Fitlyzen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vieze producten en mijn lichaam raakt van slag tijdens het gebruik. Ik heb hierover de kalntsevice meerdere keren gesproken en gevraagd naar een passende oplossing. Maar ze laten niets van zich horen.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer handige webshop en goede prijzen ! Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je ook meerdere e-mails omtrent de situatie van je bestelling en ook met extra oefeningen om te doen om tot een... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  3. Urheiluravintokauppa

Tietoja yrityksestä Fitlyzen

Yrityksen kirjoittama

Welcome to Fitlyzen. Health Above All is our motto. We are dedicated to bringing you the best in healthy and effective supplements. Founded in Amsterdam in 2019, we've been on a mission to make pure, healthy supplements available to people all over Europe. Our team has worked tirelessly to create products with scientifically backed ingredients, all while being safe and natural.

Our focus is on providing truly healthy and effective supplements that help you make positive changes to your physique and lifestyle. When you choose Fitlyzen, you can trust that you're getting the best for your body.

Looking to build muscle, lose weight, or just improve your overall health? We've got you covered with a range of products and packages tailored to your specific goals. And the best part? All of our products are 100% animal-free and fall into one of four categories: Muscle Building, Weight Loss, Health, and Sleep.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, producten zijn zoals omschreven, nog maar een week begonnen er mee maar het gevoel zit goed, pre workout doet wat het moet, creatine ook, minder stijfheid en pijn na een heropstart van bijna 6maand stil zitten, werkongeval, shakes neem ik tussen de maaltijden en minder honger gevoel

18. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden Burt! Fijn om te horen dat jouw heropstart goed verloopt. Mochten wij je ergens mee kunnen helpen qua sport of voeding staan onze specialisten voor je klaar 💚

It is worth it

Delivery time is on point.
Products are Perfect.
Prices are good and not to expensive.

8. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

We are happy to hear about your positive experience. Thank you for your review! 💚

Saanut 5/5 tähteä

Topkwaliteit en goede service!

Ik gebruik nu een tijdje de producten van Fitlyzen en ben uiterst tevreden! Producten van topkwaliteit, goede service en leuke extra's. Vooral de proteïneshakes springen er voor mij uit, deze zijn zelfs met water erg lekker. Deze kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Don ( een tevreden klant )

7. helmikuuta 2023

Fijn om te horen dat alles naar wens is Don! Gezonde groet, Fitlyzen 💚

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte service en snel geleverd

Vlotte service en snel geleverd. Ook prachtige producten met goede kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen.

6. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor de complimenten! Wij staan altijd voor je klaar mocht je ergens advies bij kunnen gebruiken 💚

Aanrader! Top service!

Zeer snelle levering.
Er ontbrak een artikel en dit werd meteen en heel vriendelijk opgelost.
De shakes zijn heel drinkbaar en de smaken zeer toegankelijk. Ik merk zelfs al op dag 2 dat ik me beter voel en veel minder opgeblazen zonder hongergevoel.
Alvast zeer tevreden van de super service!

7. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Dankjewel voor deze review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen 💚

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en zeer goede…

Snelle levering en zeer goede producten, was sceptisch in het begin maar voel al effectief de werking ervan, ben benieuwd naar het resultaat op langere duur, maar tot nu toe bestel ik zeker nog eens

6. helmikuuta 2023

Woohoo! Hier doen wij het voor :) 💚

Saanut 5/5 tähteä

alles is snell na 1dag aangekomen en is…

alles is snell na 1dag aangekomen en is zeer van zeer goede kwaliteit dat proef ik XD, maar ff serieus het is top spull en merk ik raad zeker het starterspacket aan het het zeker waard.

1. helmikuuta 2023

Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze review. Geniet ervan 💚

Prima product

Prima product, super snel geleverd

1. helmikuuta 2023

Yeah! Bedankt voor deze maximale score Dennis 💚

Klantenservice

Ze hebben mij echt goed geholpen om een oplossing te vinden voor mijn pakketje. Ze reageerde zeer snel. Zeker een aanrader

2. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Fijn dat we je op een goede manier hebben geholpen Keana 💚

Review uit België!

Ik kom uit België en heb zoals beloofd de volgende dag de levering binnengekregen. Meteen begonnen aan de multivitaminen kuur, fatburner, proteïne shake en de meal shake. Na 2 dagen voel ik al een enorm verschil met meer kracht en energie waardoor ik mentaal ook veel meer aan kan. Tijdens de sport kan je langer blijven doorgaan waardoor de resultaten op zo’n korte tijd al merkbaar zijn! Top!

2. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Wat een mooie woorden! Wij zijn blij om te horen dat alles goed bevalt. Veel plezier van alle producten! P.S. wij delen door de maand heen interessante tips op onze blog op de website 💚

Saanut 1/5 tähteä

Vieze proteïne shake

Heb ondertussen meerdere proteïne shakes gehad van andere merken maar de chocolade shake van Fitlyzen is echt het meest ranzige wat ik ooit heb gedronken. Ook super onhandig dat de scoop tot 70 gram gaat terwijl een dosering van 30 gram nodig is.
De pre workout tropical smaakt wel goed.

27. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor je review Coen. Jammer om te horen dat de chocolade protein niet naar wens is. Bij Fitlyzen staat gezondheid vooraan en hierdoor bevatten onze shakes inderdaad minder of geen suikers en zoetmakers vergeleken met andere aanbieders. Helaas kunnen wij niet aan iedereen zijn of haar smaak voldoen hoe hard wij dat ook proberen.

Fijn om te horen dat de pre workout tropical goed bevalt!

Saanut 5/5 tähteä

Die Website finde ich sehr gut…

Die Website finde ich sehr gut Strukturiert und Aufgabaut, was die Suche nach einem Artikel erheblich Erleichtert. Über die Produkte kann man auch nichts gegen sagen.

26. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns, von Ihrer positiven Erfahrung zu hören.

Top bedrijf !

Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte proteïnen en supplementen voor het sporten
Die heb ik gevonden bij Fitlyzen!
En de service is ook perfect!
Ga zo door!

23. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Dankjewel voor deze review en goed om te horen dat de producten in de smaak vallen! Geniet ervan 💚

Saanut 4/5 tähteä

Support

Ik was vergeten mijn huisnummer in te voeren, hier werdt erg snel bij geholpen via de mail volgens de support. Alleen vind ik het welbijzonder dat ik het kan bestellen zonder een huisnummer in te voeren 😅

13. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor deze feedback en positieve review :) Hier gaan wij mee aan de slag!

Perfecte service

de bestellingen die ik binnen heb gekregen zijn perfect er is nooit iets mis mee. Ook mist er nooit iets. Dus top

15. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Bedankt voor jouw positieve review Siem! We zien je graag weer terug :)

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop…

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij fitlyzen. Dankzij hen werden mijn vragen en twijfels direct opgelost dankzij hun snelle en duidelijke communicatie via mail. Daarnaast waren ze heel vriendelijk wat maakte dat ik blij was dat ik de producten bij hun gekocht heb.

9. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Woohoo! Deze review vinden wij erg fijn om te lezen Kim, bedankt!

Prima product!

Product kwam snel aan huis en keurig verpakt. De smaak is goed, hoewel ik een erge zoetekauw ben en toch iets meer het zoete mis, het vult voor mij voldoende en geeft mij energie. Wel vind ik de structuur iets “poederig” maar wellicht met iets meer water is het te verhelpen.

8. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fitlyzen

Met deze feedback gaan wij aan de slag om zoals altijd te blijven verbeteren. Bedankt voor jouw mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin