Banner for FDM

FDM Arvostelua 3 749

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

FDM er fantastiske, jeg sætter meget pris på dem, og da de ringe med et tilbud på bilforsikring, var jeg villig til, evt at skifte, men da jeg både har erhvervsejendom og normal ejendom, samt flere an... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ringede vdr. FDM-Shell kort, det ville blive lukket, var ikke blevet brugt, modtog oprindeligt 2, det ene ubrugt, ville høre om det bare drejede sig om det ubrugte. Blev venligt omstillet til Shell,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg blev anbefalet at købe ( ikke lease ) min næste bil og det kan være en fordel at vælge lignende størrelse og måske samme fabrikat for nemmere tilvending jeg er ca. 75 år og forventer ikke at skul... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Yhdistys tai järjestö
  2. Kuluttajaneuvonta
  3. Lakipalvelut

Yrityksen kirjoittama

FDM står for Forenede Danske Motorejere, og vi har eksisteret siden 1909, hvor vi blev stiftet som en medlemsforening for bilister i Danmark. FDM er i dag Danmarks største interesseorganisation for bilejere. Vi arbejder for tryg og fair mobilitet i hverdagen. Som organisation er vi sat i verden for at give bilisterne en stærk stemme, både når der forhandles regler og afgifter, når trafiksikkerheden skal løftes, og når hverdagen med bil skal hænge bedre sammen. Det handler om klare rettigheder for forbrugere, gennemsigtighed i markedet og løsninger, der både tager hensyn til den enkelte og til samfundet. Helt lavpraktisk betyder det, at vi samler specialiseret viden og bruger den til at gøre en forskel. Vores faglige miljøer følger udviklingen i alt fra sikkerhedsudstyr til nye drivmidler og den grønne omstilling, vi tester og formidler viden i øjenhøjde, og vi tager sagerne op, når noget ikke er rimeligt. På den måde er FDM både en forening og en fælles platform for danske bilejere, hvor saglighed, uvildighed og ordentlighed er styrende. Med et medlemskab hos FDM får man rådgivning fra eksperter om alt fra køb og salg af bil, valg af vinterdæk og gennemgang af værkstedsregninger, og en hel del mere. Du får adgang til eksklusive rabatter på bl.a. brændstof, opladning, værkstedsregninger og oplevelser, så hverdagen bliver billigere. Du kan vælge attraktive, prisvindende forsikringer til konkurrencedygtige priser. I vores landsdækkende testcentre kan du få gratis kontrol af reparationer, rust, bremser, dæk, lygter og batteri. Du holder dig samtidig opdateret med medlemsmagasinet Motor ni gange om året. Kort sagt, vi gør bilhverdagen nemmere, tryggere og mere overskuelig.

FDM er med dig hele vejen

Yrityksen kirjoittama

Bilismen skal være lettere, billigere og sjovere!
Vi kæmper for forbrugersikkerhed, bedre mobilitet, trafiksikkerhed og et grønnere billiv. Vi står på bilistens side og arbejder for løsninger, der virker i hverdagen.

Yhteystiedot

Promotion box for FDM

Vil du vide mere om FDM?

Til dig der ønsker gode råd, tips og tricks til livet som bilist!

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Dårlig service

Meget fræk og inkompetence medhjælper i jeres omstilling.
Er ikke medlem, men ringede for at spørge om et juridiske problem, og om det evt. var muligt at få hjælp til dette, hvis man var medlem hos jer.
På jeres medarbejder lød som det var et krav at man vidste, hvad man fik af hjælp, inden man betalte for medlemskab. I bund og grund kunne jeres medarbejder ligeså godt have sagt: "Hej. Betal, så snakker jeg, jeg ved intet, kun hvilken medlemskab vi har".

Intet medlemskab herfra.

Mvh
Jon

16. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Ikke tillid til kunderne

Jeg har tilkøbt et produkt til mit FDM-medlemsskab. Det betyder, at jeg bliver tvunget til at lave en anden type betalingsaftale, end jeg hidtil har brugt. det synes jeg er meget underligt, FDM har åbenbart ikke tillid til mig som kunde !!

16. huhtikuuta 2026

Ik godt

Jeg ved ik hvad I ik forstår? Jeg har klaget og klaget over jeres forfærdelige forsikringsselskabet I har valgt at samarbejde med , det værste I har valgt ! I gør intet af den klage derfor har jeg opsagt medlemskab ærligt I har mistet et medlem

15. huhtikuuta 2026

Hej

Vi har behandlet de klager du er kommet med. Vi kan konstatere, at vores samarbejde med forsikringen ikke giver mening for dig, og det tager vi til efterretning. Samarbejdet er valgt ud fra en samlet vurdering, som fungerer for mange medlemmer.

Saanut 4/5 tähteä

Det var en god oplevelse , bortset fra besøg på toilettet.

Det var en god oplevelse at se professionelle arbejde proffesionelt. Alt var perfekt. Bortset fra kundetoilettet hvor der hverken var toiletpapir eller papirservietter i holderen som håndklæde,kun et pjaskvådt stof håndklæde.

8. huhtikuuta 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at oplevelsen har været god. Vi gør os umage hver dag for at møde vores medlemmer med faglighed og ordentlighed, og det er rart at vide, at det kan mærkes i praksis. Den slags oplevelser bekræfter os i, at indsatsen giver mening, og det tager vi med videre i arbejdet.

meget lidt imødekommende

15. huhtikuuta 2026

Hej Simon

Tak for din ærlige anmeldelse.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende, når man ringer ind og håber på et hurtigt svar, og så bliver bedt om at sende materiale også.

Du har netop været i kontakt med vores tekniske rådgivning, og vi vil oprigtigt gerne hjælpe dig videre. I nogle sager kan vi ikke afklare alt i selve opkaldet, fordi det kræver, at vi ser det materiale du sidder med, for eksempel dokumentation, beskrivelser eller andet der har betydning for vurderingen.

Når vi beder dig sende det ind, er det netop for at vi kan finde den mest kompetente medarbejder på det konkrete område, sætte os ind i sagen og give dig et svar der faktisk hjælper, i stedet for et hurtigt telefonsvar på et halvt grundlag.

Hvis du sender materialet til os, kigger vi meget gerne på det og vender tilbage med en ordentlig gennemgang og de svar du mangler.

Hurtigt og kompetent svar

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse!

Det er rigtig godt at høre, at du oplevede en effektiv og faglig håndtering. Vi lægger stor vægt på at være velforberedte og give klare svar, så man kan føle sig tryg og godt hjulpet, når man er i kontakt med os.

Saanut 5/5 tähteä

fik hurtigt og klart svar på min…

fik hurtigt og klart svar på min forspørgelse

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du fik et klart og tydeligt svar med det samme. Vi går op i at være tilgængelige og give besked, der er til at forstå, så man hurtigt kan komme videre uden bøvl. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og kvalificeret ekspedition.

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med os. Vi gør os umage for at være skarpe i vores rådgivning og få tingene til at spille fra start, så man føler sig i trygge hænder. Det er rart at få med, når det kan mærkes.

Imødekommende

Ændring af forsikring

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du oplevede en imødekommende hjælp i forbindelse med ændringen. Vi lægger stor vægt på at give klar og rolig vejledning, så det er nemt at træffe de rigtige valg og føle sig tryg hele vejen. Det betyder meget for os, at du gik herfra med en god oplevelse og en løsning, der passede til dine behov.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg ringede og bad om muligheden for en uforpligtende preleasing afleverings vurdering

Jeg ringede og bad om muligheden for en uforpligtende vurdering af nogle småskader før en Leasing aflevering. Noget der max ville vare 4 minutter for en vurdering. Jeg fik besked om at det "kan" vi ikke, så på trods af mange årsmedlemsskab af FDM og mange års forsikring hos FDM/Tryg ville FDM ikke yde denne lille service!
Jeg vælger da nu klart en anden vurderingsstation end FDM til min leasing aflevering.

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse!

Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, som har efterladt dig skuffet. Vi forstår godt ønsket om en hurtig og uforpligtende vurdering, især når en leasingaflevering nærmer sig, og der kan være usikkerhed forbundet med småskader.

Beklager, men det er korrekt, at vi ikke tilbyder korte, uformelle vurderinger uden for vores faste ydelser. Når vi laver vurderinger, sker det som en del af en aftalt gennemgang, hvor der er afsat den nødvendige tid og ramme til at kunne give en ordentlig og faglig vurdering. Det er den måde, vi sikrer ensartethed og kvalitet for alle medlemmer.

Vi kan godt forstå, hvis det i din situation har føltes som manglende fleksibilitet, og det er selvfølgelig ærgerligt, hvis det har fået dig til at vælge en anden løsning. Det var ikke vores intention, og vi tager din oplevelse med os i vores videre arbejde.

God betjening

God betjening , hjælpsom medarbejder

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod. Vi lægger vægt på, at vores medlemmer møder mennesker, der lytter og tager sig tid til at hjælpe ordentligt, også når tingene skal gå lidt hurtigt. Den slags oplevelser motiverer os i hverdagen og minder os om, hvorfor vi er her.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos FDM. Vi gør os umage for at være til at få fat på og give en hjælp, der faktisk gør en forskel i hverdagen. Din oplevelse bekræfter os i, at den indsats giver mening, og det tager vi med videre i arbejdet for vores medlemmer.

Saanut 3/5 tähteä

Dårlig information!

🧐 Var utilfreds med den ‘dårlige’ information om de forskellige afd 👎 Der var ikke ‘nogen’ - der rigtigt - kunne give information om samarbejdet mellem Clever og FDM , lade aftaler og reduktion i kontingent mm 🥲🧐

13. huhtikuuta 2026

Hej Karsten,

Vi er kede af, hvis du har følt, at vi ikke har kunnet svare godt nok i forbindelse med samarbejdet mellem Clever og FDM.

Det er vigtigt for os, at information om aftaler og fordele er tydelig og til at få overblik over. Vi vil meget gerne hjælpe videre, så man er altid velkommen til at skrive til os, og så gør vi os umage for at give klare og brugbare svar.
Du kan kontakte os via dette link: https://fdm.dk/kontakt/skriv-til-fdm/medlemsservice

Saanut 4/5 tähteä

Gode rabatter og tilbud og klarede nemt…

Gode rabatter og tilbud og klarede nemt at få lappet hullet i mine dæk 😊

29. toukokuuta 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du har haft glæde af både vores rabatter og de tilbud, der følger med medlemskabet. Og endnu bedre, at hjælpen også fungerede i praksis, da der var brug for det. Vi ved, hvor meget det betyder, når hverdagen glider lidt lettere, og regningen ikke løber løbsk. Skønt at vide, at du oplever, at medlemskabet giver reel værdi.

Saanut 5/5 tähteä

hurtigt svar på teknisk spørgsmål

13. huhtikuuta 2026

Hej Freddy,

Tak for din anmeldelse!

Det er rart at høre, at du fik hurtigt og brugbart svar på dit tekniske spørgsmål. Vi ved, hvor meget det betyder at komme videre uden at skulle vente, og derfor gør vi os umage for at være både tilgængelige og klare i vores svar.

Dejligt at vide, at det fungerede for dig.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin