evofenedex Arvostelua

1 099
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.

Hyvä

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

aanrader.

Bijna perfect.

Het certificaat dekt de lading van de dagen niet. Het geeft de indruk dat het slechts 1 dag was en er mag beter omschreven worden wat precies besproken is.
Hierover is mailcontact geweest. Deze was prettig, maar het antwoord is er nog niet.

Verder dikke aanrader
Marlies Schepers
Harderwijk

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, leraar geïnteresseerd in hoe jou praktijksituatie is

Leraar heeft de juiste kennis in huis

Leraar was sterk ik de groep verbinden

Kortom goede cursus veel geleerd

Thuis bij Evo

Een fijne organisatie die de diverse cursussen in mijn vakgebied aanbied op een prettige manier presenteert. Ook de medewerkers zijn goed getraind om de diverse opleidingen op een prettige manier te geven.
Het gebouw nodigt ook uit in een relaxte sfeer te verblijven.
Ik doe graag mijn opleidingen bij evo.

Saanut 4/5 tähteä

Inhoudelijk een heel goede opleiding

Inhoudelijk een heel goede opleiding en de instructeur was erg goed in zijn vak. De locatie (BCN in Utrecht) was ook meer dan top. 1 klein minpunt was dat de instructeur na de laatste cursusdag helemaal niet meer reageerde op vragen of verzoeken.

evofenedex-logo

Vastaus yritykseltä evofenedex

Beste Thomas,

Fijn om te lezen dat onze opleiding aan alle wensen voldoet.
Nedac Sorbo B.V. is ook lid van evofenedex. Dit betekent dat je altijd contact met onze Ledenservice op kan nemen voor gratis ondersteuning bij jouw Gevaarlijke stoffen uitdagingen. Neem contact met hen op via 079-3467 346 of via Ledenservice@evofenedex.nl
Uiteraard ook voor andere vraagstukken binnen de Logistiek en Internationaal Ondernemen.

evofenedex

Saanut 3/5 tähteä

MCTA-2

Interessante aanvulling op de MCTA-1 opleiding, waarin ik diepgang heb kunnen geven aan de impact van het nieuwe Douane systeem DMS voor GPA aangevers. Je leert in een 4-tal sessie de structuur voor een plan van aanpak neer te zetten, een onderzoek uit te voeren en een scriptie te schrijven (opbouw en kernelementen). Ter voorbereiding op de verdediging van scriptie worden de presentatie skills getraind om de scriptie uiteindelijk te verdedigen aan een onafhankelijke examencommissie.

18. kesäkuuta 2020

Online

Voor iemand die bijna 20 jaar niet meer school is geweest vond ik het best een pittige opleiding. Zeker omdat we maar 1 les klassikaal hebben kunnen doen en rest online (Corona), waardoor ik de interactie met de docent een stuk lastiger was. Ik had mij immers opgegeven voor de klassikale opleiding en niet voor de online opleiding. Bij het examen zelf kwam ik in tijdnood en had ik maar net genoeg tijd om alle vragen in te vullen. Over EvoFenedex zelf ben ik erg tevreden.

Ik heb de Vakopleiding Declarant zeer Prettig ervaren

Ik heb de Vakopleiding Declarant zeer prettig ervaren. Ik had elke donderdagavond klassikaal les gekregen van Robert. Hij werkt met schema’s en elke week weer een stukje herhaling van de week ervoor. Geweldig docent met veel kennis en ervaring en heeft plezier in zijn werk. Hier en daar een beetje humor tussen. Het was een pittig jaar maar als je elke week er bent en de stof regelmatig doorneemt is het prima te doen. Evofenedex geeft goede service (alle lesmaterialen heb ik op tijd gekregen, klassikaal kan je gratis genieten van een frisdrank, koekje in ruime en mooie lokalen). Ik ben blij dat ik de opleiding(en) ook de Basisopleiding Declarant via Evofenedex heb gevolgd.

Meri

Saanut 3/5 tähteä

covid 19

opleiding was prima goede leraar!

Erg nalatig ivm COVID-19 zelf overall achteraan moeten gaan, examen locatie in Utrecht papendorp niet open gegaan, examen 2x moeten herplannen. Uiteindelijk laatste examen bijna 4 maanden na laatste les moeten doen. Gevraagd aan EVO om eventueel extra les/materiaal tot op heden nog steeds geen reactie op ontvangen, erg spijtig!

Workshop L/C

Door omstandigheden werd de workshop online gegeven. De uitleg was erg duidelijk en is prima verlopen. Jammer was wel, dat onderlinge vragen/discussies op deze manier niet makkelijk gaat. Dan mis je dat je niet bij elkaar zit en alles met elkaar kan bespreken. Voor mensen die helemaal blanco de workshop volgden is het dan misschien iets moeilijker om te volgen

Goede communicatie

Goede communicatie. Vragen oprecht hoe de cursus bevallen is. Krijg je netjes weer feedback op.
Al met al harstikke goed bevallen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin