Banner for Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Fietsvoordeelshop - Rotterdam Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Vierhavensstraat 139, 3029 BB Rotterdam, Delfshaven, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb vandaag mijn nieuwe urban arrow opgehaald bij de fietsvoordeelshop aan de Vierhavenstraat in Rotterdam, eigenlijk was die vrijdag al klaar maar ik werd gebeld ivm onderbezetting of ik dinsdag/... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Personeel zeer vriendelijk en bekwaam. Fiets perfect afgesteld ,kon fietsend naar huis. Geen extra verkooppraatjes ook zeer belangrijk! Een aanrader!

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen donderdag onze fietsen opgehaald bij Fietsvoordeelshop Rotterdam. Wij zijn geholpen door Paul. Zowel bij de aankoop van de fiets tot aan de overdracht van de fiets hebben we heel goed advie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn dat je proef kan fietsen in de winkel. Fijn geholpen door ARIE. Het overzetten van onze eigen zadels op de nieuwe fietsen was ook geen probleem. Dus heel tevreden over de service van deze za... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Tietoja yrityksestä Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Yrityksen kirjoittama

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Kaikki arvostelut

4 121 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

slechte service en geen verstand van…

slechte service en geen verstand van fietsverzekeringen

30. joulukuuta 2025
Fietsvoordeelshop - Rotterdam-logo

Vastaus yritykseltä Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Hoi Wim,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. We gaan dit intern bespreken om onze kennis en service te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. We helpen je graag.

Team Fietsvoordeelshop.nl

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitgebreide voorlichting bij het oriënteren op het kopen van een e-bike. We hadden ons al goed voorbereid via…

We hadden ons al goed voorbereid via o.a. internet wat voor ons een geschikte e bike zou moeten zijn. Hier werd in de zaak heel deskundig op ingespeeld, verdere voors en tegens werden goed uitgelegd.
Bij het eerste konden we proefrijden, wat voor ons heel belangrijk was, we hadden nog nooit op een e-bike. Onze uiteindelijke voorkeur stond niet in de zaak, maar werd vlot geleverd en voldoet goed.

28. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We vonden de uitleg en keuze van de…

We vonden de uitleg en keuze van de fietsen heel duidelijk, de hulp van de personeel was heel vriendelijk en dat vind ik altijd een plus. Niet gehaast, hij nam de tijd om alles uit te leggen, eigenlijk zoals het hoort denk ik.

14. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Fiets weer kapot

Wanneer je een fiets hebt die constant kapot gaat heb je niks aan dit bedrijf, maanden wachten op reparatie en geen enkele tegemoet koming. Spijt hier een fiets gekocht te hebben.

7. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Fietsvoordeelshop - Rotterdam-logo

Vastaus yritykseltä Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Hoi Maaike,

Je hebt nog niet op ons eerdere bericht gereageerd. We willen graag met je in contact komen om dit samen op te lossen.

We staan nog steeds open voor een gesprek en doen er alles aan om je weer tevreden te maken. Laat je het ons weten als je alsnog wilt bellen of mailen?

Team Fietsvoordeelshop

Prima geholpen

Prima geholpen. Kreeg uitgebreide voorlichting. Vriendelijk personeel. Ze namen de tijd voor me. Zou een volgende fiets daar weer kopen, maar wel met een accu welke een grotere capaciteit heeft. De standaard accu is snel leeg.

3. tammikuuta 2026

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, geweldige service. Niet mierenneuken om elk dingetje als je een fiets van €5000 bestelt en gewoon écht ouderwetse service. Super blij met mijn nieuwe fiets én FVDS ♥️

6. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prettige behandeling en uitleg over de fietsen . Ook via de telefoon met de klantenservice snel en vriendelijk geholpen

14. joulukuuta 2025

Aanrader

Mijn fiets is mooi, de communicatie via email en telefoon was duidelijk en de medewerker van de winkel was heel lief en professioneel

7. joulukuuta 2025

Top zaak

Heel goed en vriendelijk geholpen.
Er werd alle tijd tijd genomen en alles werd goed uitgelegd.

6. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Great prices and top service

Expert staff guided us to the best choice, shoutout to Sergio and Paul for the dedication and great customer care, assisting from purchase to our delivery needs! Top service, highly recommended!!

30. marraskuuta 2025

Super goed geholpen

Aangesproken toen ik binnen kwam goed advies met mijn wensen lijst. Goed op de hoogte gehouden wanneer fiets geleverd word. Verkoper Arie Brand is een topper. 👍

26. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin