Goede en mooie mountainbike rit gevolgd , duidelijke uitleg bij de diverse bezienswaardige stops. Ontvangst goed met koffie en koek Lunch goed met broodjes yoghurt en drinken water meloen enz ,(gen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooi weekend gehad. Goed georganiseerd, leuke/mooie route over kroondomein en door de dellen gehad.
Yritys on vastannut
Ik was met een groep ervaren mountainbikers. Wij hebben de tocht Het Edelhert gereden en vonden het een leuke ervaring. Er werd veel verteld over de verschillende gebieden. Door de gids zagen wij ook... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gisteren een heel fijne tocht van 50 km gemaakt over de Kroondomeinen. Mooie uitzichten, leuke snelle afdalingen en single tracks! Interessante uitleg; helemaal prima. Lunch met vers sap, yoghurt,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met Epe Outdoor maak je de beste outdoor belevingen en avonturen mee in Epe. Op de mountainbike, te paard of te voet. De omgeving van Epe zorgt ervoor dat het een buitengewone beleving wordt, omlijst met veel lekkers en gezelligheid.
Smitskamp 27, 8162 HE, Epe, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hele leuke tocht gemaakt met veel leuke weetjes en verhalen! Heel geslaagd

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Gisteren een heel fijne tocht van 50 km gemaakt over de Kroondomeinen.
Lunch met vers sap, yoghurt, fruit en luxe broodjes. Erg lekker allemaal. Het enige wat ontbrak na een tocht in het koude januari landschap was een warme kop soep.
Ik ga graag nog een keer mee!

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Mooie beleving, goed begeleid door enthousiaste gids. Goede lunch!

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Mooie tocht met verrassende single tracks en leuke klimmetjes!
Echt genieten van een mooie stukje Nederland.
Enthousiaste begeleiding, heerlijke lunch onderweg en als afsluiter genieten van een drankje en hapjes uit de regio.

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Zaterdag mtb tocht (75 km) gefietst met enthousiaste begeleiding en heerlijke lunch. Voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Leuke rit met diverse onontdekte singletracks jammer genoeg geen wild gespot (was misschien te koud), super enthousiaste Jan-Willem en Sanne. Een heerlijke lunch genoten en na afloop nog een gezellig samen zijn.

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Ik heb vanmiddag een heel mooie mountainbiketocht gemaakt door Epe en Heerderbossen
Ik ben langs paden en paadjes gefietst die je zelf niet snel kunt vinden of zou kiezen.
De tocht werd enthousiast begeleid door Epe Outdoor
Complimenten 👍

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Leuke rit, fijne begeleiding, heerlijke koffie vooraf

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
vandaag weer een ontzettend gaafe tocht gemaakt met epe outdoor! terwijl we even stopte om te kijken bij een waterbron werden we plotseling verrast door een paar wilde varkens die ons niet hadden opgemerkt ssstt....

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Wij hebben vandaag en geweldige tocht gemaakt van 67 kilometer (met ritje heen en terug Vierhouten erbij) samen met Jan Willem.
Super mooie tocht en nauwelijks of geen fietspaden gezien. Leuke MTB routes!
We hebben ook wild mogen spotten.
Leuk dat Jan Willem ons plekken heeft laten zien waar wij nog nooit geweest waren en ook de uitleg die wij erbij kregen was de kers op de taart!
Echt een aanrader en wij gaan zeker weer een keer een tocht maken met z'n 3tjes! JW bedankt namens Peter en Mirjam

Vastaus yritykseltä Epe Outdoor
Rondje op de Gravel / MTB - EPE Outdoor - "Hoog Soeren" Gereden! Wat een heerlijke route in geniale omgeving. Dank EPE Outdoor / Jan Willem Vos voor de GPX!