Banner for Fietsvoordeelshop - Hilversum

Fietsvoordeelshop - Hilversum Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Admiraal de Ruyterlaan 2, 1215 NA Hilversum, Noord-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, deskundig personeel. Ze zijn service gericht en denken met je mee. Beselling was eerder klaar dan verwacht, ook daar goede communicatie over.

Saanut 5/5 tähteä

In de fiets voordeel shop van Hilversum geweest en twee nieuwe fietsen aangeschaft. Geholpen door zeer kundig en aardige specialist. Die eerlijk zijn mening gaf en mij daarmee goed heeft geholpen. Bij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig! Na een valpartij was het schakelmechanisme van mijn Stromer ST 2 ontregeld. Via het internet kwam ik terecht bij fietsvoordeelshop.nl in Hilversum. Ondanks de drukte werd ik gelijk geholpen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Telefonisch contact gehad en heel goed geholpen. Fiets werd naar de winkel gebracht, 1 week later al! Ik werd keurig gebeld en gemaild dat mijn fiets klaar stond. Mocht ook nog eerst een rondje... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Tietoja yrityksestä Fietsvoordeelshop - Hilversum

Yrityksen kirjoittama

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Kaikki arvostelut

4 102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Prima geholpen door medewerker te…

Prima geholpen door medewerker te Hilversum. Goede informatie wat betreft gazelle Grenoble c8+.
Fiets besteld en rijklaar gemaakt en opgehaald waarbij veel nuttige info over de fiets en het display.
Verder ook een goede service verleend bij een ratel die ik dacht te horen wat meteen werd opgelost.
Ontzettend blij met de fiets en fietsvoordeelshop.

21. maaliskuuta 2026

Top service

Top service: fiets besteld in de winkel en binnen de afgesproken termijn geleverd. Altijd vriendelijke medewerkers

12. maaliskuuta 2026

Goede en snelle service

Na informatie in de winkel te hebben gekregen, heb ik de fiets online besteld. De levering was snel. Op mijn verzoek waren er bij het afhalen al jasbeschermers opgemonteerd. Vriendelijke bediening en een eerlijke prijs.

17. helmikuuta 2026

Daar word je blij van!

Na diefstal van de -ook bij Fietsvoordeelshop aangeschafte- ebike werd besloten opnieuw met dit bedrijf in zee te gaan. Keuze was snel gemaakt en binnen een week was de fiets klaar voor afhalen in Hilversum. Prima prijs-kwaliteit verhouding, heldere informatie en keurige aflevering. Van harte aanbevolen!

30. tammikuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin