Banner for Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Fietsvoordeelshop - Ridderkerk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Nijverheidstraat 2, 2984 AH Ridderkerk, Zuid-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen maandag 27/7 2026 is mijn fiets gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan, andere dag cotact met Fietsvoordeelshop Ridderkerk, werd super geholpen door Peter, dinsdag al een nieuwe fie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede, eerlijke voorlichting over de fiets. Niet opdringerig en dat gaf ons doorslag om bij Fietsvoordeelshop in Ridderkerk aan te kopen.

Saanut 4/5 tähteä

Online zie je veel negatieve beoordelingen van de fietsvoordeelshop. Als je puur naar de webshop kijkt laat deze wel wat te wensen over. Maar ik kan niet anders zeggen dat als je gewoon naar de winkel... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Tietoja yrityksestä Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Yrityksen kirjoittama

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Kaikki arvostelut

4 080 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Direct geholpen met fietsenstandaard

Om 17.00 vrijdagavond langs de winkel gereden voor de standaard van de mountainbike van mijn zoon. Binnen 5 minuten geholpen en gingen we naar buiten met een nieuwe fietsenstandaard. Ik was maar 15,95 euro kwijt, het maken was gratis. Wat een vriendelijk personeel! Hartelijk bedankt

16. heinäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring.Prettig geholpen alleen…

Goede ervaring.Prettig geholpen alleen als je twee fietsen koopt 6000 euro mag je toch wel iets van korting verwachten op je fietsen dat daar niet over te praten viel was een tegenvaller, dus de volgende keer een andere aanbieder eerst proberen verder prima.

12. heinäkuuta 2026

Fiets na laten kijken

Fiets na laten kijken. Geen afspraak, gewoon binnenlopen op de gok. Supergoed en vriendelijk geholpen. Topservice, zelfs als je je fiets 2 jaar geleden hebt gekocht. ‘Hoort bij de service’.. Zo kan het dus ook. Top!!

11. heinäkuuta 2026

Service erg goed

Service erg goed. Dikke 10+. Wiel kapot en een nieuw wiel. Sparta zwart.
Personeel. Erg vriendelijk vooral die knappe fietsenmaker met zijn mooie blauwe ogen. Ps knuffel hou je nog tegoed 😉
Ik zou iedereen fietsvoordeelshop aanraden. Simone kaandorp

20. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk personeel en snelle service.

Ik ben enorm goed geholpen vanochtend. Ik had een aantal vragen en ze gingen meteen achteraan. Ze zagen dat ik mijn peuter van 2 ook bij mij had dus ze nodigde mij uit om even te gaan zitten met een kop koffie en hebben het probleem direct opgelost. Wat een service en klantvriendelijke fietsenmaker. Hier kom ik voortaan bij terug.

9. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goed oplossen als er een keer iets mis gaat.

Er kan altijd iets mis gaan. Voor mij is het belangrijk hoe het geheel dan opgelost wordt.
Klant tevredenheid staat volgens mij bij vestiging Ridderkerk hoog in het vaandel en door een goede oplossing te verzorgen krijgen ze van mij 5 sterren.
Onze dochter en kleinzoon kunnen nu veel meer op de (nieuwe) fiets ergens heen.

8. heinäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin