Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Näytä lisää
Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Näytä lisää
Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Näytä lisää
Really impressed with this company, they had the item I wanted which was accurately described at a good price, it came very quickly in a proper box, they also gave me a free pen and a code for 20% off... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Geen levering, geen geld terug!
Produkten worden niet geleverd en al helemaal niet de volgende werkdag.
Klantenservice is niet bereikbaar via mail of telefoon.
Ik wil mijn geld terug!

Beste service!
Een klantenservice die weet waar u het over heeft. Bereid om de klant zo snel als mogelijk te helpen en bij ongemak een andere optie aan te bieden. Overdag besteld en de volgende dag al in huis! Topservice!!

Prima algehele service
Vlotte en efficiénte afhandeling van de bestelling,met inbegrip van een gedetailleerde e-mail vooraf over het feit dat enkele artikels momenteel niet in voorraad zijn.
Prima en totale service !

Correct bedrijf!
Leveren kwaliteit en je blijft vrij goed op de hoogte van bestelling en verzending...Keep on the good work!
snelle verzending tip communicatie
Bestelproces helder snelle zending goede aftersales
erg lange levertijd
Na 2 weken en meerdere chats en beloftes uiteindelijk toch bestelling op de verjaardag binnen gekregen

Vastaus yritykseltä Team Fan Fashion
Niet alles is op tijd binnen
Tekst voor 16 uur in huis.klopt niet echt!!twee tot vier weken wachten.

Goed en netjes
S'avonds besteld de volgende dag in huis netjes ver pakt
maakt belofte niet waar jammer!
Op de website wordt vermeld " voor 16.00 uur besteld volgende dag al in huis" nou reken maar op 3 tot 5 werkdagen als er ook nog een weekend tussen zit dan is het meer dan een week JAMMER !! gemiste kans

een perfect werkend bedrijf
bestelde goederen met certificaat van echtheid inbegrepen, geen namaak goederen.
In mijn geval certificaat "McLAREN MERCEDES"
Gemakkelijke en overzichtelijke website.
men komt aflevering afspraken niet na
Ondanks gemaakte mondelinge EN schriftelijke afspraken werd niet geleverd volgens deze afspraken...

Vastaus yritykseltä Team Fan Fashion
uitstekende service en snelle levering
goeie kwaliteit van het artikel
perfect service
i would come back and buy again from fan fashion,definetley
gewoonweg Super.
veel keuze gemakkelijk overzicht.
Ben van belgie en alles heel snel geregd en rap bij je thuis.
Kwaliteit ook heel goed.
Vriendelijke mensen als je hulp nodig hebt.
Doe zo verder.......
De polo's zijn mooier dan ik had verwacht.
De polo's zien er geweldig uit en zijn bovendien mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Ben er heel tevreden mee.
Goede afhandeling
Betaalopties, informatie over producten, en heel belangrijk, goede afhandeling van mijn bestellingen!
goede en snelle service!
We hadden het snel binnen en alles klopte!
En alles van goede kwaliteit en helemaal niet duur in vergelijking met andere fanshops!
Goede en snelle service
Sweater en een polo van Red Bull en Mercedes GP besteld, de sweater hadden ze in eerste instantie niet op voorraad, hierover gemaild en kreeg dezelfde dag nog netjes een mail retour gestuurd met de mededeling dat deze in bestelling was, de site in de gaten gehouden en zag dat deze 2 dagen erna weer te bestellen was, dus meteen besteld en deze werd snel geleverd, de kleding ziet er echt mooi en goed afgewerkt uit.
snelle service,goede kwaliteit
Goede kwaliteit en snelle service.
goede produkten en snelle verzending
goede mededeling betreffende uw bestellingen en verzending ervan