Team Fan Fashion Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Really impressed with this company, they had the item I wanted which was accurately described at a good price, it came very quickly in a proper box, they also gave me a free pen and a code for 20% off... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snel en goed.

Snel antwoord op gestelde vragen en goede info over besteld artikel.Was eerst niet voorradig,maar zodra het er was gelijk een mailtje !Top geregeld!

17. toukokuuta 2014

zeer tevreden !!!

Ik heb een red bull jas gekocht, een dag erna had ik de jas al thuis.
Mooie jas ben zeer tevreden.
Heb ook telefonische contact gehad, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan,
En heel goed geholpen met mijn te bestellen product.
Zeker een aanrader.
Fan Fashion hartelijk bedankt !!!!
Tot de volgende keer.

Groetjes IsabellaPeerbooms.

13. toukokuuta 2014
Saanut 3/5 tähteä

niet bereikbaar dus weet niet goed wat tedoen

shirt is mooi maar tegroot wil het terug sturen om om teruilen maar heb gebeld kreeg bandje vier keer naam ingesproken maar nu twee dagen later nog niks gehoord weer gebeld maar weer dat bandje

13. toukokuuta 2014
Team Fan Fashion-logo

Vastaus yritykseltä Team Fan Fashion

Beste Jacco, Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas hadden we te maken met een storing zodat wij pas later konden reageren. Inmiddels heeft u bericht ontvangen hoe u het shirt kan terugsturen.

Fantastisch

Ik ben al heel lang fan van F1 en zal dat ook blijven . Heb al gekocht bij Fan Fashion en zal blijven kopen bij Fan Fashion . De artikelen worden veilig en snel geleverd .

21. huhtikuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Ik ben een echte fan!!!

Aanvankelijk was ik een beetje sceptisch over dit bedrijf maar heb toch de stoute schoenen aangetrokken om mijn favoriete Ferrari shirts hier te bestellen. En met groot succes!! De levering was snel, prachtige kleding en wat ook nog eens leuk was mijn bestelling viel nog net in een actieperiode van geen btw betalen en géén verzendkosten, dus ben supertevreden over dit bedrijf en mijn aankopen! Als ik weer op zoek ben naar een mooi kledingstuk van Scuderia Ferrari weet ik deze site onmiddellijk te vinden!

12. huhtikuuta 2014

Geweldig

Nu heb ik toch een site gevonden:Fan Fashion.
Geweldige formule 1 merchandiser. Makkelijk te bestellen, en spullen die je op d andere site's niet makkelijk tegen komt.
Kijk er maar eens naar.

11. huhtikuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin