Saanut 5/5 tähteä

Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig sc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

1. Auton puhdistuspalvelu
  2. Autopesu
  3. Siivouspalvelu
  4. Siivouspalvelut
  5. Kotisiivouspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Betrouwbaar en netjes

Vandaag langsgeweest om de auto van binnen en buitenkant schoon te laten maken. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat!

13. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Als je niet weet welke je moet kiezen

Ik wilde mijn auto weer netjes hebben na 5 jaar gebruik. Ik heb er geen verstand van dus dan is het moeilijk een bedrijf te selecteren. Fast Clean werd me aangeraden dus dan doe je dat maar. Het was een volledig terechte verwijzing. Gewoon hele fijne mensen, geen haast, secuur en eerlijk.

16. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Top bedrijf

Top bedrijf, lekker snel en uitstekend schoongemaakt. beveel ze bij iedereen aan!
Ik kom zeker bij ze terug voor me boot en caravan ;-)

24. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Het was vrij simpel om de online…

Het was vrij simpel om de online afspraak te maken. De service was inventief en volledig en dacht goed mee over de mogelijkheden. De auto was spik en span en weer als nieuw! En dat terwijl ik er geen vrij voor hoefde te nemen. Voorwaar een fantastische ervaring!

9. syyskuuta 2024

Geweldig werk

Er is weer fantastisch werk geleverd. De auto ziet
er weer prachtig uit. Komen op tijd en leveren de auto weer schoon en blinkend af.

9. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

tevreden klant

Vorige week vrijdag is mijn auto van binnen en buiten schoongemaakt. Ben uiterst tevreden over de jongeman, die drie uur lang hard zijn best heeft gedaan met als eindresultaat dat de auto bij wijze van spreken zo als 2e hands in de showroom van de dealers zou kunnen pronken.
Enig minpunt is dat de klus 2 uur later begon dan de afgesproken tijd.

24. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin