beslissingen om te blijven verbeteren, bedankt Jesse!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en top producten

Snelle levering. Pre-workout tropical heeft een lekkere smaak. Ik moest wel wennen aan de eiwitshake structuur. Deze is wat dikker dan ik gewend ben, maar na een paar keer genomen te hebben ben ik gewend aan de andere structuur. De smaak is ook lekker, ik heb vanille genomen.

11. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor je review Dway! Fijn om te horen.

Boek ontbreekt !!!

Ik heb jullie product gekocht ,en enige wat ik niet heb is dus die ebook of boek wat er bij zal geleverd worden dus vind het wel jammer ,maar toch een cijfer 4 mocht boek toch komen krijgen jullie een 5 van me !!!

25. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Hoi Jasper, bedankt voor je review!

Wij sturen binnen 5 minuten na de order altijd een email waar uitgelegd wordt hoe je het Ebook kunt downloaden. Als dit nog niet duidelijk was, geen probleem! Om het je makkelijk te maken zal ik hieronder even een uitgebreide uitleg met je delen:

Je kunt het Ebook downloaden vanaf de order bevestigingspagina, en vanaf de bestelling geschiedenispagina als je een account bij ons hebt.

Order bevestigingspagina:
Klik op de knop 'bekijk mijn bestelling' in de bevestigingsmail die je ontving. Je vindt de downloadlink op de pagina die wordt geopend.

Bestelling geschiedenispagina:
Je kunt jouw e-mailadres gebruiken om een ​​account bij ons aan te maken. Klik op het account icoon of de login knop in het menu en volg de stappen om je account in te stellen. Zorg ervoor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt dat je hebt gebruikt tijdens het bestellen. Wanneer je bent ingelogd, klik je eenvoudig op de bestelling met jouw Ebook en hier vind je een download knop bovenaan het overzicht (soms kan het laden een aantal seconden duren).

Fijne dag en veel plezier van de producten!

Correcte levering

Correcte levering. Producten van hoge kwaliteit.

24. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor je review Andreas. Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin