Besteld en betaald . Na n aantal weken gewacht te hebben , kontakt opgenomen, maar ik moest maar bij de buren langs , later bleek dat het artikel niet eens besteld was , want het track en trace nr was... Näytä lisää
de megapallet zijn 3 dingen, ik denk een waarde van 4 a 5 euro. wifi camera merk hemelvaart, een draadloos koptelefoontje superplastic, en 1 of ander dingetje wat ik niet weet wat het is,bedrag schat... Näytä lisää
ze verdienen niet eens één ster. Ze zijn gewoon oplichters. Ik had een magabox besteld voor 60 euro en kreeg een wifi camera en een nep kooptelefoon. Ook een stomme cleaner. Ik had ook problemen met t... Näytä lisää
Ik bestelde een maxi box van 63 euro, ik had wel verwacht dat het te schoon was, maar ik waagde toch mijn kans. Na een tijdje mail stilte begon ik de reviews te lezen en ja ik verwachte nog enkel wate... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Eshop.nl is de grootste winkel in Home-Entertainment. Winkel en webwinkel, de service van een winkel met internetprijzen. LED televisies, Home Cinema systemen, luidsprekers, versterkers, receivers, subwoofers, platenspelers, hoofdtelefoon en streaming audio van alle gerenomeerde merken; Samsung, Marantz, Sony, Panasonic, Denon, Yamaha, Onkyo, KEF, Bowers&;Wilkins, NAD, Rotel, Dali, Boston Acoustics, Q Acoustics, Cambridge Audio, Sonos, Dynaudio, Arcam, Artsound, Focal, REL, Tannoy en nog veel meer.
st. Ceciliastraat 28, 5038 HA, Tilburg
- 013-4690060
- klantenservice@eshop.nl
- www.eshop.nl
Hier hetzelfde verhaal.
Megabox voor €59,95 besteld en krijg een envelop met cheap cameraatje, cheap headset en een cleaning pen.
Incl verpakking 254 gram.
Meerdere mails gestuurd met foto’s en waren ‘blij’ met de feedback maar bottom line, eigen schuld dikke bult.
Er zou in de box zitten wat er beschreven was in de advertentie…
€60 betaald voor iets wat nog geen €10 waard is.
Zelfs de basis box voor €29,95 is teveel betaald voor wat je krijgt.
ECHTE OPLICHTERS!! En je hebt geen poot om op te staan :-(
Hier hetzelfde verhaal.
Incl verpakking 254 gram.
Er zou in de box zitten wat er beschreven was in de advertentie…
€60 betaald voor iets wat nog geen €10 waard is.
Zelfs de basis box voor €29,95 is teveel betaald voor wat je krijgt.
ECHTE OPLICHTERS!! En je hebt geen poot om op te staan :-(
Dit is overigens de tekst die erbij staat in het veld waar je je gegevens moet invullen…
Laten we eerlijk zijn, de beloftes van PALLET OUTLET klinken mooi en goed.
Maar we kunnen begrijpen dat je sceptisch bent of dit echt voor u is.
Dat gezegd hebbende, willen we je een 30-DAGEN PROEFPERIODE aanbieden.
Dus als je niet tevreden bent met de producten kan je het terugsturen naar ons en BETALEN WE HET VOLLEDIGE AANKOOP BEDRAG TERUG!
Volgens mij moeten ze zich hier aan houden, maar dat doen ze niet.
Oplichterij megabox envelop!!!!!!
Nou na lang wachten kreeg ik me megabox hetzelfde verhaal heb ik hier al meerdere keren gelezen.
Een headset een pen en camera (tje).
En dat heeft me 63 euro gekost oplichters bahbah.
Pure misleiding en oplichting
Pure misleiding en oplichting. Heb diverse mails gestuurd. En ze wimpels het af met u wist wat erin zat. Geen geld of andere goederen. Ik ga proberen de zaak aanhangig te maken. Dit moet stoppen. Pure oplichting
Oplichters pakje niks waard
Oplichting trap er niet in
Oplichting gewoon. Bestel een megabox en ontvang net als de andere een camera en pen en een headset in een grote enveloppe. Schandalig voor die 60 euro. Hier wordt lekker op verdient. Pure Oplichting heet dit.
Oplichterij - EShopNL
Oplichterij! € 60 betaald voor een mystery box, krijg ik een klein doosje met een headset van plastic. Nog geen € 2 waard.
Pure oplichting
hetzelfde als al mijn lot genoten
hetzelfde als al mijn lot genoten. Wat mij opvalt is dat ze niet creatief zijn met de geleverde spullen. Zullen ze hier ook nog korting voor krijgen?
Megadoos voor 60 euro
Ik bestelde een grote doos voor 60 euro.er kwam een envelop met een pen, een koptelefoon en een minicamera.het product kan niet worden geretourneerd en het geld wordt niet geretourneerd.
Mijn man heeft 3 weken geleden een…
Mijn man heeft 3 weken geleden een pallet opgekocht. En net als iedereen hier een headphone een pennetje en een wifi camera. Wtf schandalig em dat voor 63 euro. Ik ken mensen die wel de pallet kregen maar dan via een andere site
Schandalig
Schandalig, 1 ster is nog teveel. Kreeg hetzelfde als vele andere, waarde? Kringloop maak ik er blij mee, ben gewaarschuwd, trap er niet in
Oplichterij 2.0
Jammer dat ik een ster moet geven. Maar dit is eigenlijk nog teveel. Meer dan oplichterij. Uiteraard is de belofte te mooi om waar te zijn. Maar dan nog.
BESTEL HIER NOOIT!!!!!
Zeer slecht ik heb het zelfde gekregen…
Zeer slecht ik heb het zelfde gekregen hun zeggen dat dat is wat ik gekocht heb ik ga hier verder mee met zen allen naar rader of ik ga een rechtszaak tegen hun dit is oplichting korupte bende of ik zoek ze zelf op in Nederland in Rotterdam zitten ze oplichters.
Ik bestelde een grote pallet voor 65€…
Ik bestelde een grote pallet voor 59€ en kreeg een camerapen en een goedkope koptelefoon. Help ze te straffen of krijg mijn geld terug.. Alsjeblieft.
HEB HET INMIDDELS ONTVANGEN KOPTELEFOON…
HEB HET INMIDDELS ONTVANGEN KOPTELEFOON EN MINI CAMERA PURE OPLICHTERIJ EN NOG EXTRA BETAALD ZODAT IN 2/3 DAGEN GELEVERD ZOU WORDEN WAARDELOOS ZODRA IK HUN ADVERTENTIES ZIE ZET IK METEEN FAKE ERBIJ
Helaas erin getrapt
Helaas erin getrapt, pure oplichting. Geleverde producten zoals in alle andere reviews. Waardeloze troep, absoluut niet kopen!!!!
Hetzelfde hier alleen geen pen
Hetzelfde hier alleen geen pen, ik ga wel even in de KVK duiken en alles, gewoon misleiding volgens Nederlandse wetgeving maar we wisten allemaal al van te voren te mooi om waar te zijn. Volgens mij heeft Facebook ook een zorgplicht volgens EU wetgeving.. maar hé, ik dacht of 50 euro bij de Mac met gezin van 5 of risico nemen.. de headset is 23 euro bij bol.com dus niet geheel gebukt gestaan
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.