Ikke noe tvil om at dem har gode produkter. Men om noe skulle ryke før garantitiden, så bruker dem alle triks i boka for å unngå å reparere eller i det hele tatt se på det. Etter tre besøk for å prøv... Näytä lisää
Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Näytä lisää
Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Näytä lisää
Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Näytä lisää
- Elektroniikkaliike
- Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
- Koulutusneuvoja
- Elektroniikkatarvikkeet tukkumyynti
- Sähkölaitteiden korjaus
Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.
Travbaneveien 1, 7044, Trondheim, Norja
- 73 20 24 00
- kundesenter@eplehuset.no
- www.eplehuset.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bruk av Porterbuddy er smart
Bruk av Porterbuddy er smart.
Det er de eneste som klarer å levere som avtalt. Ellers bra nettside og enkel bestilling.
Kjapt svar og fikk produktet helt etter…
Kjapt svar og fikk produktet helt etter planen
Tidlgjengelig produkter i min butikk
Tidlgjengelig produkter i min butikk, bra service
Veldig flink og imøtekommende og…
Veldig flink og imøtekommende og hyggelig selger. Han hadde svært god kunnskap om produktene og formidlet dette veldig bra. Jeg er veldig fornøyd.
Rask ekspedering
Fantastisk kundeservice på CC Vest
Fantastisk kundeservice i butikk 2 ganger på rad nå. Fikser, følger opp og er utrolig hjelpsomme med å komme med beste løsning og forslag til beste løsning for meg.
Gode råd og veiledning
Gode råd og veiledning ved kjøp av Ipad. Hyggelig opplevelse ved korrigering etter at de opprinnelig hadde gitt meg feil cover. Trivelig betjening.
God service og hurtig levering
Leverer som avtalt
Betilte Airpods Pro på nett og plukket opp i butikk samme dag. Kjapt og enkelt.
God service og løsningsorientert
En pc som skulle leveres 3 uker etter…
En pc som skulle leveres 3 uker etter bestilling 25. November, ble ikke levert før 28. Desember

Vastaus yritykseltä Eplehuset
Hent i butikk
Bestilt på nett og hentet i butikk, veldig hyggelig og profesjonell hjelp i butikken.