FDM er fantastiske, jeg sætter meget pris på dem, og da de ringe med et tilbud på bilforsikring, var jeg villig til, evt at skifte, men da jeg både har erhvervsejendom og normal ejendom, samt flere an... Näytä lisää

Ringede vdr. FDM-Shell kort, det ville blive lukket, var ikke blevet brugt, modtog oprindeligt 2, det ene ubrugt, ville høre om det bare drejede sig om det ubrugte. Blev venligt omstillet til Shell,... Näytä lisää
Jeg blev anbefalet at købe ( ikke lease ) min næste bil og det kan være en fordel at vælge lignende størrelse og måske samme fabrikat for nemmere tilvending jeg er ca. 75 år og forventer ikke at skul... Näytä lisää
FDM står for Forenede Danske Motorejere, og vi har eksisteret siden 1909, hvor vi blev stiftet som en medlemsforening for bilister i Danmark. FDM er i dag Danmarks største interesseorganisation for bilejere. Vi arbejder for tryg og fair mobilitet i hverdagen. Som organisation er vi sat i verden for at give bilisterne en stærk stemme, både når der forhandles regler og afgifter, når trafiksikkerheden skal løftes, og når hverdagen med bil skal hænge bedre sammen. Det handler om klare rettigheder for forbrugere, gennemsigtighed i markedet og løsninger, der både tager hensyn til den enkelte og til samfundet. Helt lavpraktisk betyder det, at vi samler specialiseret viden og bruger den til at gøre en forskel. Vores faglige miljøer følger udviklingen i alt fra sikkerhedsudstyr til nye drivmidler og den grønne omstilling, vi tester og formidler viden i øjenhøjde, og vi tager sagerne op, når noget ikke er rimeligt. På den måde er FDM både en forening og en fælles platform for danske bilejere, hvor saglighed, uvildighed og ordentlighed er styrende. Med et medlemskab hos FDM får man rådgivning fra eksperter om alt fra køb og salg af bil, valg af vinterdæk og gennemgang af værkstedsregninger, og en hel del mere. Du får adgang til eksklusive rabatter på bl.a. brændstof, opladning, værkstedsregninger og oplevelser, så hverdagen bliver billigere. Du kan vælge attraktive, prisvindende forsikringer til konkurrencedygtige priser. I vores landsdækkende testcentre kan du få gratis kontrol af reparationer, rust, bremser, dæk, lygter og batteri. Du holder dig samtidig opdateret med medlemsmagasinet Motor ni gange om året. Kort sagt, vi gør bilhverdagen nemmere, tryggere og mere overskuelig.

Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Tanska

Fik straks support i hhv juridisk og teknisk afdeling.
Let og elegant tale, og forståelse.
Meget kompetent medarbejder jeg snakkede med 😊
Meget hjælpsom og behagelig løsning af min henvendelse vedr. manglende lev. af MOTOR.
Meget fræk og inkompetence medhjælper i jeres omstilling.
Er ikke medlem, men ringede for at spørge om et juridiske problem, og om det evt. var muligt at få hjælp til dette, hvis man var medlem hos jer.
På jeres medarbejder lød som det var et krav at man vidste, hvad man fik af hjælp, inden man betalte for medlemskab. I bund og grund kunne jeres medarbejder ligeså godt have sagt: "Hej. Betal, så snakker jeg, jeg ved intet, kun hvilken medlemskab vi har".
Intet medlemskab herfra.
Mvh
Jon
Jeg har tilkøbt et produkt til mit FDM-medlemsskab. Det betyder, at jeg bliver tvunget til at lave en anden type betalingsaftale, end jeg hidtil har brugt. det synes jeg er meget underligt, FDM har åbenbart ikke tillid til mig som kunde !!
Jeg ved ik hvad I ik forstår? Jeg har klaget og klaget over jeres forfærdelige forsikringsselskabet I har valgt at samarbejde med , det værste I har valgt ! I gør intet af den klage derfor har jeg opsagt medlemskab ærligt I har mistet et medlem

Vastaus yritykseltä FDM
Det var en god oplevelse at se professionelle arbejde proffesionelt. Alt var perfekt. Bortset fra kundetoilettet hvor der hverken var toiletpapir eller papirservietter i holderen som håndklæde,kun et pjaskvådt stof håndklæde.

Vastaus yritykseltä FDM
fik hurtigt og klart svar på min forspørgelse

Vastaus yritykseltä FDM
Jeg ringede og bad om muligheden for en uforpligtende vurdering af nogle småskader før en Leasing aflevering. Noget der max ville vare 4 minutter for en vurdering. Jeg fik besked om at det "kan" vi ikke, så på trods af mange årsmedlemsskab af FDM og mange års forsikring hos FDM/Tryg ville FDM ikke yde denne lille service!
Jeg vælger da nu klart en anden vurderingsstation end FDM til min leasing aflevering.

Vastaus yritykseltä FDM
🧐 Var utilfreds med den ‘dårlige’ information om de forskellige afd 👎 Der var ikke ‘nogen’ - der rigtigt - kunne give information om samarbejdet mellem Clever og FDM , lade aftaler og reduktion i kontingent mm 🥲🧐

Vastaus yritykseltä FDM
Gode rabatter og tilbud og klarede nemt at få lappet hullet i mine dæk 😊