Terrible company, no communication skills. Had the charger booked in to be installed and no one turned up. Multiple phone calls and emails with no response, a day later I finally get onto them to be t... Näytä lisää
Hold da op en god service fra start til slut, Kim gik meget længere end man kunne forvente, med hjælp til alt i forbindelse med vores solcelleanlæg. Super rådgivning mht. størrelsen på det kommende an... Näytä lisää
Har anskaffet 2 stk. 11 kW RATIO ladebokse, en fast installeret med abonnement og en til mobil brug på hoteller, sommerhus etc. Alt har fungeret perfekt med god service og hurtige kvalificerede svar.... Näytä lisää
Har nu haft ladeboks på abonnement i næsten 2 år hos EVSE.dk uden problemer. Håndtering af aflæsning sker via email, refusion for afgift udbetales typisk inden for 2-3 uger. Boksen er en Ratio Electr... Näytä lisää
Udstyr til elbiler. Ladebokse, abonnement, få over 1 kr retur pr kWh du lader din elbil.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kanon god service 👍svarer på mail indenfor meget kort til også i weekenderne
Fantastisk og hurtig service, svarer lynhurtigt på ens spørgsmål og endda i weekenden, uden man har lagt en ordre endnu.
Men det gør jeg lige så snart elektrikeren har været forbi og har tjekket min elinstallation igennem.
5 Stjerner herfra 👍
Jeg er helt ny i denne her strøm verden.. men sjældent har jeg mødt så profesionelle og helt ned på jorden forklaring som hos Evse !
Det er simpelthen den bedste service jeg nogen sinde har fået! Siger tusinde tak! og svare på en søndag!👏 glæder mig til at få min boks nu
Var lidt skeptisk udfra deres hjemmeside :) Men blev positivt overrasket over deres gode service. De svarede mig hurtigt på de spørgsmål jeg havde om min nye laderboks - som i øvrigt blev leveret hurtigere end lovet :)
Jeg har købt en ladeboks hos EVSE.dk
Der har været fin service indtil de leverede en defekt ladeboks.
En ladeboks må kun sættes op af en aut. elinstallatør. Nu beder firmaet mig åbne ladeboksen selv og kontrollere om kablet fra printkortet til displayet har løsnet sig. Det giver ikke mening at be en lægmand om det. Der er god grund til at det kun en installatør der må rode med den. Jeg kan sende ladeboksen retur men igen er det en installatør der skal nedtage den men EVSE.dk mener ikke det har noget med dem at gøre. De forstår ikke helt grundlæggende at de ekstraudgifter en defekt vare leveret af dem påføre mig skal de dække.
Ydermere kan man ikke tale i telefon med dem da alt foregår på mail. Det dur fint når alt spiller men det dur bare ikke når de ikke vil stå ansvar for den defekte lader de har leveret.

Vastaus yritykseltä Evse
Jeg har købt ladeboks hos evse.dk og er blevet vejledt godt i forbindelse med køb. Første vare var der uheldigvis fejl på, men med rigtig godt support fik vi det hurtigt ordnet. Venlig og hurtig service. Ville nok handle der igen, hvis jeg skulle have mere elbil-udstyr 👍😊
Kan varmt anbefales. Har brugt Evse.dk i 6 år nu. Alt fungere til UG. Der er styr på alt.
Fin service. Man mærker at personerne bag firmaet brænder for elbiler og ren energi. Det er entusiasme some man kun ser i mindre firmaer i nye brancher.
Købte en brugt lader og fik meget fin hjælp til at få al ting til at fungere. Kan kun give EVSE de bedste anbefalinger.
Har købt bil og ladeboks med abonnement gennem evse.dk
Refusion kommer til tiden og så har de forstand på el-biler.
Kun positive oplevelser med dem.
Boksen er en Ratio Electric "den ovale model", der fungerer problemfrit.
På intet tidspunkt problemer fra EVSE
Fik lader og penge til tiden.
Derudover kanon service og vejledning.
Selv da jeg opsagde abonnement var der ingen problemer.
Du bliver ikke skuffet - 17 stjerner herfra
Købte en ladeboks til bilen hos Evse som ikke var på lager, men den ankom hos mig indenfor den lovede tid. Evse er også flink til at svare på spørgsmål via telefon og e-mail og svarer tilpas hurtig på mail.
Eneste ulempe er at kontakten på ladekablet kun kan åbne bilens ladestik når opladning skal startes, men kan ikke frigive kablet igen efter endt opladning, som det ellers skulle og som jeg specifikt bestilte. Producenten giver softwareopdateringer skylden og arbejder på at løse det, så ikke umiddelbart noget som Evse bærer hele skylden for.
OPDATERING: Ovenstående er (allerede) blevet løst, nu kan kablet både åbne ladeporten og frigive stikket igen. Perfekt :-)