Dækpartner
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Näytä lisää
Innhentet pristilbud på nye Continental sommerdekk, ferdig påsatt bil. Arbeidet ble utført på 50 minutter, inkludert gode råd ang. klimaanlegg etc. Innmelding i Masterclub gav ekstra rabatt utover pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!
Yhteystiedot
Metervej 16, 8940, Randers, Tanska
- info@daekpartner.dk
- www.euromaster.dk
Jeg fik nye dæk på min autocamper
Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporingen var i orden.
Jeg spurgte ved afhentningen, om arbejdet var udført og sporingen var gennemført, hvilket de bekræftede.
nu har jeg så oplevet at dækkene raspes skæve.
Klagen til dækpartner blev afvist med den begrundelse, at en reklamation (gratis) ikke udløste en faktura og derfor ville de ikke tage sig af problemet.
Hjælpsomme medarbejdere hos Dækpartner i Brøndby
Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mekanikere presset et ekstra dækskifte ind. 1000 tak for det og for god vejledning om vinterdæk.
Ringede og spurgte Daekpartner i…
Ringede og spurgte Daekpartner i Grenaa, om de ville kunne skifte 2 dæk på min bil.
Vi gik skævt af hinanden hvad vi mente skulle skiftes, og det endte med at han blev direkte ubehøvlet og spurgte om han skulle “ skære det ud i pap “ for mig.
Sikke en ubehøvlet opførsel. Vil på det stærkeste fraråde folk at handle her.
Lukket pga. velstand... må man formode.
Jeg kontaktede Dækpartner i Brande den 22. april, da jeg er punkteret på mit højre baghjul. Her får jeg at vide at de vil undersøge det og vende tilbage.
Dagen efter, den 23. april ringer jeg til dem igen og får næsten samme besked. Da jeg ringer igen den 24. april får jeg at vide at der er dæk på vej og de vil ringe til mig mandag 28. april. Da de ikke har ringet den 28. inden middag, ringer jeg tilbage til dem og får at vide at jeg kan komme den 29. april kl 10.00.
2 minutter før jeg er der ringer de og siger at strømmen er gået og at de ikke kan hjælpe mig, men de vil ringe tilbage når strømmen er oppe igen. Da de ikke har ringet tilbage sidst på eftermiddagen, ringer jeg til dem og får efter lidt ping pong, en tid dagen efter, den 30. april kl 12.00.
Da jeg dukker op kl 12.00 får jeg at vide at mine dæk ikke er bestilt, så de kan ikke hjælpe mig. Men ham jeg snakker med samler lidt informationer sammen og siger at han vil sørge for at jeg kan få nye dæk på i dag den 1. maj og at de vil ringe tilbage når de har et specifikt tidspunkt. Jeg begynder faktisk at tro at de slet ikke er interesseret i at hjælpe mig.
De har endnu ikke ringet tilbage og jeg er der nu hvor jeg faktisk ikke ønsker deres form for service. Enten var mine dæk ikke kommet den 29. og det med strømafbrydelsen var en løgn eller også var det en løgn at dækkene ikke var der i går. Desuden er sensorerne på dækkene forkert matchet op, således det i bilen ser ud til at være venstre bagdæk der er fladt, selvom det reelt er det højre. Det brillierede de med da de skiftede mine vinterdæk til sommerdæk.
Manglende service Dækpartner i Hillerød
Hvad hos Dækpartner i Hillerød og skulle have lappet et dæk det gør jeg aldrig mere magen til behandling skal man lede efter først siger de det kan de godt men det bliver ikke i dag ok så går der et par dage så skal jeg have sommer dæk på min kones bil kommer der ned mit dæk der skal lappes står stadig der hvor det blev sat spurgte om det var lappet svaret var nej de havde sygdom så man vidste ikke og hvornår det blev ( det var Fredag ) Mandag formiddag ringer jeg for at høre hvordan det går med mit hjul nu kan de ikke få tid så jeg må bare hente mit hjul uden at det er blevet lappet det er det man kalder service føj for den lede
Jeg kan ikke få mine sommerdæk
Mine sommerdæk er på hotel hos Dækpartner - eller Euromaster - det er ikke rigtig til at finde ud af, hvem jeg handler med. Nu har Dækpartner 2 gange aflyst min tid til skift til sommerdæk med henvisning til, at "det har ikke været muligt at få dækkene hjem fra den eksterne partner, der opbevarer dækkene". Første aflysning var 19/3. Første gang skrev/sagde de, at det hele ville være i orden 1/4, men jeg har lige fået aflyst tid nr. 2. I betragtning af, hvor lille et problem, det må være at fragte dæk, må jeg betragte mine dæk som bortkommet og indgive politianmeldelse med henblik på erstatning. Det er bestemt under al kritik.
Opfølgning: I dag blev jeg så opsagt som kunde. Dækpartner Hillerød havde brugt hele weekenden på at finde mine dæk, fordi jeg havde truet med erstatningssag. Så de kunne godt fremskaffes på magisk vis. Alternativ måde at skaffe tilfredse kunder: Man skaffer sig af med de utilfredse.
Nå - men jeg havde allerede lavet en anden aftale med mit værksted, hvor dækkene nu ligger trygt og godt.
ADVARSEL HELSINGØR !!!!
ADVARSEL HELSINGØR !!!!
Jeg skulle have synet min Fiat og da min normale mekaniker er stoppet var det tid til at skifte værksted.
jeg vælger dæk center Helsingør og bestiller service -klargøring til syn samt en gennemgang af Bilen før de starter op.
jeg bliver så ringet op af værkføren at han og mekaniker er kommet frem til at den vil komme op på ca 51000 kr i rep udgifter samt at den umuligt ville kunne komme igennem syn som den står nu... Det er jo altid trist men sådan er det jo- vil lige påpege at jeg intet ved om biler så min tillid ligger hos mekanikeren- Værksted !
Værkføre kontakter mig og meddeler så at hans mekaniker gerne vil købe den -som hygge projekt og gøre den i stand til sin datter. vi aftaler at Han for 4000 kr overtager bilen. Handlen foregår På Dæk center Helsingør s lokale med en af de ansatte på værkstedet som mellem mand da Mekanikeren der vil overtage bilen er ude at køre-han får reg attest og vil omregistrere den inden for en 4 dages tid. En uge efter må jeg dog kontakte ham da han ikke har fået bilen om registreret -vi gør det nu med detsamme over app.
Da jeg nu står uden bil kigger jeg rundt på nettet og der ser jeg min Bil sat til salg for 27000 kr !!!!!! Jeg kigger så på hvornår den er synet og kan se at den er synet 3 dage efter jeg afleverede den......
Og kan endvidere se at den står som velholdt ny serviceret nysynet og med ny kobling og udstødning.
Hva F........sker der ??? er det et svindel set up i har kørende i Helsingør ???? Mekaniker samt værkføre gennemgår bilen- kommer med en pris på 51000 kr
mekaniker køber den for 4000 kr -skifter kobling udstødning samt olie og går derefter igennem syn og har nu fået den solgt for 27000 kr
Det er sikkert ikke Juridisk svindel men moralsk -etisk kan jeg kun se Dæk center Helsingør som en flok Svindlere.
Jeg skriver dette indlæg da jeg klart vil advare alle mod Dæk center Helsingør - specielt alle der som mig ligger min Tillid i værkstedets hænder.
Kaspar Madsen
Fin og hurtig service hos Dækpartner i Brøndby
Venlig meget imødekommende kvinde, der skaffede os en tid til lapning få timer senere.
Fin service på værkstedet.
Top dollar på alle områder
Ang. Dækpartner, Literbuen 8,
2740 Skovlunde.
Jeg er tilknyttet via FDM.
Det er et superfirma, med behagelige-, dygtige- og servicemindede mennesker bag skærmene og på værkstedet. Man føler sig meget velkomne, og de gør deres bedste for at løse ens problemer professionelt.
Firmaet har min bedste anbefaling
Super god oplevelse af dækpartner !
Amatøragtig forretning
Amatøragtig forretning, Dækcenter i Hillerød. Bestilte 4 dæk og 4 fælge. For det første kunne man ikke få de dæk som de beskrev på deres hjemmeside, at de havde, dernæst kunne de ikke skaffe størrelsen. Derefter bliver man ringet op, at nu kunne de ikke skaffe 16 tommer, men kun 15 tommer. Da man så møder frem og skal have sine dæk, viser det sig, at de ikke er klar, men der mangler et dæk. Stedet kan på ingen måde anbefales. TH-Hansen fik jeg så det hele som ønsket.
SKIFT TIL VINTERHJUL
SKIFT TIL VINTERHJUL
SKIFT TIL VINTERHJULHOS DÆKPARTNER HELSINGØR VIA MIN FALCK ABN.
DER BLEV IKKE BRUGT BETRÆK TIL SÆDEBESKYTTELSE, DET BRUGTE MAN KUN PÅ NYE OG DYRERE BILER
DÆKTRYK 2,5 BAR BRUGES SOM STANDARD I STEDET FOR DET ANGIVNE FOR BILEN
HJULKAPSLER, ET STYK MONTERET SKÆVT, PLAST HOLDER TIL FJEDRER RING BUKKET OPDAGEDE DETTE INDEN KAPSEL RØG AF
TRIPTÆLLER NULSTILLET VED IKKE LIGE HVAD DET HAR MED HJULSKIFT OG DET KUNNE MAN SÅ HELLER IKKE SVARE PÅ
TRIST OG USERIØST
Jeg har for nylig købt et sæt hjul fra…
Jeg har for nylig købt et sæt hjul fra virksomheden dækpartner i Brande. Ved købet blev jeg forsikret om, at fælgene var 100 % runde. Desværre viste det sig, at de alle var skæve.
Det er selvfølgelig ærgerligt, da jeg havde forventet en højere kvalitet baseret på deres beskrivelse. Jeg vil opfordre andre til at dobbelttjekke produkterne grundigt ved afhentning.
Deres medarbejder, Rasmus, var ikke særlig behjælpelig i situationen. Derfor har jeg nu klaget til de relevante myndigheder og Forbrugerklagenævnet i håb om at finde en løsning.
I flere år har vi fået skiftet dæk hos…
I flere år har vi fået skiftet dæk hos Euro master i Hillerød, altid super service…men idag blev jeg ramt af sure miner. Bilen skulle jeg selv køre ind og ud (hvilket er fint med mig), men jeg blev ikke informeret om det, så da jeg stod i Brugsen og sendte en pakke blev jeg ringet op med ‘gider du komme og fjerne din bil fra værkstedet og betale din regning”?
Øh ja selvfølgelig, men I må gerne kører den ud…
Jeg ræsede tilbage og bakkede mig bil ud og betalte min regning. Normalt lukker I kl 1430, men idag skulle der være julefrokost, tænker jeg bare de kunne have sagt så jeg vidste der var en bagkant andet end kl 1430.
Virkelige kedelig oplevelse, dårligt humør, sure miner og selv med en hilsen om en at de måtte få en god julefrokost fik jeg dræber blikket.
Vi finder nok et andet sted til de næste dækskifte fremover!
God jul
Ubehøvlet telefonisk behandling (Odense afdeling)
Har i flere år brugt Euromarster, men efter overgang til Dækparter er det bliver virkelig dårligt. Meget længere ventetid på dækskift, ringere udførsel og en ubehøvlet
telefonisk behandling.
Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse.
Kundeservice giver pris på komplet sæt vinterdæk.
prisen stiger dog næste med 100 % da komplette sæt ikke er med fælge som alle andre steder.
øv - se jer for
Timepris på 3000 kr
Ringsted. Har netop været forbi og få tjekket mine fire hjul for ubalance. To hjul blev afbalanceret og det tog i alt præcis 20 min. Pris 995.
Det kan godt være der er en enhedspris, men det er alligevel vildt at man skal betale hvad der svarer til en timepris på 3000.
Fremadrettet beder jeg om en pris på forkant, det er lærdommen.
Kanon service !!! 🛞
Teamet i Brøndby - især Peter, er super serviceminded og brænder for at yde den bedste kundeoplevelse.
Kan anbefales!
Fantastisk kundeservices
Fantastisk kundeservices
Lone fra kundeservices fortjener 10 stjerner, fantastisk at man kan ringe og få hjælp til en varer som er modtaget hvor der mangler et reg. nr.
Tak for dig Lone
Rigtig høflig og professionelt…
Rigtig høflig og professionelt personale.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.