Saanut 1/5 tähteä

Besteld en betaald . Na n aantal weken gewacht te hebben , kontakt opgenomen, maar ik moest maar bij de buren langs , later bleek dat het artikel niet eens besteld was , want het track en trace nr was... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

de megapallet zijn 3 dingen, ik denk een waarde van 4 a 5 euro. wifi camera merk hemelvaart, een draadloos koptelefoontje superplastic, en 1 of ander dingetje wat ik niet weet wat het is,bedrag schat... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

ze verdienen niet eens één ster. Ze zijn gewoon oplichters. Ik had een magabox besteld voor 60 euro en kreeg een wifi camera en een nep kooptelefoon. Ook een stomme cleaner. Ik had ook problemen met t... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Eshop.nl is de grootste winkel in Home-Entertainment. Winkel en webwinkel, de service van een winkel met internetprijzen. LED televisies, Home Cinema systemen, luidsprekers, versterkers, receivers, subwoofers, platenspelers, hoofdtelefoon en streaming audio van alle gerenomeerde merken; Samsung, Marantz, Sony, Panasonic, Denon, Yamaha, Onkyo, KEF, Bowers&;Wilkins, NAD, Rotel, Dali, Boston Acoustics, Q Acoustics, Cambridge Audio, Sonos, Dynaudio, Arcam, Artsound, Focal, REL, Tannoy en nog veel meer.

1,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Oneerlijk

Bah! Wat een oneerlijke handel.
1 koptelefoon die je gelijk naar de kringloop kan brengen.
Gewoon erin geluisd. Natuurlijk mijn eigen schuld.
Wees gewaarschuwd voor deze oplichters.

8. joulukuuta 2022

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. Ik sluit mij aan bij de andere schrijvers. De doos met verassing, want daar gaat het uiteindelijk om niet gekregen. Wel het zelfde pakketje met headphone, wificamera en schoonpen. Waardeloze merkloze rotzooi. Alleen jammer dat dit soort praktijken mogelijk zijn in ons land. Zouden hoge straffen op moeten staan.

Saanut 1/5 tähteä

Net alsandere schrijvers zelfde…

Net alsandere schrijvers zelfde ervaring. Zelfs moeten betalen voor express verzending maar ruim 3 weken wachten is geen express verzending.
P.Groen
Niet geleverd wat er besteld is. 2 mega palletboxen voor de prijs van 1 box.
Komt er vanuit China een klein pakketje met een headphone, een wificamera en een pen cleaner.
Ik verwacht iets anders bij 2 mega palletboxen.
E-shop zegt dat ze hier niets aan kunnen doen en dat men ook niet kan crediteren rditeren

Saanut 1/5 tähteä

Te mooi om waar te zijn ,ik had op iets…

Te mooi om waar te zijn ,ik had op iets leuks voor de kids voor kerstmis gehoopt ,maar die hoop is vervlogen ,naar de doos ( dus niet ) een envelop met rotzooi . Die iedereen krijg zoals ik lees . Maar ik zet het op facebook en ga bij de politie aangifte doen van oplichting .vuile dieven die jullie zijn .

Stom

Stom, stom, stom.... ik had ook beter moeten weten dat dit te mooi om waar te zijn was. Je wordt gek gemaakt met leuke beloftes dat je voor een prikkie iets mooie kan krijgen. Niets is minder waar, wat krijg je..... een headphone, WiFi cam en een pennetje "WAAR JE TOTAAL NIETS AAN HEBT!!!!!!!"
Ik heb mijn lesje geleerd ..... en lekker wakker geschud, ik ga niet eens moeite doen deze gasten te bellen of mailen die zijn natuurlijk in rook op gegaan net als mijn poen.

Oplichters

Idem aan alle andere reviews. Je krijgt een pen van 0,01 cent, een koptelefoon van 2,22 en een wificamera die het niet doet. Oplichters

Saanut 1/5 tähteä

Een zielige enveloppe in plaats van de beloofde en geadverteerde medium pallet box!

Helaas ben ik ook opgelicht! Ik koop normaal nooit zoiets en had helemaal geen iPhone verwacht waar er volgens de advertentie grote kans op was maar toch wel wat meer dan de hoofdtelefoon en WiFi camera die aan de andere reacties te lezen bijna iedereen krijgt. Tot zover de willekeur van wat je krijgt, iedereen krijgt blijkbaar dezelfde goedkope brol. 49,95 voor iets dat je voor 15 euro kan kopen. Inderdaad in een envelop, komt niet in de buurt van de beloofde box. Ik had echt wel geen PlayStation 5 of iPhone verwacht maar toch iets beter dan deze rommel. Pure oplichting, ook hier geen reactie op de mails en terugsturen gaat ook niet om de beloofde terugbetaling te krijgen bij niet tevreden.

Waardeloze levering

Niet geleverd wat er besteld is. 2 mega palletboxen voor de prijs van 1 box.
Ik verwacht iets anders bij 2 mega palletboxen.

Ik bestelde een maxi box van 63 euro

Ik bestelde een maxi box van 63 euro, ik had wel verwacht dat het te schoon was, maar ik waagde toch mijn kans. Na een tijdje mail stilte begon ik de reviews te lezen en ja ik verwachte nog enkel waterbalonnen ;-) dacht nog indien ik een goedkoper pakket gekocht had dan waren het wss tandenstokers geworden. Ik had twijfels vanaf ik kon volgen vanwaar mijn pakket kwam yungexpress

Dikke oplichters!

1 ster is zelfs teveel qua rating, echt de zwaarste oplichters die er bestaan!
Bieden tal van promo pallets aan, promoten extra het big pallet voor 59 euro als zijnde het beste pallet aan producten die je zult ontvangen als ook grote kans op PS5, realiteit : na een maand ontvangen wij geen pallet maar 2 enveloppe waarin exact the same in zit.. Een goedkope hoofdtelefoon die überhaupt beiden niet werken, 2 wifi camera's waarvan de kwaliteit 0.0 waard is en 2 pennen..
Ja.. En dan verkopen ze u deze als zijnde het big pallet vol met nice goederen en grote kans op PS5
Ik wist niet dat een pallet wilt zeggen 2 enveloppes met rommel in...
Trap er niet in.. Want als je klantenservice tracht te bereiken voor de ozo mooie niet tevreden geld terug slogan die ze op hun site promoten, dan kan je u verwachten aan een doodse stilte aan hun kant.
Ze beantwoorden u niet.

3. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bestel een box van 49,95 en krijg een…

Bestel een box van 49,95 en krijg een envelop met een koptelefoon van 5 euro en een WiFi camera van 3,50 euro.
Op de website foto's met fantastische boxen inhoudt friteuse, lap top etc etc.

Wat een ongelofelijke oplichters zijn jullie.
Bestel niets want je wordt genaaid zonder dat er gezoend wordt..

Echt mensen trap er niet in want ze lichten je op

2. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin