Banner for Faber Comfortvloer

Faber Comfortvloer Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De planning is helemaal volgens afspraak verlopen en er is netjes en goed gewerkt.Het enige minpuntje is dat ik beter geïnformeerd had willen zijn over de plek van de verdeler. Hij zit voor mij wel op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring afspraken worden netjes nagekomen en het werk netjes en volgens afspraak uitgevoerd gewoon top.Alle medewerkers vriendelijk en netjes. Nu alleen nog benieuwd of we in de winter lekkere... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Projectbegeleider en planning was goed bereikbaar en professioneel. De uitvoering verliep volgens planning. De kosten van Faber alleen is goed te behappen. Maar daar kan nog een Murprotec (tegen ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Näytä lisää

1. Eristeurakoitsija
  2. Betonituotteet toimittaja
  3. Eristetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Bespaar energie, verhoog comfort

Yrityksen kirjoittama

Een toekomstbestendige woning met perfect geïsoleerde ondervloer.
Bij Faber Comfortvloer ontzorgen we je volledig en garanderen we de beste isolatie voor jouw woning. Met hoogwaardig schuimbeton, snelle levering, ruim 50 jaar ervaring en uitstekende service zorgen we voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

Promotion box for Faber Comfortvloer

Vloerisolatie met schuimbeton.

Bereken vrijblijvend jouw prijs via onze rekentool op de website!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima bedrijf

Via Fabercomfortvloer hebben wij onze leefkuil dicht laten storten met schuimbeton met een anhydriet afwerk vloer. Faber is een prima bedrijf. Komt afspraken na en levert goed werk en werkt netjes en laat locatie schoon achter.

8. kesäkuuta 2024

Beste Wilko,
Bedankt voor je mooie review!
veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Dienstverlening kan zorgvuldiger

Benaderbaarheid is goed. Helaas moest ik wel alles zelf technisch uitzoeken. Er werd geen goede instructie gegeven voor de voorbereiding van het storten van de vloer waardoor deze achteraf gedeeltelijk geëgaliseerd moest worden. Dat werd in eerste instantie niet goed gedaan en daar moest ik een 2e afspraak voor maken en er ter plekke bij zijn om te bewaken dat het goed ging. Ik kreeg wel later een excuus bloempakket.

8. tammikuuta 2024

Beste Charles,
bedankt voor je eerlijke review, en wat vervelend dat het niet helemaal soepel is verlopen. Wij gaan dit zeker meenemen in de verbetering van onze service. ik hoop dat de bloemen mooi hebben gestaan. veel woonplezier met de nieuwe vloer!

Heldere communicatie

Heldere communicatie, afspraak is afspraak! Zelden zo fijn samengewerkt.
1. Het zijn mensen met kennis die verder meedenken dan initieel nodig is.
2. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

1. marraskuuta 2023

Beste Maurice,
Bedankt voor je Review en fijn dat je tevreden bent!
Wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Saanut 5/5 tähteä

alles van begin tot eind netjes…

alles van begin tot eind netjes verlopen, goede uitleg, netjes uitgevoerd, aardige mensen. Mochten we ooit verhuizen en het wederom nodig hebben dan kiezen we weer voor dit bedrijf ook al zijn er goedkopere te vinden. Dit verliep heel prettig en soepeltjes dat is veel waard.

1. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor de mooie review, niet meteen de woning verkopen hè maar eerst genieten van jullie verbouwde woning.
Veel woonplezier!
Team Faber

Saanut 3/5 tähteä

De communicatie is slecht geweest

De communicatie is slecht geweest, afspraken werden niet nagekomen. Kwalitatief wel OK.

8. lokakuuta 2024

Beste Maarten,
Wat vervelend dat je niet tevreden bent, kunnen wij hierin nog iets betekenen voor je?
Wij horen dit graag.

Saanut 5/5 tähteä

Goede snelle en correcte informatie en…

Goede snelle en correcte informatie en contact. Super professioneel. Weten waar ze mee bezig zijn en hebben kennis van zaken.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Beste Jos, bedankt voor de mooie review en het compliment, ik geef het door aan de juiste collega's.
Wij wensen je veel woonplezier!
Groet, team Faber

Goed uitgelegd

Goed uitgelegd, ze nemen daar de tijd voor. Fijne contact, als ik vragen had werd ik altijd gelijk geholpen. Het werk was goed gedaan en precies zoals afgesproken.

9. lokakuuta 2023

Beste Petra,
Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat je tevreden bent :)
Wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer!

Top bedrijf

Erg professioneel bedrijf en goed aangelegd. Snel en vakkundig.

4. maaliskuuta 2024

Bedankt voor de review!
Wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Alles perfect volgens afspraak

Alles perfect volgens afspraak. Communicatie over planning was top! Zeer tevreden over de levering van de renovatievloer.
Tipje misschien voor na de oplevering: Na het aanbrengen van de dekvloer is er (in mijn geval) geen afsluitend contact meer geweest vanuit Faber met de vraag of alles naar wens is opgeleverd.

18. kesäkuuta 2024

Beste Dick,
Bedankt voor je mooie review!
we zijn druk bezig om meer tijd in de afhandeling te stopen, bedankt voor het aangeven dat hier zeker behoefte voor was geweest! mocht je nog vragen hebben laat het ons dan weten.
veel woonplezier met de nieuwe vloer!

Saanut 4/5 tähteä

Mooi product.

Mooi product.
Contact en planning was duidelijk en overzichtelijk.
Begeleiding en advies zijn zeer goed!

10. syyskuuta 2024

Beste Joeri,
Bedankt voor je review!
wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Uitstekende service

Uitstekende service, duidelijke en snelle communicatie en goede nazorg bij kleine gebreken.

22. heinäkuuta 2024

Beste Frits,
bedankt voor je mooie review, wij lossen altijd alles netjes op.
wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer!
Groet Team Faber

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste gesprek een super goed…

Vanaf het eerste gesprek een super goed gevoel. Vakkundige en flexibele mensen, ik wist in het begin niks van vloerverwarming, schuimbeton of isolatie af. Faber heeft ons goed begeleid en extra langskomen voor overleg was nooit een probleem! Dik tevreden en raad het iedereen aan!

21. kesäkuuta 2024

Beste Remco,
Wat een mooie review, bedankt hiervoor!
Wij wensen je veel woonplezier met je nieuwe vloer!
Groet Team Faber.

Saanut 5/5 tähteä

Goed contact en fijne terugkoppeling

Goed contact en fijne terugkoppeling, hebben nog een reparatie aan de vloer moeten uitvoeren maar dat is perfect opgelost door Faber.

26. elokuuta 2024

Beste Arnoud,

Bedankt voor je Review, en goed om te horen dat de reparatie goed is afgehandeld!
Wij wensen je veel woonplezier!
Groet Team Faber

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbare partij met hoogwaardig product

Goede communicatie en bereikbaarheid
Komt afspraken na
Levert kwalitatief goed product
Enige minpunt is dat het wel prijzig is en dat ook de extra services zoals schuren van de vloer duur en niet inbegrepen zijn

1. joulukuuta 2023

Beste Hans,
Bedankt voor je mooie review! Schuren bieden wij optioneel aan omdat dit niet altijd nodig is.
Wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe vloer!
Groet Team Faber.

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product en goed bedrijf

Na wat onderzoek gedaan te hebben, uitgekomen bij “schuimbeton” als vervanging voor een houten vloer in een jaren 30 woning. Contact gezocht met o.a. Faber beton voor verdere info, prijzen en kennismaking. Uiteindelijk ook gekozen voor Faber; professioneel, concurrerend en veel ervaring. En dat hebben ze meer dan waargemaakt. Afspraak is afspraak.

24. marraskuuta 2023

Beste Boyd,
Bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo tevreden bent! wij wensen je veel woonplezier! Team Faber

Saanut 3/5 tähteä

Faber biedt een goed product, alleen de afspraken kwamen ze niet volledig na.

Faber biedt een goed product dat onze woning verduurzaamt heeft. Alleen kwamen ze niet altijd hun afspraken na. Met name het verzorgen van de dekvloer was niet overeenkomstig de afspraak (anhydriet ipv de gevraagde zand/cement vloer) en waren er meerkosten ondanks inmeten van de uitvoerder.

8. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Beste Johan, bedankt voor je review, wij zijn altijd bezig om ons bedrijf te verbeteren en wij nemen dit zeker mee.
Wij wensen je veel woonplezier en als wij je nog ergens mee kunnen helpen laat het ons dan even weten! Team Faber

Verstand van zaken

In het hele proces van intake tot afwerking informatief, vakkundige mensen met verstand van zaken. Ook een goede partner die de vloerverwarming kwam plaatsen. Al met al hele positieve ervaring.

26. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Hoi Dennis, bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel woonplezier!

plezierig proces

Strakke planning, goeie voorbereiding en communicatie, prima proces en eindresultaat

3. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Hi Bas, goed om te horen! Bedankt voor het achterlaten van een review. Groet, team Faber

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin